İkisi de göreceli kavramlar kardeşim. Yani yaşadığım yer itibarı ile ruslarla en çok karşılaşanlardan birisi benimdir herhalde. :) gerçekten güzeller ama bir çoğu ölü balık gibi bakıyor. bu sözüme itibar edin. bunun yanında çok kadınsı ve güzel Türk kadınlarına da rastlıyorum. Ama şu bir gerçek ki, vücut formu konusunda Türk kadınları, özellikle evlenip çocuk yaptıktan sonra kendilerini çok salıyorlar. Biraz erkeklerden de kaynaklanıyor. Türk erkekleri kadınları sırf üzülmesinler diye 130 kilo bile olsa, dile getirmekten çekiniyorlar. Buradan sesleniyorum tüm hanım kardeşlerimize, kocanız ya da sevgiliniz sizi olduğu gibi sevebilir ama bu sizin ''saldım çayıra mevlam kayıra'' moduna girmenize sebep değildir.
Tabi ırk ve anatomi farkı da etkiliyor bu durumu..
Candice yari afrikali yari hollandalidir. Rus degil. Ama rus kizlari gercekten cok güzeller ama gencken.. yaslandilarmi cok cirkin oluyorlar bizim türk kizlari daha güzel oluyor o yaslarda yani yasini göstermiyorlar minyon tipli olduklari icin xD
Ömrü hayatında Rus görmemiş belki de :) bir de bizi küçümsüyor haspam :) Latife ediyorum da , şu resimde ki Rus değil, her Rus'ta güzel değil canım kardeşim.
rus kızlarında neymişki peh. bizim kazbanlarımız dünyada tanınıyo. rusları ne kadar överseniz övün, tilkinin dönüp dolaşacağı yer bizim türk kızlarımızdır <3
Türklerde de gayet güzel kızlar var ama ruslar, toplumumuzda sarışın hayranlığından dolayı aşırı beğeniliyor. Ronaldo bile Türk kızına yazmış daha ne diyeyim :)
En İyi Cevaplar