Babamla aramız çok soğuk?

BİRAZ UZUN LÜTFEN OKUYUN babamla 6-14 yaşıma kadar bazı sebeplerden dolayı ayrı yaşadık 22 yaşındayım bu yaşıma kadar babamla hiç baba oğul ilişkisi yaşıyamadım hep yabancı gibiydik ben hep üzülürdüm babamla aram iyi olsun isterdim babam kötü bir insan değil aksine çevresindeki herkes tarafından çok sevilen sayılan bir insan geçmişte çok şey yaşamış görmüş insan ancak ben babama bir kere seni seviyorum diyemedim bir kere o bana diyemedi sarılamadım bile büyüdüm 5-10 yıl içinde evlenicem belki ama hep içimde uhde kaldı babamla samimi olmak sohbet edebilmek... bir yakın arkadaşım bile bana babanla hiç baba-oğul gibi değilsiniz dedi. çok üzüldüm...

babam beni hiç yanında bi yerlere götürmez hiç dışarı çıkmayız alışveriş yapmayız telefonda sadece işle alakalı konuşuruz maksimum 1 dakika bir gün bile oturup dertleştiğimiz bir derdimi anlattığımı hatırlamam. çocukken cok isterdim anneme cok ağlardım ama olmuyordu işte. hala da olmuyor. çok üzülüyorum. utangaçlık mı desem çekinme mi desem aramızda öyle bir şey var.

benden büyük kuzenim var babamın herşeyini bilir babamda onun herşeyini bilir hep beraberdirler babamla sürekli olarak iş sebebi olarak şehirdışına çıkarlar. çok özeniyorum kendi babamla ben neden böyle olamıyorum bu kadar samimi olamıyorum anlıyamıyorum...

Babamla aramız çok soğuk?