Sizce bu arap erkeği yakışıklı mı?

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bazen yakışıklı ve ya güzel olan insanlar fotoğraflarda öyle çıkmıyor. Bence bu adam gerçekten yakışıklı. Gerçekte görsek vay be deriz ama fotoğrafta olduğu için öyle diyesimiz gelmiyor diye düşünüyorum :))
Birde bu manyağı sınır dışı etmişlerdi yakışıklı diye. Araçların erkeklerdeki yakışıklı kavramı çok vasat galiba neler var be bu ne
bazı fotolarda oynama olmasa daha iyi ama genel olarak yakışıklı adam
- Hayır yakışıklı değil.
- Araplardan nefret ederim.
Arapları sevmediğin yakışıklı bulmuyorsun demek ki
Agabeyim. Türk neyse Yunan da Arap da ondan farklı degildir, en iyisi Elçi Muhammedin ( Övgüler ve Selamlar butun Peygamberlere olsun)
“Sûr’a üfürüldüğü zaman (işte) o gün ne aralarında soy sop yakınlığı kalacak, ne de birbirlerini arayıp soracaklardır.” (Mü’minûn, 23/101.) “Ey insanlar! Şüphesiz sizi bir erkek ile bir dişiden yarattık. Birbirinizle tanışmanız için sizi kavim ve kabilelere ayırdık. Allah katında en değerli olanınız, O'na itaatsizlikten en fazla sakınanınızdır. Allah her şeyi hakkıyla bilmektedir, her şeyden haberdardır.” (Hucurât, 49/13.)
“İnsanların en hayırlısı, Allah’a karşı sorumluluk bilincini en derinden taşıyandır.” buyurmuştur. (Buhârî, Tefsir, Yûsuf, 2.)
Cevap
34Cevap
O ülkeden kovulma olayı saçma ama adam fazlasıyla iyi görünüyor. B diyen kıskançlıktan demiştir.
Neden kovuldu bana göre gelen geçen her kadın ****lesi gelmiş yani ***ünden akıt diye o yüzden sınır dışı edilmek zorunda kalmış.
Maşallah valla ne yalan söyleyim çok yakışıklı.. Rabbim özene bezene yaratmış. Ülkesinden çok yakışıklı oldugu için kovulan adam degilmiydi bu :D
ulkeden kovulcak kadar degil.. ayrica tipim de degil
Buna yakışıklı demeyenler kıskançlığın dibini yaşıyor
👏🏻👏🏻
bu herif kızları tahrik ediyo diye sınır dışı edilmemiş miydi?
Evet
çirkin bir erkek anca estetikle yakışıklı olabilir ama para olcak önce
Yaa hadi ordan yakışıklı işte. Kıskanma😁
Kıskansam nolur ki o Allah'ın lütfu bne Allah'ın cezası
En azından çirkin diyemezsin şimdi😁
Ben ona çirkin demedim kendimden bahsetmiştim orda
Peki tamam☺
f*ck buddymw benziyor dnkddn ben adamın burnunu çirkin buluyordum ve burnu da böyle ama bu adamı bu burunla yakışıklı diye ülkeden atmışlar ilginç neyse mutlu oldum arap algısına göre bile olsa çok yakışıklı bir fbm var demek
Kovacak kadar değil ama gitmesi rica edilip istemezse ısrarcı olunmayacak kadar yakışıklı 😄
normal Arapları düşündüm de bir an için..
Kovmakta haklılar bence..
Yakışıklı değil bu fazla güzel. Gözleri fazla güzel, korkutucu.
Yaz kızım zinaya teşfik sucuyla ülkeden atılmasınaaa...
Yakışıklı, seksi, erotik, çekici bir erkek. Bakışlarında bile ateşi görebiliyorsun.
Türkiye'ye gelse biz kovarız sonra biz ne olacak? 😵
Ahahaa iyi çok tatlı ama Türkiyedeki erkeklerle kıyaslansa orta olur atılma sebebide başkadır😂
@MaviHiledir daha yakışıklı, ama kovmayın ülkeden :) :)
Lan? LAN BU BENİM ERKEK HALİM? Olum bwn diyorum yakışıklıyım diye de... Dinliyen kim?
Başındakini çıkarsa bir cacığa benzemez. Sadece o yakışıyor onun arkasına sığınıyor. Başka bişeyi yok yani
Kıskanma😉
Öyle olsun bakalım☺
Arap olduğu için birileri hoşlanmaz onlara gavur ppsi lazım
Sürme surmezse evet 😅
O her haliyle yakışıklı ki😊
yolda geçen adamı kolundan tut foto çekimlerine götür aynı makyajı ona yap aynı ışık ve açıdan onun fotosunu çek, bunun gibi yakışıklı çıkar.
İnsan kıskandığını bu kadar mı belli eder😁
gercekleri söylemek kıskançlık mı oluyor :D kapitalizmin cilvesi işte daha yaşın küçük anlamazsın sen :D
Hadi hadi. Arapları sevmediğin belli. O gözlükle baktığın için bu yorumları normal kabul ederim😄
yok benim için herkes aynıdır ama kötü insanları sevmem arapların çoğu kötü oluyor. :D
Çoğunun kötü olduğunu nerden çıkardın sevgilim arap hehehdhdhdjd
Sınır dışı edilecek kadar yakışıklılığı yok.
Sebep yakişikli olmasi mi çok saçma
Allah bana bağışlamaz mı 😍
Baygın baygın bakıyor, Araplara göre normal.
Hayır tipim değil açıkçası 😃😃
Araplardan nefret ederim
Ama kabul et yakışıklı adam
Değil
Onlar sana bayılıyor
Mis gibi cocuk daha ne olsun.
Kabul edin kızlar dibiniz düştü :D
Yakışıklı ama öyle çok değil yani :D
Verseler almazsın yani 😀
kabul etmek gerekirse yakışıklı
Bundan bir sürü var lan sokaklarda :D
Abartma bence kesinlikle böyle biri yok sokaklarda
esmer sevmiyorum ama yakışıklı
Maşaallah.. Rabbim nazardan saklasın :)
Ya o kadarda değil daha yakışıklıları da var
Araplardan haz almam...
Kiz olsam tövbe estağfurullah :D
Abartıldığı kadar değil.
kovulmasının sebebı farklı kanımca
Gay la bu ama yakşkli ne yazkki
Hayir.
omar borkan çok iyi valla
Tek kusuru kasları az. bir de kasları da çok olsa heralde ruhumu teslim ederdim😁
şikayet atıcam saçma soru
Ne alaka buraya götü basi açık bir kız gelse napardin acaba sırf arap oldukları için kıskanıyorsun bence ve ya çekemiyorsun ne yapalım cahilliğin dibine vurmuşsun.
Yıllardır bu haber yapılıyor.
#ProqrammeR
Neresi yakışıklı bunun be?
Kıskanıyor demeyin ama değil be😂
yakışıklı ama benim kadar deyil
Hayır, kimse de sormuyor mu niye arap diye?
Soru mu bu 😍
Çok yakışıklı ama dimi😊
Kesinlikle :)
Aşırı hemde 😍
Ben daha yakisikliyim
foto at.
idare eder tipim değil
beğenmedim
Ben beğeniyorum
yakisikli baya araplara gore hemde
türkiyede bunlardan çok var 😂
Emin ol türkiyede böyle biri yok.