Oh be içimi döktüm her gün 564655 defa soruluyor bu soru nasıl bir ergen fan kitlesi varsa kadının. Anlamadığım kız gerçekten güzel değil gidip başkasını sevmenize tonla güzel kız var
güzel kız ama ona yapılan makyaj burada çoğu kıza yapılsa inan ondan daha güzel olacak kızlar var. @slaughterphantom bence çok güzel bir kız. tanımam görmem ama. Allah için.
bence güzel. sence değil. farklı havaları var. ayrıca hande erçel tarzında güzel olan pek çok kız bulabilirsin. neden zaten Türkiye esmer güzel cenneti.
@NesliTükenmişErkek kaç yıldır kendimi eziyom cirkinim diye çoğu kişi güzelsin dediği halde azıcık bende kendimi oveyim dimi ya hakkım değil mi yoksa boşuna mi yaptım böyle bisey😕
@Slaughterphantom Bravo takdir ettim seni herkes kendini dev aynasında görürken sen kendini eziyorsun öyle mi tabii ki en çok senin hakkın kendini övmek, ihtiyacın yok ama sana açık çek verviyorum kendini övmen için ;) hande erçel gibi salon güzellerinin güzel kabul edildiği bir ülkede senvivn ki boşuna olmuyor ona yapılan bakım sana yapılsa nasıl olursun düşünemiyorum.. Allah sahibine bağışlasın..
ya neresi güzel şu saçma kadının tek tek saydırmayın bana pelin karahan falan güzel
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zorla güzel diye gözümüze sokulmaya çalışılıyor ama maalesef değil, sıradan. Güzel olmasın zaten onun mesleği oyunculuk, mankenlik değil. Bize iyi oyuncu olduğunu göstersin kafi.
En İyi Görüşler