Sosyalleşmek için hangi kursa gimeli veya nasıl bir hobi edinmeli?
Günün sonunda rahatlayıp mutlu olmam lazım
Günün sonunda rahatlayıp mutlu olmam lazım
Bu kadar kasmayın kendiniz olun nedir bu sosyalleşme macerası kasma şu kadar sosyal olcam bu kadar olcam diye git bir gitar kursuna arkadaş edin azıcık yeterli hırs her zaman insana kaybettirir unutma aklınla hareket et sen ;) Sosyalleşcem diye abartırsan başına türlü türlü iş gelebilir.
İngilizce kursuna gidebilirsin
her hangi bir kurs olabilir. o önemli değil. bir ortama gir yeter yani
İngilizce Kursuna git
ordan inglizce bilmeyen biri gibi mi görünüyorum :'(
.
.
.
..
..
.
..
..
.
.
aslında en faydalısı bu tabi. s geliştirmek için.
tabi ya akıllı ve idealleri olan insanlar faydalı bir kursa gider :s yani zarar gelmez oradaki insanlardan. s
antalyadan geldim ve hemen iş buldum şirkette, ve hemen rutin iş hayatındayım 3-4 hafta oldu , aynı düz mantık konuşkan olmayan bir insan oldum. s ne bileyim ortak ilgi alanı olan , ideallerimiz benzer olan düzgün kişiler olmadıktan sonra iletişimde kalmayı sevmiyorum. s biraz işkoligim galiba
Çogu kişi fazla arkadaş iyi değil
ya da sen ölmüşsün diyor.
içki sigara vs yok bende ve içki sigara muhabbetlerini svmiyorum
kız ve manita muhabbetlerinide sevmiorum
işim ile ilgili bilgisayar tasarım 3d vs konularını seviyorum sadece veya araba konuları
futbol konularını dahi sevmem
Cevap
15Cevap
Her kıza yavşamamalısın önce arkadaş olmayı öğren cin olmadan adam çarpmaya çalışma, konuşmanı düzelt çok ergence, insanlara maddi imkanlarını anlatarak bir kar elde edemezsin. Gördüğüm kadarıyla bunlar bunları düzeltmeye bak, kursla hobilerim olacak iş olduğunu zannetmiyorum Kendi iş çevremden başlamalısın sosyalleşmeye ama dediğim gibi arkadas olmalısınki oda seni arkadaş görüp çevresine katabilsin.
Diksiyon kursuna gidebilirsin. Hem yazını, konuşmanı falan düzeltirsin. Yeni insanlarla tanışıyorsun bir de, güzel olur. Değişik şeyler yapılıyor sınıfta, rahatlıkta kazanırsın hayatın için iyi olur. :D
Kurs falan bos bendede vardi sonra kendiliginden gecdi simdi sosyalistim zamana birak yeminle kursla falan olcak is degil kendin capalaman lazim bir tane arkadasinla disari cik seni taniklarina izin ver
Spor salonuna git bisürü arkadaş edinirsin kısmetse kızda bulursun 😀
dış görünüşünü düzeltmen gerek tipsizsen estetik boyun kısaysa boy ameliyatı ol. o zaman sosyalist olurusn
Aşkım Kapışmak dinlemeni öneririm. Önce kendine zaman ayır sonra sosyalliğe.
akıllı ve düzgün birini bulmak için ilk önce akıllı ve düzgün biri olmak gerekir. dogrumu? Aşkım xD
Olabilir, neden?
senin tavsiyelerin neler?
Sosyalleşmek ha deyince olacak bir şey değil. Ben önce kendini, kendi sorununu tanı ondan sonra istediğin, ilgini çeken kursa gidersin demek istiyorum.
sorunum yok aslnda işime düşkünüm ve gereksiz konuşan gevezeler gibi, boş konuşan biri degilim. durduk yere sırf konuşmak için konuşmak bana yakışmıyor ben yakıştıramıyorum
O zaman ilgini çeken kursa gitmek o yönde hem konuşmanı sağlayacak hem de sosyalleşmeni.
gizli bayan tşkler keşke görebilseydim gercek halinizi de
Rica ederim.
Çizim olabilir insanların duygularini bir kagıda cizmek çok farklı bence
ben fitnesa başladım bakalım :)
evde sabah erken kalkıp biraz esneme hareket vs yaparım dedim hem para harcamamış olurum dedim ama kırk yılda bir aklıma gelirse yapıyorum bişeler
Yemek kursu😕
yemek yapmak veya bulaşıklarıyla cebelleşmek istemiyorum. evlenirsemde evimde mümkün oldugunca ev yemekleri yaptırmayacagım. s
Milşetimizin em büyük sorunlarından biri de bı
piyano kursu düşünüyorum aamaa
ben grafikerim 3d tasarım 2d tasarım vs yapıyorum Tekirdağa geldim antalyadan ve hiç arkadaşım yok daha işten eve evden işe. işim iyi Müdürün yanında taklıyoruz işte de hiç kimseyle samimi olmak istemiyorum sakin ve işkolikleşiyorum s. 3-4 hafta oldu. s sadece iş ve ev :s
yok yha tiyatro tipim degil sakin biriyim faydası olan birşey ile ilgilenmeliyim mesela piano zekaı arttırıyor iki elini kullanıorsun. sevdigin kişiye bir bukle çalabilsem ne mutlu. s. s
oglak, ayrıca iş konusunda balıyım. gelir gelmez büyük bir şirkette hemen aldılar ve hemen başladım. s böylece rutn hayatım başladı. orada da patron ile yan yana olsamda kanki gibi görünsekte fazla konuşmadm veya boş konuşmalar yapmaktan çekindim. yani yan yana bilgisayar başındayız ama bir muhabbet açmadım felan. s
mesela bir bilgisayarcı çocuk geliyor arada istanbuldan. web şleri yapıyor on numara muhabbetleri vs oluyor. çalışan işçilere vs sres oluyor bazende ama bize gelince öyle sert de degil sanki arkadaşları gibiyiz aslında. o çocukla beraber sigara çay kahve içiyorlar ama ben sigara vs içki hiç içmem. temiz ve sakin insanım. s
Hayatıma renk katacak tek şey yanımda olabilecek tatlı biri *-* iş hayatında herzaman seviliyorum çünkü boş nsanlar gibi degilim. gereksiz konuşmam felan, ve iki yılda bir yükseliyorum bu sayede
iş hayatında asla arkadaş edinmek istemiorum, muhasebedeki o kız felan hiç umrumda da degil. s hatta yolda alımlı kızlar görsem ble mümkün oldugunca tam ters yönlere bakıyorum. s kronikleşmiş
öyle her denk gelen kızla asla konuşacak degilim. görünüşüne felan aldanacak degilim. eminim kesinlikle birsürü sevgilisi vardır. s facebook da kullanmıyorum kullansaydım iyice aptal şeyler yapabilirdim. s
ama belki twitterre dönebilirim. s ufak tatlı kaçamak. s
sen peki twitter vs varmı? kesin vardır kızlar çok sever facebook vs twitter vs. s
Gndem takibi için haberlere bakarsın bilim haberleri vs teknoloji haberleri ben onlara bakıyorum. s
senin yaşındaki kızla asla rahat durmaz bence. s
biliyorum farklısın ama genel kanı bu. s
zaten bende özel ve farklı kişilerle iyi anlaşıyorum. s sıradan kişilerle fikir alışverişi yapamıyorm. s
@Ertgft Dostum ücretsiz istiyorsan, İsmek var. Orada mevcut tiyatro kursu. 9 ay falandı süresi herhâlde. Paralı dersen, bir sürü kurs var. Mesaj atarsın bana.
Judo yap hem çevre yapar hem stres atarsın
Ne kursu olduğu önemli değil herhangi bir kurs
Fitness'a git mutlu ediyor insanı spor yapmak
sürücü kursuna gidip tır ehliyetine başvur bence
Zevk alınan şeyler yapılmalıdır.
gel istanbula takilak kanka
Drama işe yarar...
İnternetini kess
sehir olarak nerden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar