Annemin isyerinde basina gelenler. Resmen tecavuz ya yardim lutfen detay?

Annem 37 yasinda ve bir isyerinde bulasik yikamakla gorevliydi. Cay servisi falan da dahil. Bugun bulasiklari yikarken patronu gelmis ve omuzlarina masaj yapar gibi sikip yanagindan opmus. Annemin eli ayagi titremis cok sinirlenmis kizmis falan adam da tamam sevdigimden yaptim bir daha olmaz falan demis eve gelir gelmez bana anlatti annem. Asiri sinirlendim. Ben zaten anlamistim bundan birkac gun once anneme ayaginizdaki ayakkabilar rahat degildir diyip ayakkabi da almisti 2 tane. Babam kizmisti hatta anneme neden kabul ettin diye.. Daha once baska seylerde de buna benzer birtakim olaylar yasandi. Hatta annem intihar etmeye kalkisti bir keresinde.. Bir de bundan birkac gun once kardesimin simarikligi uzerine gittiler 6000 liralik leptop aldilar taksitle. Camasir makinesinin de taksitleri var. Simdi annem isten cikarsa nasil odeyecekler bilmiyorum. Ama ben ne olursa olsun direk isten cikmasini soyledim yarin gidip parasini alip isten cikacak ve birdaha calismayacak. Cidden ne yapacagiz bilmiyoruz. Yardimci olabilir misiniz ya 😣?
Annemin isyerinde basina gelenler. Resmen tecavuz ya yardim lutfen detay?