Üç senedir konuştuğum ve umut vermek istemiyorum dediğim çocuk daha iki gün önce seni unutamıyorum demişti bu gün numaramı sildiğini yeni bir kız olduğunu söyledi. olabilir tabiki mutlu olsun ona bir şey demiyorum ama o kız bunu bırakınca yine bana yazacak ikidir aynı şey oldu ne yapayım kullanıp atsam daha mı iyidi? ne istediğini bilmiyor bana beni kullan yeter ki benle çık diyordu tam bir şeyler hissettiğimi belli ettim gitti. Değer verince değişmeyen insanlar istiyorum!
Böyle bir insana ne denir bilemedim, neyse. siz ne istediğinizi biliyor musunuz? Ya da hayattan beklentiniz nedir?
Öyle insan bulmak zor bu devirde. Mesela, X kişisinin çıtası 50 olsun, seninki de 70 olsun. Sen X kişisine değer verdikçe o 90'larda görecek kendini, gidip çıtası 90'larda biri için seni bırakıp gidecek. Sonra ayrılacaklar, terk edilecek, çıtası 50'lere düşecek, biri onu toparladığında tekrar terk edecek. Böyle insan çok. Sonuç olarak, çıtanızı biz yükseltiyoruz adam olun. *Okuduğunuz için teşekkürler.
İnançla herşeyin olabileceğini her zaman savunurdum ama bu yaşamımda asla inancım kalmıyor. Ülkenin gidişhatı berbat. Namus "2damla kan"denilip dağıtılıyor bırakılıncada "güvenmiştim" gibii bahaneler evliliği unuttum ben şimdiden
Değer verince değişmeyen zor bulursun ben de bulamadım ama sıkma canını o seni takmıyorsa boş vaktini değerlendiriyorsa seninle sen de aynını yap önemseme çok herşey karşılıklı
3 seneden sonra ilk defa deger vermissin. Senin gibisini istiyorum, cunku baslarda bisey hissetmeyip sonradan gercekten hisseden birinin sevgisi uzun olur, hemde cok uzun olur, ah ulan ya neden benim istedigim seyler hep baskalarini. bulyo, baskalarida elinin tersiyle itiyo
Ailemi falan tanıyor istanbuldan izmire geldi hayır tabiki sevgilisi olsun hayatına baksın ama neden bir kalemde silip atıyor sanki ben onun peşinden koştum
Ya salla sevgilisi olmasini asil olay tamda sen ona karsi bisey hissetmeye baslamissin deger vermeye baslamissin o sira cekip gitmis asil adama koyan bu
Sadece denemek istedim aşık değildim ve iyice emin olmadan hareket etmedim kullanıp atmak benim karakterime ters sadece bir şeyler hissediyorum dedim ben başkasıyla çıkıyorum seni de sildim by yazsı by ne ya çocuk musun olgun olur insam
By nedir yaa harbi bu na ergenlik yaaa, kendini tatmin etmis yillar sonra o kelimeyi. o cumleyi duymak tatmin saglamis bir tarafi kalkmis iyikide daha once bisey hissetmemjssin kullanip atardi bu oyle bir karakter baksana
En İyi Cevaplar