Açık giyinmek modernlik midir? Kapalilar modern olamaz mı?
Cevabın nedir?
+1 yılŞu şiirle cevap vermek istiyorum.
K i m D e m i ş
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık,
Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık..
Sünnet sakal yobazlık, top sakalsa medeni..
Unuttun sen ey vefasız ehli sünnet dedeni..
Mehmet Akif ERSOY
Ama modern tesettür diyede birşey yoktur arkadaşlar sadece Allahın emrettiği tesettür vardır modernize edilmiş kıyafetleri tesettür diye kandırmayalım kendimizi..44 Yorumla- +1 yıl
Ama bir kapalı insan modern yasayamaz mi?
- +1 yıl
Elbette yaşar ama dar bir kıyafet giyip deve hörgücü başörtüsü yaparak buna tesettür denmez üstünde zıbcık gibi bir kıyafet bacakta dar pantolon kafada eşarp yüzde makyaj bunlar tesettürmü modern mi giyinmekmi?
- +1 yıl
Tabi ki modernlik o değil. Giyimle alakali gormedim ben hic bir zaman modernliği
- +1 yıl
Modernlik kıyafetle olmaz ya Kafayla olur bilgiyle olur..
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçık giyinmek modernlikse afrikadaki yerliler daha moderndir.
30 Yorumla
+1 yılModernlik düşünce odaklı bir konudur kıyafetlerle alakası yoktur bir insan başka bir insanın ne giydiğini incelememeye başladığında ona saygı duymaya başladığı noktada modernlikte başlıyor aslında
23 Yorumla- +1 yıl
Evet. Ben mesela saygi duyuyorum herkese. Herkes istediğini giymekle özgürdür. Ama bunu diyen kişi kapaliyi elestiriyor ve basortu dert olduysa ona bu baska birsey o modern falan değil
- +1 yıl
Kapalı birinin açığı eleştirmeye hakkı yoktur aynı şekilde açık birininde kapalıyı eleştirmeye. insanlar istediği şekilde istedikleri yerde insanlar ona dik dik bakmadan gezebilmeliler olması gereken bu
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Diğer konusunda 609 cevap paylaştı. Kültürlü olmak ve sığ görüşlü olmamak modernlik bence ama açıkçası bunu çoğu kapalılarda görmüyorum tek bildikleri başkalarının gögsünü bacağını alkolünü eleştirmesi.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana göre herkes istediğini giyer ve özgürdür kendi tercihidir. Icki iceni acik giyeni falan elestirmem ben kendime bakarim. O zaman bu modernlik ama o kapaliyi elestiriyorsa o değil
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
44Cevap
+1 yılModernlik her şeyden önce düşüncede yaşam tarzında olur kapalı olup modern olan güzel giyinen güzel ve modern düşünen kadınlarımız da var. Yukarıda Mehmet Akif Ersoy edebiyatı yapmışlar bedeni açmak modernlik göstergesi olamaz ama kılık kıyafet giyim kuşam yaşam tarzı olduğu iÇin ve açık giyinen biri edep ve ahlakın kılık kıyafette olmadığını bildiği için modern bir kişidir diyebiliriz. Keşke Türkiye’deki erkekler de modern olsa ama nerdeee 21. Yüzyıldayız adam ben Müslümanım eşime sevgilime sözlüme nişanlıma istediğim gibi karışırım kafasında taş devri adamı gibi sanki kadının eşi sevgilisi değil de sahibi gibi davranıyor sanki kadın onun ehlileştireceği şekle sokacağı bir eşyaymış gibi davranıyor
00 Yorumla
+1 yılModernligin açık giyinmekle zerre kadar alakası yok. Sonuçta hiç bir modern geçinen insan güney kutbunun uç noktalarında tutup da tanga giyemez degil mi? Bir düşünsene o görüşte bir bayan tangasıyla gidip bir buz kütlesine oturuyor. Çıt diye gtü buz parçasına yapışmaz mı?
10 YorumlaAçık saçık giyinmek medeniyetse
Hayvanlar bizden daha medenidir! (M. Akif Ersoy)610 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Kesinlikle evet.
- +1 yıl
Sağol ama bizi cahil gibi gören kesim var ışte. Bu arkadaşımın dedigi gibi o rahatsız edici
- +1 yıl
Aynen ama kapali insanlari begenmemeleri sinir bozucu. Herkes istedigi gibi yasamkta özgür
- +1 yıl
Tamamdir teşekkür ederim ☺
+1 yılAçık ve ya kapalılık modernlik değildir. Sadece takva önemlidir. Kapanmak farzdır. Açık gezmek ise haram. Kişi sadece evde eşine karşı açık olabilir. Namazda dahi yanlız başına bile olsa setri avrete uyup kapanması namazıda öyle kılması lazım.
40 Yorumla- Diğer konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılmodernlik çağa uyum sağlamak değil midir, kapalilar da inançları doğrultusunda çağa uyum sağlayabilirler ama konu moda olunca kara çarşaflı biri modern olamaz
20 Yorumla Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. avrupada modernlik, türkiyede cesaret, afrika açlık, arabistanda ayıp ve suçtur öyle
14 Yorumla- +1 yıl
Kapalı insan modern olamaz mi? O açık diye modern midir yani kapalilar niye asagilaniyor?
- +1 yıl
Evet
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. Bu konuda biraz sert oluncm ozurdilerim kılar her yerini belli eden kıyafetler giyor erkekler de bakınca sapik oluyor neden çok dar diyorlar bakan kabahatli oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
Vallah ben bile bakiyorym açık giyen kizlara cok dikkat cekici giyiyorlar. Bakmayan erkek yoktur o giyimlere ama kendi tercihi özgürdür ne giymek isterse giysin ona günah. Tabi bakanada
+1 yılAçık giyinmek modernlik olmadığı gibi kapalı kızların da modern olacağım diye tesettürü amacının dışına çıkarması da doğru değildir.
30 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Modernlik bununla kıyaslanmaz. Modernlik düşüncedir kıyafet değil.
50 Yorumlamodern olmak gelişen ve degişen şartlara uyum saglamak demektir gerektirdikleride sadece uyum ama modern olacagım derken maymun olma dikkat et umarım anlatabilmişimdir
16 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimi biliyorum bunu söyleyen kişiler maymun biraz 😃
- +1 yıl
Açık konus o zaman 😃
- +1 yıl
Dün beğendiğim de bugün beğendiğim de aynı.
- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılmoderliğin giyimle alakalı olduğunu düşünmek çok saçmadır. zihniyetin önemli ne giydiğin değil
11 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru
+1 yılMesele, kılık kıyafette değil, beyinde. Açıkları da görüyoruz, namazında niyazında. Kapalıları da görüyoruz, üstü türban, altı otoban...
17 Yorumla- +1 yıl
Benim buna karşı bir yorumum yok herkes istedigini giyer özgürdür. O mini etek giyer kapalilari geri kafali olarak görür dini eLestirir. Ben kapalı olarak onun mini eteğine saygi duyarim özgürlük derim ama o modern ben değil öyle mi?
- +1 yıl
Yoo? Günümüz Türkiye'sinde kapalılar açıklardan fazlasıyla teşhirci ve fazlasıyla lüks modern takılıyor.
- +1 yıl
Teşhirciligide gectim normal kapali bayani geri kafalilikla suclamak modernlik mi
- +1 yıl
Bunu kılık kıyafet için değil, düşünce ve söylemleri için kullanırlar genelde. Ne açık, ne kapalı Müslüman kalmadı ortalık ''SÜSLÜMAN'' dolu...
- +1 yıl
Susluman falan kimseyi ilgilendirmez kendi düşüncesi öyleyse öyle giyer. Mini etek giyenin nasil hakki varsa suslumaninda normal kapalininda carsaflinin da hakki vardir. Kişi kendinden sorumludur. Ama herkesi elestirmek modernlik degil
- +1 yıl
İyi de bana niye saldırıyorsun sen? Kimi eleştirdim ben burada? Sordun, verdim cevabımı. Bana ne arkadaşım isterseniz türban giyip tangayla dolaşın bana ne mk.
- +1 yıl
Saldiriyor muyum sakin olsana sen
Açık giyinmek modernlik değildir kapalı olupta bir sürü modern insanlar var
30 YorumlaNe alaka kapalılar da moder
hatta açıklardan daha iyi bile giyiniyorlar16 Yorumla- +1 yıl
Sadece giyim midir modern olmak?
- +1 yıl
Kız bana giyimden dolayi modern dedi ama modern olmak demek giyim demek değil bencede
- +1 yıl
Aynen öyle
Tabi ki değildir. Modernlik hafıza da biten bir şeydir.
20 Yorumla
+1 yıldegıl bence acıklgın neyı modernlıktır yahuu yapmaa cıplak gez ozman ac heryerınıı
12 Yorumla- +1 yıl
Ben onu da elestirmiyorum o onun kendi düşüncesi istediğini yapar. Ben böyle düşünüyorum saygi duyuyorum ama o kapalilara duymuyor? Hangisi modernlik?
- +1 yıl
bizim annelermız gıbı gıyenenlere saygu duyy normal basörtsununu bagalayana
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılModernlik çağdaş olmaktır kıyafet ayıp yerleri örten bez parçasıdır o kadar...
10 Yorumla
+1 yılModernlik kafa ile alakalı açıklık kapalılıklıkla ilgili değil düşünme ile alakalı
10 YorumlaKapalılar modern olamaz bence boşuna teselli etme çabalarına girmesin kimse çoğu şeyden kendilerini soyutlarlar eğer inancını yaşıyorsa gerçekte..
Hem kılık kıyafette kimliktir bence03 Yorumla- +1 yıl
Modernlik kıyafet midir sadece?
- +1 yıl
Ben kapalı olarak ondan daha modern biriyimdir. Hic kimseye saygisi yok kendini üstün gören kişi modern falan değildir.
Ohoo ne demiş ustat medeniyet/modernlik/ bedeni açmaksa , hayvanlar bizden daha medeni/modern/
ne alakası var ayrıca :))01 Yorumla- +1 yıl
Ya kızın birinin kapalilara takıntısı var rahatsız oluyor. Bugün de Açık kadın icin buraya modern biri geldi dedi. Onun modernliği dışarda içindeki donuna kadar millete göstermek. Çünkü niye kapalilarin fazla olduğu bir sokak ve kendini insanlarin gözüne sokmak istiyor
Modernlik, akılcı, bilimsel, teknolojik ve idarî etkinliğin ürünlerinin yaygınlaştırılmasıdır.
10 Yorumlaaçık giyinmek modernlik olsaydı anadan doğma olurdu herkes. modernlik düşünmeyle olur. giyinmeyle olmaz
10 Yorumla
+1 yılKapalı giyinmeyi zorunlu olarak görmek geri kafalılık..
İçinden geldiğince özgürce giyinmek modernlik.
Anlayana..13 Yorumla- +1 yıl
Kapalı giyinmek farzdir zorunluluk degil. Icinden geldigi gibi açık giyinmekte modernlik değil. O zaman ic camasiriyla dolasalim sokakta bu modernlik mi?
- +1 yıl
Özgürlük ile modernlik kavramları arasında çok sıkı bir bağ vardır. Dini gereklilikleri hayatıma sokmak yaptığım en aptalca şey olur.
- +1 yıl
O zaman ateistsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük şair nedemiş :
Şu avrupalılar ne kadar medeni , ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni. Medeni olmak eğer açmaksa bedeni, hayvanlar avrupalılardan daha medeni!11 Yorumla- +1 yıl
Ama orada Avrupa demiyor sayın sahtekar, Bizden daha medeni diyor. Takiyeci seni.
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Mehmet akif ersoy şairimiz cevap vermiş bu konuyu kalemine almış ityiki böyle kalemi tatlı lisanı tatlı insanlar var rahmetle anıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet açık olmak türban gibi kadını aşağılayan bir kıyafeti giymemektir.
kadında erkek gibi özgürdür. istediği gibi giyer. modernlikte burdan gelir...11 Yorumla- +1 yıl
Türban kadını asagilamaz aksine yükseltir. Kadin evet özgürdür türban kendi secimidir giyer. Modernlik mini etekle tangani gostermek degil bu resmen kasarliktir. Mini etegi giyiyorsan da edeple giyersin oturmasini kalkmasini bilirsin.
+1 yılModernlik oranı buranı açmaksa ben taş devrinde kalayım lütfen
10 Yorumla
+1 yılmodernlik dusuncededir ama zaten kapali giyinenler modern dusunceye sahip degillerdir... dogal olarakda sonuc ortadadir
15 Yorumla- +1 yıl
Bir örnek verir misin? Hangi düşünceye sahip değildir mesela?
- +1 yıl
hepsi ama hepsi caiz degil-haram-gunah -zina seklinde kelimelerle kendilerini hapsetmislerdir...
- +1 yıl
Açık giyinen içinde kapalı giyinen icinde herkes icin günah zina kavramlari vardir herkes icin gecerlidir
- +1 yıl
kapaliyi konusuyorum aciklar baska konu!!!
- +1 yıl
Niye açıklar yapabilir diye bir şey mi var?
Diğer konusunda 579 cevap paylaştı. Sadece oyle bir algi olusturulmus yoksa sacma 1 dusunce
10 Yorumla
+1 yılAçık veya kapalı olmanın modernlikle ilgisi yok
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👏
+1 yılBu devirde kapalılar açıklardan daha açık yalnız :D
01 Yorumla- +1 yıl
Onları karistirmyotum herkesin kendi görüşü düşüncesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılMedeniyet açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden daha medeni
20 Yorumla
+1 yılModernlik açık giyinene saygı duyabilmektir. Kafa yapısıdır.
13 Yorumla- +1 yıl
Açık giyinenin kapaliya saygisi yoksa asagiliyorsa bu modernlik midir?
- +1 yıl
Tabiki de değildir herkes giyinmek istediği giyinecek kadar özgür olmalı benim düşüncem
- +1 yıl
Aynen öyle bu modernliktir iste
+1 yılModernikle ne alakası var şimdi kıyafetin?
24 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş dedi. Bende onu soruyorum alakali mi 😃
- +1 yıl
hayır... insanın kişisel zevkidir kıyafet... O kadar çok açık giyinip fikirleri kapalı insan tanıyorum ki...
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Yani o yüzden yaşamanıza bakın illa ismi olmak zorunda değil...
Konuşma tarzı ve düşünceler önemli olan bence
13 Yorumla- +1 yıl
Egitim, iş hayati falan mi
- +1 yıl
Yani bencede modernlik farkli
+1 yılaçık giyinmek basitliktir
12 Yorumla- +1 yıl
Basitlik falan demeyelim ama modern mi tartışılır
- +1 yıl
benim fikrim o yönde
1 yılSen kapalıson anlaşılan ve modern giyim de seviyorsun ama ne yatdan geçiyorsun ne serden öyle de kapalılık olmaz aslında
00 Yorumla
+1 yılYoo kapalilar da modeen giyinebilir
17 Yorumla- +1 yıl
Modern giyinmek farkli ama modern olmak farklı
- +1 yıl
Modern kapalilikta giyim farkli dikkat edersen
- +1 yıl
Tamam ama bir insan ne kadar modern tesetturde giyse bunu soyleyen kisi o kadin kapali diye modern saymaz
- +1 yıl
Modernlik niye acik olmayi gerektiriyo. İlerde moda belirleyenler kapaliligi belirlese moda o opmus olcak bir nevi.
- +1 yıl
İste bunu söyleyen kişi açık olmayi modernlik görüyor
- +1 yıl
Modernlik giyimle olmaz sadece
- +1 yıl
Aynen
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata Kutusuyla Karton kutu bir midir?
31 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka? Çikolata kutusu açık mi oluyor?
hayır modernlik düşünce ile olur
20 YorumlaAsla değildir. Kapalı olan fikirlerinizdir.
10 YorumlaDegil ama kasa.. likta degildir...
10 Yorumla
+1 yılDeğildir.
15 Yorumla- +1 yıl
Neden peki?
- +1 yıl
Çünkü modern kavramı bununla alakalı değil modern olmak farklı bişey açık olmak demek değil.
- +1 yıl
O zaman bunu söyleyen kişi cahil midir?
- +1 yıl
Evet cahildir, sadece bazı şeyleri gördüğü gibi bilen araştırıp doğrusunu öğrenmeyen insanlar bu tarz söylemlerde bulunur.
- +1 yıl
Ben kapaliysamda modern çağa gore yaşıyorum. Düşüncelerim fikirlerin farklı
+1 yılO zaman hayvanlar daha modern ^^
10 Yorumla
+1 yılYa Rabbim akil fikir ver bu insanlara. Amin.
10 Yorumla
+1 yılaçık giyinmek modernlik değildir :)
10 Yorumla
+1 yılhayır kesinlikle :D
25 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
açık giyinmek , acizliktir çünkü
- +1 yıl
Ama bunu söyleyen kiz disarda resmen frikik veriyor her yere mini etekle yolda egilip kalkiyor bu acizlik bence. Mini etek giyiyorsun diye orani burani gostermek acizlik ve bu modernlikte degildir hakli miyim? 😊
- +1 yıl
bu acizlik aptallık , :) noluyor hayır birde süperminigeldi
- +1 yıl
Düzgün giymek ayrı bir de giyip her yerini göstermek ayrı
Açık giyinmek modernlik değil bence
10 Yorumla
+1 yılmodern ne demektir bana açıklar mısın :)
010 Yorumla- +1 yıl
Çağdaş olmak. Akıl, bilim ve teknolojide gelişmişlik
- +1 yıl
kavramları boca ettin resmen :D modern çağdaş gibi kelimelerin anlamlarını toplumun yüzde ddoksanı bilmiyor. neyse soruya gelirsek ben kadınların özgürce açık saçık giyinebildiği çarşafların yırtıldığı bir dünya istiyorum.
- +1 yıl
Yani sapıksın?
- +1 yıl
dediklerimden bunu anladıysan diyecek bir şey yok :D bana göre asıl sapıklık kadınları sarıp sarmalamaktır
- +1 yıl
Alakası yok.
- +1 yıl
neden sapıklık olsun ki?
- +1 yıl
Kiyafet diye bir sey vardir. Mahrem yerlerini ortmelidir. O zaman çırılçıplak cik yarın sokaga modernlik midir bu sapıklık mi? Avrupaya gitsende sapik derler sana Turkiyede olsanda 😃
- +1 yıl
sapıklık neresinde bunun?
- +1 yıl
Sokağa çırılçıplak çık ne düşünürler? Sen annenin kiz kardesinin ciplak adsm görmesini ister misin? Aa adamin seyine mi bakin diceksin 😃 sapik diceksin normal mi?
- +1 yıl
ssöylediklerimi boşaltım sistemi organların aracılığıyla anlamaya teşebbüs etmişsin sen.
+1 yılKapalıligin modelligi olmaz tatlım
16 Yorumla- +1 yıl
Bana zıtlık olsun diye yaziyorsun
- +1 yıl
Sana hep zıt olacağım Zaten
Yok yinede güvenmem sana ✨🌾 🌾 🌾
😏😏😏😏😏
😏😏😏😏😏😏😏
😏🕓🕓😏🕓🕓😏
😏🕓🎱😏🕓🎱😏
😏😏😏😏😏😏😏
😏😏😏✔😏😏😏
🌀😏😏😏😏😏🌀
😏🌀😏😏😏🌀😏👍
👉🌀🌀🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🕐🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🕐🕐🕐🌀🌀
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🌀🌀🌀
👟 👟
- +1 yıl
Gıcık çocuk
- +1 yıl
Günah günah gıcık deme
- +1 yıl
Gıcık
- +1 yıl
Muck
+1 yılNeyin kafasını yaşadığına bagli
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kapalı olarak mini etek giyene saygi duyuyorsam o açık giyerek benim kapali olmami elestiriyorsa bu modernlik midir?
- +1 yıl
Hayır degildir
değildir
21 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Alakasi yok.
20 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değildir. Olabilir
10 Yorumla
+1 yılNope cokk sacma
20 Yorumla
+1 yılÂlâkası yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yoo olur
10 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Değildir
10 YorumlaDeğildir
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler