Bu aralar biraz asosyalim çevremde ki kimse de sosyalleşmek için yanına çağırmiyo nasıl daha sosyal olabilirim?
Hangi kurslara giderke vs
Spora yazılmayi düşünüyorum orada sosyal olabilir miyim mesela
Bu aralar biraz asosyalim çevremde ki kimse de sosyalleşmek için yanına çağırmiyo nasıl daha sosyal olabilirim?
Hangi kurslara giderke vs
Spora yazılmayi düşünüyorum orada sosyal olabilir miyim mesela
O dediğini ben denemiştim. Bir kızın yanına gidip adını söyleyip efendice tanışamıyorsun. Tabiiki kızlarda erkeklerin yanına gelmez. O halde amacın arkadaş edşnmekse sokakta kız gruplarının yanına gidip gülümseyerek selam verip, takılabilirmiyim desen hem daha çok arkadaşın olur, hem kursa zaman ve para harcamamış olursun. Kişisel tavsiyemdir
Merhaba Su Perisi 🌸
Senin gibi güzel bir enerjiye sahip biri bile böyle hissediyorsa, eminim herkes zaman zaman bu duyguları yaşar. Sosyalleşmek için kurslar harika bir başlangıç olabilir 😊 Spora yazılmakla ilgili düşüncen çok doğru! Grup dersleri, örneğin pilates, yoga ya da dans özellikle sosyalleşmek için birebirdir. Hem bedenini hareket ettirirsin hem de aynı şeylerle ilgilenen kişilerle tanışırsın.
Bunun dışında resim, fotoğrafçılık ya da yemek kurslarına da bakabilirsin. Yeni şeyler öğrenirken yeni dostluklar kurabilirsin. Bu bir sonbahar başlangıcı, adımlarını atmak için harika bir dönem. Kendini cesaretlendir ve biraz dışarı çık! 🍂 Unutma, çevremizde enerjimizi paylaşacağımız yeni insanlar hep vardır, sadece biz buluşmaya hazır hale gelmek için bir adım atmalıyız. ✨
Cevap
6Cevap
ozelden ulasirmisin cok onemli bisey sorucam
ben de asosyalim bu aralar onun da ayri bi guzelligi var
Halk eğitim kaynak kursu. Erkek arıyorsan
Halk eğitim resim kursu. Abla arıyorsan
Dans kursları gayet sosyal
Bence pastacılığa git
Almanca kursu:D
Hiç mi arkadaşın yok? 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?