merhaba benim göğüslerim çok küçük yaşım 21 göğüs bedenim 75 destekli kullanıyorm zor dolduruyo içini. doğal yolla büyütmek istiyorum otlarla falan oluyormuş çemen otu şerbetçi otu kara üzüm çekirdeği falan duydum ama var mı deneyen fayda gören ? bir de diyelim kullandık fayda gördük bırakınca eski haline dönüyor mu ? yardım lütfen :/
Cevabın nedir?
- +1 yıl
en etkili yöntem bak araştırabilirsinde hatta büyüklerimiz bu yöntemi iyi bilir :) Hani bele bardak koyup çekerler ya göğüslerinede aynı şeyi yapacaksın sabah akşam ikisinede su bardağıyla çek 20 şer kez falan 1 haftada az çok belirginleşir görürsün masaj yap sürekli .Ama zayıfsan yapabilecek bir şey yok şöyle düşün göğüsler yağdan oluşuyor ve vücudunda hiç yağ yok. Mantığı bu yani. Ama kilon iyiyse hormonlarla alakalıdır . Adaçayı iç bol bol sabah akşam bir bardak, östrojen salgılar rezene olabilir şerbetçi otuda çok iyidir bunlar vücuda östrojen salgılar bu bitkileri araştır.Halk arasında küç denilen kara üzüm çekirdeğide çok yararlıdır. Bunları araştır iyice. Mesela sabah kalk bardak yöntemini yap üstüne masaj yap bir bardak adaçayı iç akşamda aynısını yap. En azından 2 3 haftaya bir etki görürsün. Ama zayıfsan kilo alman lazım dediğim gibi. Genetiksede silikon yaptır gitsin hem sarkma derdi olmaz hem diri diri durur :)
01 Yorumla- +1 yıl
valla bende de sorun var cok gogus kucuklerim ve kilo aldigim halde buyumuyorla hormonlarimdada sikinti ykk meme genetik bencr
En İyi Cevaplar
bnce küçük iyi küçüğe çare var ama büyüğe çare yok :D
15 Yorumla- Soran+1 yıl
doğru ama çok küçük de hiç güzel durmuyo düz gibi :(
- +1 yıl
zamanla büyüyebilir ya da zayıfsan eğer kilo alınca felan benimde öleydi peçete koyuyodum bikere peçetenin ucu çıkmış dışarı arkadaşımın biri sınıfta aaa peçetemi koydun demişti herkes gülmüştü çok utanmıştım sen koyarsan dikkat et :D ha bu ara benimklr büyüdü braz kilo alınca kendi kendine sennkilerde byr inş :D
- Soran+1 yıl
ayy canım benim :) peçete koyuyorum da tam destekli kullanıyorum ama doldurmuyo yani evet zayıfım biraz ama kilo da çok zor alıyorum sevindim senin için benimkilerde azcık büyüse :/ sen kullandın mı peki böyle otlar falan
- Soran+1 yıl
inş :)
Güğüslerin ölçüsünü sadece ve sadece kromozomların belirler . Bunun dışında ne yaparsan yap hiç. bir etkisi olmaz , öyle ot ilaç krem ıvır zıvır falan aklından çıkar çünki hiçbir faydası olmaz ama zararı olan şeyler çok bunların arasında , deriyi yakar da rengini kalıcı olarak değiştirirse kullanacakların , o zaman boş işlere inandığın için derin pişmanlıklar yaşarsın . Bir de bunu ilerde kalıcı morluklardan olmadığına baya bir inandırman gerekir.
Bu avantaj zira hamile kaldığında şuankine göre nerdeyse 2 kat büyüyüp gelenin yarısı kadar geriye küçülecekler. Doğa işini bilir , sahibi olarak senin ek birşey yapmana gerek yok . Hem büyüseler ne olacak ? Gene kapalı kapalı gizlilerde duracaklar ve tek bir kişi ilerde görecekse , neden kafana takıyorsun ki bu kadar . Bırak seni sen için sevsin her kim sevecekse , onlar için değil .111 Yorumla- Soran+1 yıl
östrojen hormonu belirliyo diye biliyorum bu otlar da bu hormona etki ediyormuş sürmücem zaten çayını içecekmişim
- Soran+1 yıl
siz doktor musunuz acaba ?
- Soran+1 yıl
anladım :) östrojen de etkili olmalı çünkü regl de hormondan dolayı dolgunluk oluyo demekki etkili oluyo bence mantıklı değil mi ?
- +1 yıl
Östrojen zaten senin doğanda varolan ve miktarı ile zamanının hipofizin zamanlaması ile artan azalan veya kadınlık özelliklerini harekete geçiren bir hormon . Dışardan östrojen ancak bir doktor kontrolü ile alınabilir bunun da tıbbi sebepleri olması şarttır çünki en ufak bir fazlalık inanılamaz arızalara ve elinde patlayan bomba gibi sorunlara yol açar. Durmayan kanamalar gibi ... Polikistik over gibi ... Bunu ottan kremden alamazsın , boyle iş olmaz .
- Soran+1 yıl
hmmm anladım bunun başka bir yolu yok yani
- +1 yıl
Hiç bir yolu yok , hamile kalmak dışında ... Kulak asma walla bizim ot krem beeeyle büyütüyor diye söylenenlere, Onu diyenler genelde network tipi satıcılardır, bir çeşit titan sisteminin parçasıdırlar ve ellerindeki parası verilmiş malı birilerine satmaya çalışırlar ki paralarını kurtarıp bir de kara geçmek için. Durum çıkar olunca , sana zarar yarar gelmiş umurunda olur mu ?
Çoğunun deriden başka gordugu birşey yok , ya bir de anatomi ve beyin görselerdi naparlardı acep :) - Soran+1 yıl
peki bu otların hiç farydası yok mu genel olarak adaçayı yeşilçay falan içenler var hani
- Soran+1 yıl
anlaadım teşekkürler bilgiler için
- +1 yıl
bence yanlıss düşünüyorsunuzz hastalarımaa aynı seyi söylüyorum sizede söyleyim evlendiğinizde cocdugunuzz oldugunda zaten istemesenizde deforme olup büyüyecek vee asıl öneli olan uclarıdır vee birr gercek vardırr dünyanın en sexi cazibeli kadınlarıı küçük göğüslüdür vee şimdi aynan karsısınaa gecin kendinizlee övünün vee şükredin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
masaj etkili diye biliyorum. banyo sonrası elinle masaj yapabilirsin. teknikleri vardı araştırmalısın.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam canım teşekkürler :)
eskı halıne donmez de kullananmadım hıcc hem neden bu kadar taktın kı
19 Yorumla- Soran+1 yıl
çok küçükler ya :/ çok fazla istemiyorum azcık büyüse yeter
- Soran+1 yıl
çok büyük istemiyorum zaten 80 olsa yeter azcık büyüse tamam.
- Soran+1 yıl
süper olur valla canım :) sağol :)
- Soran+1 yıl
evet böyle çaylar falan varmış okumuştum ama rezene şerbetçi çemen otu falan varmış
- Soran+1 yıl
canım benim teşekkür ederim ekledim seni :*
bence hiç uğraşma batı özentisi değilim ama çoğu yenilik orada. oradaki insanlar gögüslerini küçültüyo bizim türkler büyük olsun kafam kadar olsun diyo :D zaten doğum yapınca o şişcek :D ama bana kalırsa orta halli en güzeli
09 Yorumla- Soran+1 yıl
çok büyük istemiyorum zaten azcık bir tık daha büyük
- Soran+1 yıl
yok gibi olmasından iyidir galiba
- Soran+1 yıl
ben açık giyinmem zaten göğüs dekolteli şeyler giyinmem kısa etek falan da. ama evlencez illa :)
- Soran+1 yıl
hahaha daha 2 sene var :) sarkacak kadar büyümesin ama orta halli olsun iste yapcam bişeyler artık
- Soran+1 yıl
peki :)
- +1 yıl
memişler okadar tatlılarki ne istiyon kalsınlar öylece 75 inde ayrı bir güzelliği var :D
10 Yorumla Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. ben bilecik dereköylüyüm şerbetçi otu bizim köyde yetişir. hiç öyle bir işe yaradığını duymadım.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ben bir çok yerde öyle okudum ama. öyle diyo google amca
Canım sen bana ulaşsana acil bende aynı sorunla savaşıyorum ve sna neyaptığımı anlatacam bana ulaş mutlaka
02 Yorumla- +1 yıl
İşe yarar bisey mi buldun acaba sorabilir miyim bnde. :)
küçük göğüslere bayılırım bırak öyle kalsın çok şanslısın bence
00 Yorumla- +1 yıl
Estetik yaptıracaksın, başka yolu yok.
00 Yorumla bol bol seviş ellettir biraz baya farkeder büyür
00 Yorumla- +1 yıl
küçük de iş görür boşver takılma
00 Yorumla bırak kendi haline küçük kalsın :P
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Büyütebildin mi? Benim de çok küçük? :(
00 Yorumla kavonozla dene bi
03 Yorumla- Soran+1 yıl
nasıl ?