Arabalar Sizce hangisi jip mi yoksa chopper mı? Metehan21KafkasTürkü Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jeep Chopper Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisi jip mi yoksa chopper mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 9,6b cevap paylaştı. Jip bence 0 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Kullanım amaçları alanları, avantajları ve dezavantajları farklı 2 araç. Pense mi boru anahtarı mı? Buyur burdan yak. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Jeep ve çapır ne alaka kanka ya 🤦🏽♂️ 0 3 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Knk ben chopper istiom annem dior jip alalım benim hep motor hayalim vardı yaşım yeni 22 oldu Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Şimdi oldu bak. Annen jeep alsın sen cruiser makıne alıp kişileştir. Chooper diye üretilen makine yok. Kendınce kişileştirirsen chooper olur o. Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Biliyorumda 2 si arasında tercih yapmamız gerekebilir alacağım jip olursa bağimlı olucam gibi anneme ama motor bana ait olucak kendi paramla aldığom için tekirdaga gidiom bazen 2 3 ay kaliom jip alırsak kalamam motor şahsıma ait olacak🙂 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Tartismaya bile kapalı.O kadar. 0 2 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Nie lan? Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Chopper her zaman tek seçenek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Jip bence
Kullanım amaçları alanları, avantajları ve dezavantajları farklı 2 araç.
Pense mi boru anahtarı mı? Buyur burdan yak.
Jeep ve çapır ne alaka kanka ya 🤦🏽♂️
Knk ben chopper istiom annem dior jip alalım benim hep motor hayalim vardı yaşım yeni 22 oldu
Şimdi oldu bak.
Annen jeep alsın sen cruiser makıne alıp kişileştir.
Chooper diye üretilen makine yok. Kendınce kişileştirirsen chooper olur o.
Biliyorumda 2 si arasında tercih yapmamız gerekebilir alacağım jip olursa bağimlı olucam gibi anneme ama motor bana ait olucak kendi paramla aldığom için tekirdaga gidiom bazen 2 3 ay kaliom jip alırsak kalamam motor şahsıma ait olacak🙂
Tartismaya bile kapalı.
O kadar.
Nie lan?
Chopper her zaman tek seçenek
Jip tabi beaa
Chopper ne ya?
Jepp