Kuş beslemek istiyorum ama herkes bir kanat çırpsa etraf batar , cok pis oluyor vs. birsürü şey söylüyor.
Vazgeç sana gelmez mi dersiniz yoksa al ya okadar sorun olmuyo mu?
Vazgeç sana gelmez mi dersiniz yoksa al ya okadar sorun olmuyo mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insanların kendisi çok temiz zaten kuş sorun dimi? bakın açık söyleyeyim o hayvanı süs olsun diye yemini verir suyunu koyarım durur bir köşede diye alacaksanız almayın yazık günah.. Küçüçük bir kafesin içine hapsedecekseniz yine almayın. O bir canlı ve sorumluluğu var. O hayvanlar yemekten çok sizi sevginizle beslenir. Bizm 6 tane var ailenin bireyi gibiler.. Her gün kafes temizliklerini yaptığımız için pislik vs olmuyor. Ben birçok insandan daha çok seviyorum onları şahsen
azarlar gibi soylemesen iyiydi 😄 ya zaten bu zamana sahiplenmeyisimin sebebi baş edemezsem hayvana yazık olmasın yeni yerlere alışmak zorunda kalmasın gönderirsem diyeydi. hala düşünme aşamasındayım oyuncak değil sonuçta 😑
Kusura bakmayın amacım şahsınıza yönelik bir azarlama vs değildi. Ama çevremde görüyorum almışlar bit kadar kafesin içine koymuşlar zavallı hayvana tek başına ne ilgi ne bir şey.. Bırak ilgiyi yemini vermemiş hayvanın kaç gündür hayvan elimizdeki tozlara uzanmaya çalışıyordu açlıktan. Bide yine böyle bir komşu bizdeki yavrulardan istedi güvendim verdim hayvanı karanlık bir odaya atmış zavallım stresten 2 ay içinde öldü. Çok hassas canlılar yani ona göre alın derim. Ama eğer kendinize alıştırır ilgi gösterirseniz bakımını iyi yaparsanız evin küçük bebeği şaklabanı olur aynı zamanda çok zeki hayvanlar yani kolay öğreniyorlar. Karar sizin
eger iyi temizlersen altını suyunu , etraf batmaz. eger hayvan strese girmezse etraf batmaz. saçlar nasıl dökülüyorsa onların da tüyleri dökülür. hele mevsimsel dökülmeler oluyor. ama eger alıyosan severek almalısın. seviyosan da herşeyine katlanmak zorundasın. eger yapamam diyosan hayvana hiç eziyet etme. sonra verilecek yer aranıyor, hayvan bir yere tam alışmışken düzeni bozuluyor. ölüyorlar sonra
Evet söylediklerin doğru. iyi karar verip almak lazım oyuncak değil can sonuçta
evet.
bende senin gibi beslemeyi düşünüyom ara ara ama çok kiri olur diyip evdekiler sadece sen uğraşacaksan al diyolar eğer bizide uğraştıracaksan alma diyolar bende bekliyorum benimle aynı düşünceden olan çıkar diye.
Aynen aynen bizimkiler de aynısını diyo. hala karar aşamasındayım
bence bekle aldıktan sonra pişman olmayasın
bazen olmadık zamanda kalabalık zamanda kuşun sesi çok hoş gelmeyecek emin olabilirsin.
Kafana göre takıl dostum onun bunun lafına kalırsan hiç bir şey yapamazsın hayatta
hayvana yazık olmasın diye ya. sonra yapamassam hayvanı geri yollayayamam üzülürüm
Cevap
24Cevap
çok ötüyolar sabahları özellikle
bide değişik bir kokuları oluyo çözemedim
annemin arkadaşı tatile gittiğinde bakmıştık kuşlarına 3 günde bıktık sabahları uyutmuyodu baktığımız muhabbet kuşuydu diğer kuşları bilmem nasıllar
normalde kuşları severim ama evde beslemeyi tavsiye etmem
Eğer sırf "hayvanım olsun" kafasındaysan alma. Diğer türlü pisliği falan dert değil, insan gibi bakacaksan almanı öneririm. Şöyle bir şey de var, güzel ilgilenmen gerek küçücük hayvanlar ve çabuk hastalanabiliyorlar. Ayrıca yalnız da bırakmaman lazım. İntihar edebiliyorlar :D
çokkk seviyorum çokda besledim ama çogü öldü okadar üzücüki beslememek daha hayırlı
Evet bağlanmak var bide ona😓
Kafesinde yasiyo la o ne zarari olabiliiir anca acinca yere bir kac kere kaka saapiyo
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bilemedim
Hayvan sevmek beslemek cok guzeldir bosver sen onlari
katılıyorum 😌
Yok ya o kadar tüy dökmüyorlar sadece dışarda fazla bırakma özellikle yemini yedikten sonra. Her yere sıçıyorlar. Onun dışında bir problemleri yok besleyebilirsin
Kanatsız kuş mu olur devekuşunun bile var ama uçamıyor :D
Sen al kafesi temiz tut yanlarına yarısına kadar perde gibi kapat oldu bitti hayırlı olsun
Kanat çırptığında ortalığı batırmasını istemiyorsan haftada en az 1 kere altını temizliceksin yemini kabuksuz alıcaksın.
Yoo çok pis filan olmuyor abartmasinlar
bir kafese kapatıp özgürce uçması engelleniyor biraksinlar da o kadarcik da kanadıni cirpsin hayvancagizlar
Evi düzenli süpürüyorsundur büyük ihtimalle o zaman sorun olmaz. En fazla tüy döküyor ve kakasını yapıyor işte
Beslenmesi kolay bir hayvan bence ☺ Kafedinfr yaşadığı için de çok sorun yaşayacağını sanmıyorum yaa 😉
Besleyecegin kus turune gore degisir biraz. Muhabbet kusu besleyeceksen cok kirletecegini dusunmuyorum
Bakması çok zevkli☺😊sahsen benim en sevdigim hayvan, eğer imkanim olsaydi hemen aliridm.😀
ayol ne alaka, batmazda bişi olmazda, altlarını temiz tut gerisi kolay :D
ya çok tatlılar ablası besle bak az önce dışarıya bıraktık yeminle evin neşesi
yooo eve neşe veriyo üstelik çok aşırı bir bakım istemiyo
Ben kuşlara yazık olduğunu düşünüyorum kafesin içinde :(
Bende Jako var 15 güvercin tabi bahçedeler ama Jako evde biraz kirletiyor evet. Yinede değer.
vaay sen ordu kurmussun😄👏
Hastası değilim ama severim beslerim
Bugün güvercinlerimden birini atmaca yaraladı dikiş attım ona
Hamster al. Kuşu sevemiyorsun bile hem hamsterlar da kafes hayvanı ama sevebiliyorsun
bir Kakadu al inanılmaz akıllılar keratalar hiç bişey olmaz 😊
Hayvanlarin kafaslerde tutulmasina karsiyim
Bide o var kafesten melül melül bakarsa salıveririm ben onu
Batabilir, hint bülbülü alın, ufaktır daha az batırır. Ama her kuş batırır unutmayın.
Denemeye değer :) Ömürleri de kısa sonuçta...
Foto atabilsem atardım dün yeni üretim kafesi yaptım süper muhabbet besliyorum hemde 11 tane 😊
vaaauuuuvv😄harika
Aynen istersen arkadaş olalım göstereyim hem kuş alımında yardım ederim
ben 15 senedir besliyorum. seviyorum. pisliģine de katlaniyorum..3 tane var. cocģum gibi severim :))
25-30 tane muhabbet kuşu besledim aynı anda. Bakımları zor ama değer
Her canlı ilgi ister. Her anlamda ilgi göstereceksen besle.
Terasın yoksa alma bence.
balkon var olurmu
Bakabileceğine inanıyorsan güzel olur.
Sahiplen bence
Ejderha al kanat genişliğinde alanı bulamaz çünkü.
Kuş beyinli ola bilme ihtimali var
timsah besle parka falan götür gezdir işte :)
Zebra ispinozu al bakımı çok rahat
Sebebi olmuyor işte kuş beslemenin
Güzelce bakacaksan ilgilenecek isen evet
Hamster besle :)
Ondan hafif tırsarım 😌
Gece ağzıma kaçar o yutarsam onada sıkıntı banada
Kuşun yeri ev değil
evcilleşebilen al
Öyle bir secenek mi var😀
buhabbet kuşu veya cennet papağanı veya biraz daha büyük dersen sultan papağanı gibi. d
Besle besle besle
edemem
geckko besle
Evet ederm
yok yaa
Eve huzur verır
etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar