AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Türklere düşman olmayan herkese kapımız açık ama kardeş değiliz olamayız.
Yılan hikayesi.
Vatanını seven herkes kardeştir 👌🏻
:) :)
bence deyildir kürtler ve zazalar kendilerinden başka yani türkleri düşünmezler
Değildir. Ama iyi insanlar kardeştir.
kardeştir bir bakıma deyildir
Komple kardeşiz bence.. tüm milletler olarak
Tabiiki kardeş resim güzel açıklamış aslında 😊😊
Hayır, olamaz. Türk'lerin kardeşi asyadadır. Arap'lar ve Ermeniler değildir
müslümanlar kardeştir
Hepsi hain hepsinin köküne kibrit suyu gebersin oclar
Benim askere polise kurşun sıkan kardeşim yok hemşerim.
Kardeştir.
Alnını uzat asdfsa :*
Ahah😂💋
bilemicem 3 5 karde vardır anca gerisi kalleş
Kürt lerde olabileceği gibi türklerdede kalleş vardır.😊
@sonsuzdüşler hiç beleş elektrik kullanıp faturayı kürtlere yıkan türk görmedim :)
Vurdu gol oldu
@Clemyy kim :D
Sen akrepcik 😁
@Clemyy teşekkürler clemycik :P
İş sadece faturayla bitiyosa kimse kalles degildir
Kalleşin ne demek oldugunu ogren bence , benim kalles derken kastettigim konu cok farkli 😉
Ayrica boyle fatura baskasinin ustune yikan kac kurt gordunuz
@sonsuzdüşler dogudaki evlerde cok ben hepsine laf atmadim ayrica duzgun olan kardesimdir
@sonsuzdüşler sadece fatura degil tabi hdp li olmalari yeter
Oooofff ya şu an tamamen sacmaliyosun turklerinde cogu kacak elektirik kullaniyor. HDP ye olan takintin ne peki. Haaa ona kalicak olursakkkk bende o zaman CHP li insanlara gıcık oluyum. İnsan bir görüşü savunurken bir kere olsa düşünmeli doğru mu? Yanlis mi? diye...
@sonsuzdüşler hdp pkk temsilcisi chpden nefret edrrim
akpartilimisin 😒
@sonsuzdüşler partici degilim duzgun parti yok ama hdp pkk dir oy atan kardesim olamaz
Pkk'ya oy atamassin zaten o bir kurulus ayrica insanlari siyah , beyaz diye ayrmadigimiz gibi turk, kurt diyede ayirmamaliyiz. Chp'li , Akp'li diye de ayirmamaliyiz. Dimi KARDEŞİM (ayni zamanda bir şey söylerken misilleme yapma lütfen burda kürt kardeşlerimiz var veee onlarinda bir kalbi var insan ister istemez hic bir suçu yokken böyle dışlanırsa kalbi kırılabilir. Hoş bir şey değil) Hayırlı Geceler.🙏🙋
@sonsuzdüşler kimseyi ayirmam turk ya da kurt vatan haini diye ayiririm ve hdp bolucu partidir bunu bilmeyen cahildir ii geceler
Hdp demedim zaten pkk dedim. Hdp nin ne halt oldugunu biliyorum.
@sonsuzdüşler sikinti yok o zaman :)
abicim neresiymiş o beleş elektrik kullananlar? kusura bakma habire dilinize dolamışsınız beleş elektrik beleş su diye sence bu olacak işmi bana bir kanıt sun bende inanayım,
kusurab akma abim doğruya doğru.
@sonsuzdüşler boş versen takma kafana her önüne gelenle bukadar diyaloga girersen ohhho
benim içinde mhp ye oy atan kardeşim olamaz,
@clup_34 ya bir saattir anlatmaya çalıştığımi iki kelimeyle bitirdin Allah senden razi olsun. Boyle bos insanlar canimi sıkıyo yaftayi yapistiriyorlar masum insanlara sonra hakliymis gibi savunmaya geciyolar dayanamiyorum 😂👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@sonsuzdüşler ah ah ben adama abi diyorum adam neler söylemiş yazdıklarıma pişman oldum ben kürdüm ölene kadarda kürdüm oyunda şaşmaz ama bu vatanıda kimseye yedirtmeyim, gelde trollere bunu anlat cahile söz anlatmak deveye hendek atmaktan daha zordur, iyi geceler.
@sonsuzdüşler böyle insanlarla muhattap dahi olmayacaksın sen nedersen de yine o kişinin kafasına bişey sokamazsın birkere o beyinler uçmuş.
@clup_34 haklısın boş ama efendimi (sav) bir yerde yanlis varsa onu elinle düzelt , düzeltemezsen DİLİNLE, düzeltemezsen kalbinle demiş.
@sonsuzdüşler dogru söylüyorsun ama karşındaki kalben inanmak istemiyorsa atrık yapacak bişey yok şimdiden vevaplar için teşekkürler iyi geceler dülerim.
@clup_34 rica ederim asil ben teşekkür ederim.
@clup_34 muhatap olmicaksan byrda muhabbet etmezsin lafi nerenizle anliyonuz ates olmayan yerden duman cikmaz elektrik olayini heryerde demedik anlatan kürt ler var doguda ahirlarda bile ufo var gir google bak mhp vatana ihanet etmiyor hdp bolucu parti bunu anlamucak kadar cahilsen defolup gidebilirsin muhatap olup gorusumu isgal etmezsin
@sonsuzdüşler peygamberi aniyosun hdp yanlisi konusuyosun ne guzel
@scorpion026 Boşversene şunları. Ee ne demiş atalarımız: "Anlayanla taş taşı, anlamayanla bal yeme."
@Çokacillütfen oyle yapmali yarasi olan gocunmus
@sonsuzdüşler haha club_34 ün neden zoruna gittiği belli oldu profilinde hdp yazmış sonsuzdüşler sana soruyoırum pkkdan talimat alan bir parti benim kardeşim olabilirmi hdpli kürt ya da türk olsun farketmez ayrıca ateş olmayan yerden duman cıkmaz kacak elektrik konusunda dogu ilk sıralarda herkes kullanıyo demedim demekki adamın yarası varki gocundu gelip burda muhatap olma diyo ve hemen kabalaşıyor eğer normal kürt olsaydı bu kadar tepki vermezdi senin gibi
yazdıklarımı dikkatlice okusaydın tepki verdiğim konuyu anlardın sadece hdp lilerinde terörist oldugunu ima ettiği için cevaplamak zorunda kaldım, bizz 5 kilo yaga makarnaya gururumuzu satacak insanlardan değiliz boyun eymeyiz kapişşş
@clup_34 siz vatan satmışsınız be daha ne anlatıyosun ben size terörist demedim onlara yardım eden parti ve sizde teröristlere yardım ediyosunuz pkk partisi değil diyosan cok cahilsin
her partide kansız vardır bunu sende biliyorsun belki hpd de diger partilere oranla fazla olabilir sır bu yüzden o partiye oy verenleri terörist göremezsin bu büyük bir yanlıştır, ha madem hdp yöneticileri terörist ise dokunulmazlıklarıda klaktı neden yargılamıyorlar bunların herrepsi oyundur mantıklı düşündüğün zaman şuandaki iktidar partisi olan akp nin en korktugu parti hdp dir sırf insanların gözünde kötü görünsün diye ellerinden gelenleri yapıyorlar, şimdiden sorulara kaba dil kullanmadığın için sağol abim.
@clup_34 kardeşim hdp bas bas bagırıyor zaten akp chp umrumda değil mhplide değilim ama oy atıcak parti yok akp chp içlerinden çürük cıkıyosa hdpnin tüm kadrosu ya da partililerin partiyi tutanların yüzde 99 u pkk yanlısı bunu bilmemek için saf olmak gerekir sen bana akp chp desen zaten umrumda değil benimde kürt arkadaşlarım var ne kacak sigara satar ne hdp der
Kendi ağzınla kendi tezini çürüttün
@sonsuzdüşler neyi curutmusum?
3,5 değil çogu kürt iyidir. Türklerin bazıları kürtlerden beter iğrençlikte.
@sonsuzdüşler hdpnin oranina bakarsak?
Offf, tamam sen ne istiyosan onu düşün çünkü aklına bir şeyi dondurmussun ve ondan başkasina dilin dönmüyo. Konuyu kapat ben yoruldum anlamayacak insanlara laf anlatmaya çalışmaktan.
@sonsuzdüşler sizde aynisiniz hdpyi savunuyosuniz ustu kapali
Off, Ben hdp'yi asla savunamam masum insanlara haksızlık olur. Bu yüzden saçma sapan konuşup canımı sıkma konuyu kapat.
@sonsuzdüşler iyi
@Fight4FreedomOrDie offf kelime dağarcığında beynin kadar kısıtlı. Konu çoktan kapatıldi işine bak maydonoz olma gereksiz yere.
@sonsuzdüşler işin en korkunç yanı ne biliyor musun küçük kız? Kürtler söz konusu olduğunda şöyle bir klişe cümle söylenir " öyle deme ya, iyisi de var". Türkler içinse " Türklerin de kötüsü (kalleşi demişsin) var." ikisi arasında ki farkı görebiliyor musun? Yazık. Bu cümle size yapılan en büyük hakaret zaten.
Kelime dağarcığımla seni döverim ben bunu paylaşımlarımıza bakarak da anlayabilirsin :) Gerçek bir Türk dilini çok iyi bilir ve sen bunu anlamazsın. Güle güle :)
@Fight4FreedomOrDie boylelerle tartisilmaz hdpyi melek gosterirler neymis kürtlerin cogu iyiymis o yuzdenmi hdp nin oylari cok
@Fight4FreedomOrDie yazdiklarimdan yaralari varki gocunmuslar yoksa hemen cikismazlardi evet kullananlar var derlerdi ates olmayan yerden duman cikmaz biz uydurmuyiz
Cık cık ☝ Çocuk gibisiniz 😀
@sonsuzdüşler evet abla
Vatan haini değilse kardeştir.
evet tabiki de (pkk kürt değil oçç dur)
Türk Kürt kardeşitr aksini iddaa eden kalleştir.
Kardeştir ama ana baba farklı
Ben de Kürt düm kardeşiz daima
İçinde hainlik kötülük beslemeyen kardeştir
Ayrım yapan kalleştir.
Bilmiyorum, asla arkami dönmem
Türk kürt kardeştir ayrımcılık yapan kaleştir
Müminler kardeştir
kürt olan yerde kurtlanma var
evet bölücülük olmasın
Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
Kardeştir
Degildir hele zazalardan nefret ederim!
Irk saçma bir olay
İnsan olan herkes kardeştir
Evet
Tum insanlar kardestir
turk kurt kardes degil, esittir
Değiliz. Olmayacağız da.
Bence kardetir
35 senedir diyoruz diyoruz artik ben demiyorum!
Kardeştir
Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur.
Hayır. kürtler ermenilerle kardeştir.
eveett
Evet kesinlikle
halk olarak kardes degiliz
Kardeş diye birşey yok
Tabiki kardeştirler
Kardeş
kardeştir bence
Bırakın soyle seyleriii
I don't care