Aşk İlişkileri 1 ay Gece 3'te konuşan biri seviyor mudur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ne yazayım bilemedim. Hep ol falan dedi. Seviyor mudur ya. Benim için çok değerli... Gece 3'te konuşan biri seviyor mudur? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DefneÖzkaya Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 94% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyodur ama hep ol dedigimiz kişiler hep gidenlerdir 0 1 Yorumla Soran 1 ay Yok öyle bir şey çıkar onu aklından 😂 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır uykusu gelmiyordur 0 4 Yorumla Soran 1 ay Hayır seviyor sus 😂 Yorumla Dördüncümurat4 1 ay Sende inandın 😵💫 Yorumla Soran 1 ay İnandım Yorumla Dördüncümurat4 1 ay 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Safff Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 29 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Evet seviyordur bazı şeyleri gkfk 0 2 Yorumla Soran 1 ay Kalbimi seviyor Yorumla TayyarRA 1 ay Kalbini işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Sanmıyorum, sevgi ile alakası olduğunu 0 4 Yorumla Soran 1 ay Neyle alakalı Yorumla Cevap sahibi 1 ay Sıkılıyordur sabahın 5 dair konuştuğum kız oluyor ya belki * diye konuşurum ya da sırf sıkıntıdan Yorumla Soran 1 ay Yok yok o öyle biri değil Yorumla Cevap sahibi 1 ay Aynen değil Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Uykusu yoktur 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bana o yüzden yazmamıştır ya Yorumla Middlemist 1 ay Sen bakma bana benim aşk ve sevgiye olan inancımı görüyorsunuz :/ Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seviyordur 0 1 Yorumla Soran 1 ay Duymak istediğim buydu yeahh Yorumla
gamzeeld Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay inanmani tavsiye etmem 0 3 Yorumla Dördüncümurat4 1 ay Bende öyle dedim ama dinleyen yok Yorumla Soran 1 ay İnandım çok geç Yorumla gamzeeld 1 ay gecmis olsun Yorumla
Denixdryzz Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 ay Sevenlerde gider 0 3 Yorumla Soran 1 ay Gitmesin Yorumla Denixdryzz 1 ay Hayırlısı olsun hakkında Yorumla Soran 1 ay Olsun teşekkür Yorumla
Htmllll Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay Seviyordur da neyi bilemedim 0 2 Yorumla Soran 1 ay Kalbimi Yorumla Htmllll 1 ay Inşallah o dur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seviyodur ama hep ol dedigimiz kişiler hep gidenlerdir
Yok öyle bir şey çıkar onu aklından 😂
Hayır uykusu gelmiyordur
Hayır seviyor sus 😂
Sende inandın 😵💫
İnandım
🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Safff
Evet seviyordur bazı şeyleri gkfk
Kalbimi seviyor
Kalbini işte
Sanmıyorum, sevgi ile alakası olduğunu
Neyle alakalı
Sıkılıyordur sabahın 5 dair konuştuğum kız oluyor ya belki * diye konuşurum ya da sırf sıkıntıdan
Yok yok o öyle biri değil
Aynen değil
Uykusu yoktur
Bana o yüzden yazmamıştır ya
Sen bakma bana benim aşk ve sevgiye olan inancımı görüyorsunuz :/
Seviyordur
Duymak istediğim buydu yeahh
inanmani tavsiye etmem
Bende öyle dedim ama dinleyen yok
İnandım çok geç
gecmis olsun
Sevenlerde gider