Babamdan soğumaya başladım yardım edin?

Babam açık seçik videolar izliyor ablam babamın mesajlarını okumuştu kızlarla konuşmuş içeriğini bana söylemedi fakat iğrenç bişey olduğu belli. Anneme söyledik babamla konuştu babam sinirlendi bu olay unutuldu sonra Faceden arkadaş olduk bir süre sonra beni ve bikaç kişiyi daha bir gönderide etiketlemiş açtım baktım yine o videolardan anneme söyledim yine babamla konuştu haberim yok falan demiş galiba üye olduğu bir yer otomatikman gönderiyor bilmiyorum açıkçası bu olayı da göz ardı ettik geçen babam bir kızın fotoğrafının altına gözü kalpli emoji atmış bunları artık sineye çekemiyorum onu her gördüğümde yaptıkları aklıma geliyor geçen bana diyor ki face ismimi ne yapayım ejder olsun mu bilmiyorum dedim yok yok kobra olsun falan dedi ben de senin facen bana niye soruyorsun dedim. Eskiden babamla aramız çok iyiydi artık ona yaklaşmak falan istemiyorum eskisi gibi babam olarak sahiplenemiyorum. Lütfen bunlar normal şeyler abartmışsın demeyin bence hiç de normal değil ne yapabilirim bilmiyorum bana akıl verin lütfen
Babamdan soğumaya başladım yardım edin?