Çocuk kendisinden baya bir büyük ama peşini bırakmıyo napabiliriz?

öncelikle burada yayınladığınızı ve yapılan yorumları ona da atın, sonrasında diyin ki eğer devam ederse polise giderim, yok yemiyorsa ve siz gerçekten konuyu yargıya götürmek istemiyorsanız, devam ederse Twitterda ve Facebooktada yayacagınızı soyleyin telefonunu da vereceginizi soyleyin ve engelleyin zaten bir sey olmaz havlayan köpek ısırmaz korkmayın
Bu yorumu kaçıncı kez yapıyorum bilmiyorum. Kardeş havlayan köpek ısırmaz rahat ol sen. Çok mu rahatsız oldun hepsini arşivle ve ekran fotoğraflarını al direkt polise.
Ben hukuk öğrencisiyim eğer polise gidersen dava karşılıklı buyur ve mahkeme bedava değil. Para cezası keser iki tarafa da birinci burada arkadaşın ağzını bozmuş ve sinkaflı kelimeler kulanmak birde tahrik var konuşmada ve daha önce tahrik etiğin bilmiyorum
Of ya arkadaşım 18 yaşından küçük ama biz en iyisi gitmeyelim bu durumda kız şimdi para ödemesin?
O zaman kızın ailesini cagirirlar
Gitmeyelim en iyisi yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Rica ederim Size benden bir tavsiye erkek arkadaşını silsib engelesin her yerden telofonunu engelesin böylece rahatsız edemez
polise gitsin tehdit edildiğini ve ölüm tehlikesi olduğunu söylesin savcılığa bir ifade verir sonrasını da ağzından ya lafı eksik olmayan ya çocuğu düşünsün.
Naparlar ki çocuğa
Cevap
27Cevap
Biraz daha konuştursun sakin olsun az daha dökülsün.
Sonra Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyorsun.
O adamı bir güzel öpüyorlar. Asliye Mahkemesinde 1-5 yıla kadar hapis cezası ya da denetimli serbestlik kararı verirler.
İnanmasın. Benimde öyle bir belalım vardı sürekli beni tehdit ediyordu. Korktuğumu çok belli ettim o yüzden sürekli kolaylıkla tehdit edebiliyordu. Hiçbir şey yapamaz inanmasın. Engeli bassın
Böyle kişilerle takılıp sonra bu hale düşmen üzülmedim..
Takılmadı ya sürekli peşinde ya be ya ben diyo çocuk
toplayım bizim grubu gelip tehdit edenleri bir si..
hiçbişey yapamaz kekonun teki daha konuşmayı bilmiyo zaaaaa zah zah zah zah :D
engellesin cevap vermesin her yerden engellesin hatta buluşnca s*kcek gibi konuuşmuş çocuğa bak -_-
Aynısından bende de vardı para verdim Kuran'a el bastırdım
savcılığa suç duyurusunda bulunsun. mesajları silmesin.
Numarası var mı bu veledin? varsa bana verir misin?
Arkadaşına de ki "polise gidip mesajları göstersin" hemen hakkında gözaltı kararı çıkar
acitasyon yapın ama en sağlamından mümkünse ağlayarak konuşsun telefonda bunlarda kesin ise yarar
Arkadaş burayı emniyet genel müdürlüğü online hizmetler sandı sanırım :D
Engellesin heryerden daha da olmuyosa şikayet etsin
ailesine söyleyin mahkemeye verin bak nasıl ağlıyor
Büyük büyük heriflerle ne takılırsınız anlamam ki. elin abazaları
155. Böyle durumlarda aranır mı bilmem ama bir deneyin.
Net G4VAT! Savcılığa giderek suç duyurusunda bulunun. Tehdit etmek kolay olmamalı!
Son kez konuşayım dediğine göre bir şey var önceden nasıl bir konuşmaları oldu ne kadar tanıyorlar
büyük ihtimalle bu sensin, eniştem avukat bildiğim kadarı ile çok üstelersen şikayetçi olursan çocuk 17 ise 18 olduğunda sorgusu olur ceza alabilir
Memlekette mal dolu. Koyomoyorom sono. G*vat
telefonunu özelime yaz birde biz konuşalım muhterem kardeşimizle. Tehdit nasıl ediliyormuş görsün
Bence arkadaşının yanında ol dikkat edin ve polise gidin
polise gitmekten çekinmeyin, onlar sizin için var
Peki onun yaşı 18'den küçük ben 18 yaşındayım o 17 yaşında bir sorun olurmu bu konuda beraber gitsek yaşınız küçük falan diyip ailemizi çağırırlarmı benim ailem gelse ne bulaşıyosun diye kızar
Aileleri mutlaka çağırırlar zira polisten önce ailesine açılmalı. Umarım ailesi bilinçli bir çifttir.
Polise gidin. basit çözüm.
Gidicez ama aklımda bir soru var kızda küfür etmiş sorun olurmu acaba
Peki onun yaşı 18'den küçük ben 18 yaşındayım o 17 yaşında bir sorun olurmu bu konuda beraber gitsek yaşınız küçük falan diyip ailemizi çağırırlarmı benim ailem gelse ne bulaşıyosun diye kızar
Çocuğun kafasındaki düşünce nedir?
arkadaşım kaç yaşında o kaç yaşında
Polise gidip bunları gösterin.
Bununla ilişki olarak en fazla ne yaptı
Hiçbişey
Kac yasindasiniz siz?
Yapmazsan ananı ziheyim deseneze
Boyle adas olmaz olsuN 😂
Ülkede polis diye bieşey var elindede kanıtı var
Iki ergenin troll mesajlaşmasi
Benim vereceğim fikir size uymaz
Dövebiliriz yardımcı olurum
Bunlari bize degil savciliga goster
Kızda küfür etmiş ama ya sorun olurmu
Kiza bisey yapmazlarda tehdit edenin agzina ederler
Kizin ailesini cagirirlar
Adamla kizin arasinda ne gecti?
Savcılık seni bekliyor Dr
Ağzını severim demiş daha ne dicek
çare 155 hak hukuk
Şikayet edin.
ne yapacak ki sana
Neyle Tehdit Ediyor?
Tecavüz
gidin polise işte
Kızda küfür etmiş sorun olurmu
yoo