şu an zırlıyorum bana da bir motorsiklet alsın diye :D
Chopper mı Racing mı?
şu an zırlıyorum bana da bir motorsiklet alsın diye :D
Spyder kullanıcısıyım Chopper’ın artılarından çok olaya bir yaşam felsefesi olarak bakılmalıdır. Çoğunlukla sert, kavgacı abiler gibi görünürüz lâkin yardımlaşma, iyilik ve sayamayacağım bir sürü iyi olayla hep karşısında olmuşuzdur bu tür durumların. Chopper’dan hoşlanan ve buna gönül verip edinmiş arkadaşlara tavsiyemdir ki ilk zamanlarında bir gruba dahil olup oradaki aidiyet ve aile duygusunu hissetsinler. Bu duygu sadece bu tür motorsiklet türünde vardır. Son olarak kaybettiğimiz arkadaşlarımızı da burdan bir kez daha anıyorum. Hepiniz kalbimize gömüldünüz. Tüm arkadaşlarımız lütfen motorsiklet farketmeksizin ekipman kullanarak sürüşlerini gerçekleştirsin. Tekeriniz düz bassın.
#AFFA #SUPPORT81 #ANGELSNEVERDIE
Bnce tabıkı cooper bnimde Şu an hayalim dragstar 1100 tabi alcak param yok öyle hayal kuruyom işte şahsen bn racıng istemem çünki hız yapmıcak bir insanı bile olur olmadık heryerde resmen hıza zorluyo makinayı hem yatarak kullanıyosun hem bastıkça gidio yatıo kalkıo çapır öylemi at 5e sesi dinleye dinleye etrafı izleye izleye yaylanarak git bide 3 lü çanta sisler falan tmmm
Ya chopper kazansın çok seviyorum onu motordan nefret ederim ama harley gibi
babam harleyci millet bize soruyor siz abi kardeşmisiniz diye :D ülkücü bıyıklarını indirdi :D deri mont falan :D adam geziyor :D
babam demeye utanıyorum adama :D oderece :D 43 yaşında hiç baba gibi degilki :D benden beter :D
ne cool :D adam cimri ya baba bir ver biraz gezeyim diyorum oğlumu kimseye vermem diyor sinir ediyor.! ayrıca arkadaşlardan motor istedim benle kapışıyor ya altında harley var vicdansız :D
yok bak o konuda durur durur :D hadi düzceye köfte yemeye gidelim hadi izmire onu yemeye gidelim hadi bursaya gidelim beraber der :D
baba bir köfte için düzeyemi gitcez diyorum :D adam üşenmiyor :D
bazen baba bir uz dur otur oturdugun yerde diyom ben engel oluyorum adama gitme konusunda düşün :D
bende chopper severim ama şimdi degil :D iler de evlenince kimle evlenceksem artık ozaman chopper alırımeşimle gezerim :D gençken racing den devam :D
Sorun şekilde o kadın yok piyasada :D
Cevap
7Cevap
Racing tercihim olurdu herhalde.
benimde gönlümden geçen racing :D peder harleyci benim :D
Ooo amca sıkıymış :D
racing hacı bende var biliyom artısını :D
özelden yazsana?
Ben racingten yanayım.
Chopper tabiki
belli bir yaştan sonra inşallah :D
Her daim chopper.
babamın kafadansın o halde :D
Harley
babam da var adam bir turluk bile vermiyor :D
Chopper.
babamın kafadansın : D
Chopper
babamda var harley davidson :D adam diyor ki oğlumu kimseye vermem kusurabakma evlat diyor bana :D dalga geçiyor bide :D
millete bu benim babam demeye utanıyorum adam hiç baba gibi durmuyor ki :D
racing
aynen :)
Yarış motoru
biz ona racing diyoruz :d
bende türkçesini söyledim :))
okey ortak :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?