Aşk İlişkileri Annemler görücü çağırmış hâlâ kaldı mı böyle şeyler? harikalardiyarıbekle Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok iyi çocuk diyor bir de Güncellemeler+1 yıl Üzerine kahve mi döksem aklıma kötü şeyler geliyor skfjdxx Annemler görücü çağırmış hâlâ kaldı mı böyle şeyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. kaldı maalesef ki. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Devam ediyoroylelikle biriyle tanışır konuşur uyarsa devamı gelir 1 0 Yorumla
Tuğbadeğiltuğçe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana da geliyorlar jess da ben 27 oldum haliyle gören talip oluyo yaşla da alakası var 1 0 Yorumla
codemunyazilimcisi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl E bir tanı bakalım iyidir belki çocuk 1 16 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl 😟😒 Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl Öyle ama gidip züppe birisiyle olup bir kaç yıl tanıyamayıp evlendikten sonra tanımaktansa belki senin için hayırlısı bu tabi direkt istemeye gelsinler demiyorum da sana haber ettiklerinde bi en azından tanış Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Bugün gelecekmiş Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Züppe biri nereden çıktı şimdi sjjfhds Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl İstemeye mi Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl Kötü birisi demek istedim fkskfkslf Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Görmeyedir herhalde djjfe Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Ne istemesii 😱 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Görücü ne demek ki görüp gitmiyo mu kafam karıştı 😁😅 Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl He gmrmeyeyse tamam canım gör tanış fkskfkskdl Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl Evet evet ailecek gelip görüp görüp gidiyorlar Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl İyi o zaman bi bakıp çıksınlar 😂😅😁😱 Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl Ya çıkmazlarsa Fkdkfkskfks Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Kovarim sjfjhsd Yorumla codemunyazilimcisi +1 yıl Dkskfkskfl Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hala öyle adetler devam ediyor 1 19 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Etmesin artık Kayserili3884 +1 yıl Neden bazı kızların kısmeti kapalı olur görücü olmasa evlenmeleri zor olur harikalardiyarıbekle +1 yıl Ben daha 20 yaşındayım Kayserili3884 +1 yıl Neden bukadar erken kurtulmak istiyorlar senden harikalardiyarıbekle +1 yıl Bilmiyorum ki bıktı herhalde benden Kayserili3884 +1 yıl Okul bitti galiba boşta evde pinekliyorsun bostan yere masrafsin senden kurtulmak istiyorlardır kesin 😀 harikalardiyarıbekle +1 yıl 🥺 Kayserili3884 +1 yıl Üzülme şakasına takılıyorum evliliğe hazır hissetmiyorsan bunu ailene söyleyebilirsin harikalardiyarıbekle +1 yıl Söyledim dinlemiyor bi tanış diyor bana Kayserili3884 +1 yıl Sende bir tanış sevmezsen zorla değil bu işler harikalardiyarıbekle +1 yıl Sevmem djfjdssa Kayserili3884 +1 yıl Gördün mü ki belki ilk görüşte aşık olursun dkfkjhg harikalardiyarıbekle +1 yıl Görmedim sjdhss olmam ama inanmıyorum ona Kayserili3884 +1 yıl Gönül işleri hiç belli olmaz birden bir sevdaya tutulursun kendi kendine dersinki bana ne oluyor böyle lan 😅 harikalardiyarıbekle +1 yıl Ayy Allah korusun 😧 harikalardiyarıbekle +1 yıl Okuyacağım ben sjdhsjss Kayserili3884 +1 yıl Okuyabildiğin kadar oku bu evlendirilme korkusu sayesinde hiç yoktan belki memur falan olursun 😂 harikalardiyarıbekle +1 yıl Yaa çok kötüsün ama 😅 Kayserili3884 +1 yıl Kötümü iş güç sahibi olacaksın bu evlilik korkusu sayesinde 🤣
Cfffn7 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Tm evlen işte geç git daha ne istiyon ya 1 1 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Evlenmeyeceğim Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Kalmış baksana 1 4 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Evet Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Belki de sağlam olan budur biz yıllardır boşa kürek çekmişizdir Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Hayır çok saçma Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Kaç yaşındasın ki gençsen böyle düşünmen normal ben de gerçi görücüye hala ısınamadım ama saçma da değil Yorumla
İlaydanaz04 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kaldı ve en güzeli 2 2 Yorumla Paulolo +1 yıl @İlaydanaz04 kızların çoğu tipsiz görücü usulü de kurtarmiyor Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Değill Yorumla
Nykshybris Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kaldı çok normal 1 6 Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Of Yorumla Nykshybris +1 yıl 28 yaşında PC mühendisi arkadaşım bile görücü usulü tanışıyor sohbet ediyor olur mu diye bakıyor Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Ama hiç tanımıyorum ki çok garip böyle Yorumla Nykshybris +1 yıl Tanı bence başka biri yoksa hayatında Yorumla Nykshybris +1 yıl Bir arkadaşının seni tanıştırdığjnı düşüneceksin Yorumla harikalardiyarıbekle +1 yıl Yok ama tanımayacağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kaldı maalesef ki.
Devam ediyoroylelikle biriyle tanışır konuşur uyarsa devamı gelir
Bana da geliyorlar jess da ben 27 oldum haliyle gören talip oluyo yaşla da alakası var
E bir tanı bakalım iyidir belki çocuk
😟😒
Öyle ama gidip züppe birisiyle olup bir kaç yıl tanıyamayıp evlendikten sonra tanımaktansa belki senin için hayırlısı bu tabi direkt istemeye gelsinler demiyorum da sana haber ettiklerinde bi en azından tanış
Bugün gelecekmiş
Züppe biri nereden çıktı şimdi sjjfhds
İstemeye mi
Kötü birisi demek istedim fkskfkslf
Görmeyedir herhalde djjfe
Ne istemesii 😱
Görücü ne demek ki görüp gitmiyo mu kafam karıştı 😁😅
He gmrmeyeyse tamam canım gör tanış fkskfkskdl
Evet evet ailecek gelip görüp görüp gidiyorlar
😂😂😂
İyi o zaman bi bakıp çıksınlar 😂😅😁😱
Ya çıkmazlarsa Fkdkfkskfks
Kovarim sjfjhsd
Dkskfkskfl
Hala öyle adetler devam ediyor
Etmesin artık
Neden bazı kızların kısmeti kapalı olur görücü olmasa evlenmeleri zor olur
Ben daha 20 yaşındayım
Neden bukadar erken kurtulmak istiyorlar senden
Bilmiyorum ki bıktı herhalde benden
Okul bitti galiba boşta evde pinekliyorsun bostan yere masrafsin senden kurtulmak istiyorlardır kesin 😀
🥺
Üzülme şakasına takılıyorum evliliğe hazır hissetmiyorsan bunu ailene söyleyebilirsin
Söyledim dinlemiyor bi tanış diyor bana
Sende bir tanış sevmezsen zorla değil bu işler
Sevmem djfjdssa
Gördün mü ki belki ilk görüşte aşık olursun dkfkjhg
Görmedim sjdhss olmam ama inanmıyorum ona
Gönül işleri hiç belli olmaz birden bir sevdaya tutulursun kendi kendine dersinki bana ne oluyor böyle lan 😅
Ayy Allah korusun 😧
Okuyacağım ben sjdhsjss
Okuyabildiğin kadar oku bu evlendirilme korkusu sayesinde hiç yoktan belki memur falan olursun 😂
Yaa çok kötüsün ama 😅
Kötümü iş güç sahibi olacaksın bu evlilik korkusu sayesinde 🤣
Tm evlen işte geç git daha ne istiyon ya
Evlenmeyeceğim
Kalmış baksana
Evet
Belki de sağlam olan budur biz yıllardır boşa kürek çekmişizdir
Hayır çok saçma
Kaç yaşındasın ki gençsen böyle düşünmen normal ben de gerçi görücüye hala ısınamadım ama saçma da değil
Kaldı ve en güzeli
@İlaydanaz04 kızların çoğu tipsiz görücü usulü de kurtarmiyor
Değill
Kaldı çok normal
Of
28 yaşında PC mühendisi arkadaşım bile görücü usulü tanışıyor sohbet ediyor olur mu diye bakıyor
Ama hiç tanımıyorum ki çok garip böyle
Tanı bence başka biri yoksa hayatında
Bir arkadaşının seni tanıştırdığjnı düşüneceksin
Yok ama tanımayacağım