Bir gün bir fakir zenginlerin ne yediğini merak ediyormuş. Bir oda da kahvaltı yapan zengin bir aileyi kapı deliğinden gözetlemiş. Kaymağı ekmeğe sürüp üzerine de bal sürüp yiyorlarmış. Onların o kadar iştahlı yediğini görünce ballı Kaymaklı ekmeğin çok lezzetli olduğunu düşünüp çevresine ballı Kaymaklı ekmek çok güzel oluyor demiş. Sen nerden biliyorsun diye sorduklarında zenginler yerken gördüm çok lezzetli demiş. Sizinki de o hesap.
Türklerde de var böyle güzel kızlar, hem de çok. Abartı buluyorum Rus kızlarını. Sürekli de görüyorum bunla ilgili sorular. Yok çok güzeller, kıskanç değiller, Türk kızları neden böyleler? falan filan. :D Yani Türk kızları gibisi yoktur. Her şeyiyle kabul edilir, sevilir. Rus meraklısı olanlar, gerçekten sevebilen tipler değillerdir zaten...
ya kızlar varmısınız biz de italyan erkeği kampanyası başlatalım. çünkü baydı bu rusçular iyice. sanki burası KizlarSoruyor sitesi değil burayı rus kaşarlarına iltifat sitesine çevirdiler.
@zaga_bunda vermeyen kız kaşar değil. erkek ulaşamıyor kaşar diyor. ama bunlar veriyo hem de para karşılığ bunu da herkes biliyor. çarşaf çarşaf haberleri çıkıyo gazetelerde. nataşa diye boşuna demiyor millet. siz para verip bilmem naptığınız kadınlarla hava atıyorsunuz. he güzellikse şişme kadında da var ama başka bir halta yaramıyor.
Birincisi kıskanıyorsun bunu belli ettin bir kenara koyalım bunu. İkincisi ise senin duydukların o bahsettiğin nataşalardan ki sadece onları duyman çok doğal çünkü hayat kadını onlar. Ancak duymadığın hiç görmediğin ruslar var ki bu da %95lık kısmı belki daha da fazlası. Rus kadını ilişkisi yoksa rahattır diğer ülkelerdeki gibi ancak sadakat konusunda bir çok yerdeki kadından iyidir (sahiplenip seviyorsan). Ayrıca erkek ulaşamadığı için kız vermiyor zaten paradoksa sokmaya gerek yok. Genel konuşmadan bilgi sahibi olmak daha mantıklı olur.
@zaga_bunda ya senin de basit basit cahil cahil biri bir şeyi eleştirdiğinde kıskanıyorsun demen esas kedi ciğer muhabbeti. lan ne diyorum. olay güzellikse şişme kadınlar hepsinden güzel. olayın güzelliğinde değilim. baydınız ben oradayım. nataşa değillerse ne işleri var bu ülkede avrupa değiliz amerika değiliz kendi yağıyla kavrulan bir ülkeyiz. gelip bıurda fuhuş yapıp sizleri kekleyip gidiyolar. sonra da rusyada zengin oluyolar. hee ayrıca şunu da bilmeni isterim. rusyanın estetik cerrahları çok iyidir ve ucuzdur. tıpkı izmirinkiler gibi uyandırim :D :D :D
Ben rus muhabbetleri sıkmadı, az bile dediler, off çok güzeller demedim. Ben sadece sen bir bayansın ve bir bayan olarak burdaki tüm ruslara kaşar demen yakışmadı dedim ki hala bunun arkasındayım. Türklerle evli rus`ların sayısı azımsanmicak bir şekilde. En çok turistlerimizden birileri ruslar ki aileleri ile geliyorlar buraya onlarda. Türkiye`deki rusların hepsi o.. pu değil bunu demek istedim. Daha da bir söze gerek yok bence bir düşün..
@zaga_bunda rus avukatı. evlenenler namuslu olduğu için evlenmiyo iyi verdiği için evleniyo. parayla çalışan kadını karısı yapıyolar vala bana yönelttiğin bu yargıyı her türk kızına kaşar kezban falan diyenlere yönelt bence en azından vatana millete hayrın olur.
mübare tüm rus kadınlarını tanımışsın helal olsun. en azından evli değilsen ya da evlilikte sorunun varsa neyin eksik oldugunu da burdan çıkarabilirsin :) Rus avukatı değilim bilmeden yorum yapmayın diyorum o kadar ;)
ay hepsi fahişe. parayı verdilermi burhan çaçan gibi adamların bile koynuna giriyorlar. bizim ne kadar beğenmediğimiz egosuz ezik tayfası varsa rus karılarıyla ego tatmin ediyor.
En İyi Cevaplar