Soruyu başta şişko kızların sevilmeye hakkı yok mu diye okumuştum sonra yanlış okuduğumu farkettim cidden ne diyecegimi bilemedim çok yanlıs dusunuyosun insanlari dış görünüşlerine gore mi seviyosun sen mesela bir kiza gore çok çirkinsindir ama annenin bir tanesisin işte gercek sevgi bu sen cok yanlis anlamissin birgun belki de kilolu birine aşık olucaksın nolur böyle dusunme buyuk konuşma da ulann ya bende küçükken sişmandım o zamanlar geldi aklima bir cocuk icin agliyodum seviyodum o dalga gecmisti buyuyup zayiflayinca şans istedi zamanla insanlar da dusunceler de degisiyo insanin ici guzel olsun dış görünüş her zaman değisir
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama sorunun detayınıda oku ben 190 erkek arayan kızlara kızıp yazdım bunu ben normalde dış görünüşe önem vermem
Galiba boyun 1.60. Ya bence boya bu kadar takmamak lazım valla şahsen umrummmda olmaz boy. Benimki 1.68. Aşık olduktan sonra boyun bir anlamı yoktur bence. ya da aşık olucağımız insanı boyuna göre belirleyemiyoruz. Yani biriyle tanışıyosun düşünsene -boyun kaç? +1.60 -he o zaman aşık olamam. Harbiden boya önem veren insanları hiçbi zaman anlayamıcam
Ya güzel kardeşim bak cidden boyun bir halta yaradığı yok harbiden ayrıca 1.40 kızların 1.90 larla çıkmasınada bir anlam verebilmiş değilim. Seni sevicek biri elbet vardır 🙃
Kilolu kızlara yüz vermeyin sonra mazallah sokaga falan cıkıyorlar görüntü kirliligi oluyor. Hastalık nedeniyle kilolu olanlar bir yana ama kilosu olup vermek için çabalamayan üstüne birde bakımlı erkek arayan kızlar a irte oluyorum
kısa erkeksen ne olmuş yani benim arkadaşımda 1.55 kısa değil yani. sende kendi boyuna göre bir hatun bulursun elbet. ben kilolu bayanları sevmiyorum kendim spor yaptığım için oda fit olmalı
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama işte diyorum ya 150 kız bile 180 adam arıyor kavak ağacındada boy var ama kargalar üstüne şey yapıyor :D uzun boy olunca ne oluyor anlam veremedim nedir bu uzun boy merakı
şimdi benim 1.93 boyum bende irite oluyorum 1.50 kız bana bakıyor sanki gökdelene bakıyor gibi. Ama bence kızlar herşey dengi dengine ben çocuk gibi alıp gezdiremem yanımda 1.50 kızı sizde boyunuza göre erkeğe lütfen...
Çok doğru usta kaldırsınlar götlerinide azcık spor yapsınlar kaslı erkek istemeyi bilen balık etli türk kızlarınıda anlamıyorum zaten :)) Trajikomik bir olay
okudumda farketmez yani kilolu insanların çoğu ya içindeki ruhsal boşluğu doldurmak için yemek yer kilo alır ya da hareketsizlikten, çok yemekten değil uzun boy seven kızlar için böyle düşünmen saçma
ya hastalık falan olur lafım yokta mc den çıkmıyolar öküz gibi basenler ya adonis yok baklava yarramı yesinler haklısın kız dediğin kendine bakacak aga
Hayir tabiki , bir insani boyu icin sevmek sadece ufak hayranliklarin getirisidir . 1.55 boyunda bir erkek asik olmasin demek en buyuk sacmalik olur mesela. Dis gorunusun cekim icin etkisi yadsinamaz fakat insanin icini seversin , fikrini seversin
Takmayin böyle seylere kafanizi. Her tencereye kapak vardir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hormon problemi olan bir akrabam var. Kız sağlıklı besleniyor yaz kış yürüyüş bandında hergün yürüyor. Ama kilolu hala. Diyetisyen bile endokrinoloji ye sevk etti. Ön yargılı olmamak lazım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende kısa boyluyum işte benim suçum ne beni neden beğenmiyorlar p-e-z-e-v-e-n-k-l-e-r
kız arkadaşım 146 sevgilisi 157 burada yazılanlara çok takmamak gerek siskolarda sevliyor ayrıca obezler hariç belki , 155 le -187 sevgilim var ama boyle denk geldi 170 gelmedi napak? zorlami cikiyoz?
@semsem8 insanları görünüşüne göre yargılayan insanlardan hiç hazzetmiyorum bir erkek olarak fikrim bir kadının zekası ve güvenilirliği yeter dış görünüş dediğin nedir ki dünyanın en güzel kadını ile beraber olduğunu düşün maksimum bir kaç günde ki benim içim 3dk alışırsın sıradan olur... Bir kadının bana dış görünüşünden başka verebilecek birşeyi yoksa onu da vermesin paylaşabilinecek birşeyler olmadıktan sonra...
Kimse kimseyi zorla sevemez ama saygi duymak zorunda kilolu zayif farketmez hepimiz birer bireyiz.. su guzel zayif seksi kadin gorunce dibi dusen erkekler midemi bulandiriyor...
Bu arada@Agresifgoril sende karakterli bir insansin belli..
@semsem8 Teşekkür ederim bir insanın karşısındakine bakışı onun kim olduğunu gösterir bu günlerde duyduğum en iyi sözlerdi sayende yüzümde bir gülümseme oluştu...
En İyi Cevaplar