...... şöyle birisini istiyorum hayatımda ? evet nasıl birisini istiyorsunuz hayatınızda ?

adımız olmasın bizim ama hem dost , hem kardeş hemde karı koca gibi olalım. her şeyimi bilen ve her şeyini bildiğim birisi olsun hayatımda.yüzüne baktığımda içini okuyabileceğim ,gülümsememin arkasındaki hüzün duvarları görebilsin. kalbmini kırıldığı fark etsin. bana kızsın ,bağırsın ama her defasında hatasını anlayacak beni hatalarımla , kusurlarımla sevecek birisini isterdim. benim başka insanlardan farklı olduğumu güzelliğimde değil kişiliğimle olduğunu hissetsin. bedenimdeki kusurları sevsin. teni tenime duyduğun her defasında kalbim ilk günkü çarpsın , gözlerine bakmaktan her defasında utanacağım saf bir ilişki isterdim heyecanını yitirmeyenlerden.bol bol kavga edip sinirlerimi dökeceğim bir ilişki olsun ve hep kedi gibi birbrimize sokulmakla bitsin bu kavgalarımız. kızgınlığımın arkasındaki aşkımı anlayacak birsiini isterdim. belki olur , belki olmaz , belki istediğim çok veya az.. bunu bilemem ama bildiğim tek şey birilerinin de benim düşündüğüm gibi bir ilişki istediğini bilmem. ve bu benim istediklerimi hayal dünyasından çıkarıyor.
...... şöyle birisini istiyorum hayatımda ? evet nasıl birisini istiyorsunuz hayatınızda ?