bacaklarım diğer kızlara göre kalın geliyor kilo veriyorum yinede incelmiyor sanki, 60 kiloyum 57 falan olsam değişir mi? tatildeyim bu arada ve uzandığım için daha da zayıf görünmüş olabilir, çok kafama takıyorum, kalın mı bacaklarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
kilonu bilmiyoruz. 50 kilo falansan biraz kalın 60 kiloysan normal 70 kiloysan da normal. ama çok güzel bacakların var bence. şekli şemali çok iyi bence. tü tü tü maşallah :) şunu da söyliyim ince bacak emin ol inanılmaz itici. safinaz gibi oluyor. ben 50 kilo da olsa biraz kalın bacakları seviyorum. bence sen değil de ince bacaklılar dert etsin. çünkü ince bacakta şekilde fazla yoktur. kürdan gibi ama orta ve kalın bacakların şekilleri ve formları bacağa güzellik katar.
teşekkür ederim ya adam akıllı ilk cevap verensin :) 60 kiloyum bir kaç kilo fazlam var onu da verirsem incelir mi bilmiorm yapi olrk ztn boyleler ama iste zayiflarsam belki birazcik da olsa incelsin istiorm
yok. çok iyiler. vücuduna göre de çok idealler 60 kiloysan. aman diyim. inse bacak kadar itici birşey yok emin ol. işte örneği safinaz. gerçek hayattada ince bacaklı kadınlar onun gibi duruyorlar. emin ol. benim bir arkadaşım vardı lisede. boy pos kaş göz kız harikaydı. ama bacakları çok inceydi. o bütün vücudunu çirkin gösteriyordu lakabı da safinazdı o yüzden. pantolon giyse bol dururdu, etek giyse kötü dururdu. sen ne giyersen giy harika taşırsın emin ol. ister dar ister bol pantolon giy etek giy hatta istediğin ayakkabıyı giy bacakların güzel hepsi hoş durur sende emin ol :) o yüzden hiç dert etme bacım. inceltmeye de çalışma derim. belki inceltirsin ama şekli de bozulur bence. böyle en güzeli. :)
hmm tsk ederim iste kimisi de ince bacak seviyor zevk meselesi sanirim, ama yinede bir kac kilo vericem daha iyi hisediyorum ozaman kendimi 😘😘 saol güzl yorumların için
rica ederim bacım :) bir de tavsiyem nazar boncuğuyla gez :)
sagol ya ☺️ ask mesk isleri falan da yolunda gitmiyor iyice asagilardayim morel olarak 😏 herseyi kafama takiyorm
o yüzden takıyon. yumurta gibi bir manita yapsan hiçbir şeyi kafaya takmazsın. ;)
😂😂bize yumurta denk gelmez canim ya
belli olmaz. sahil kesimindesin tatildesin galiba bir salına salına yürü bakalım neler çıkıyo :)
:)))) hepsinin derdi baska ama
o da doğru :)
Ya bu mu kalın bacak bu mu Roberto Carlos? Canım takma sen böyle şeyleri bacakların gayet ideal. Obez gibi bir bacağı ben de sevmem ama bacak dediğin dolgun olur biraz. Zayıf olup şekilsiz bacakları da görüyoruz önemli olan şekil.
ya cogu kisi roberto carlos diyo :( kafama takiyorm incecik bacakli kizlar var cok hos duruyor bacaklari onlarin yani da kalin gelio benimkiler
İnanma öyle şeylere hem kalın olsa nolcakmış yani herkes bir kendine baksın önce kusursuzsa dalgasını geçebilir. Bunlar hep aşağılık kompleksi.
tsk ederim canim
Ne demek canım
Yukardan bakılan bacak her zaman kalındır. Bence normal bir bacak.
tsk ederim
😂😂😂
kalin mi peki :D
boy 1.70 kilo 60
zayiflasam incelir mi
Cevap
69Cevap
Biraz ama 1 kilo versen yine farkeder emin ol ama bacakların güzel sadece dikkat et
cok tsk ederim evt 3 kilo falan vermek istiyorm umarim incelir
Boydan onden cekeydin daha iyi anlardik ama ayaklara 10 uzerinden 9 verdim
tsk ederim
Cok seksi bence
Tüm vücuda orana bakmak lazım. Yani proporsiyon önemli. Üstün zayıf ise kalın...
bu açıdan resim koyarsan sadece göstermiş olursun incelik kalınlık için ayakta bir resim çekmeliydin...
ayakta da hemen hemen ayni
Sırf bacaklarını erkeklere gösterip onların güzel demesini duyup egonu tatmin etmek için yalandan bacagım kalın vs demene gerek yok ;)
inan hic alakasi yok bu aralar cok takiyorum kafama, egoya ihtiyacayim da yok canim benim onyargini kir bnce biraz
ama anne baba da herseyi guzel gormez mi :) bir kac arkds roberto carlos dedi kafami karistirdilar kiz arkdslarimin bacaklari incecik mesela ozeniorm onlara
Neresi kalın ya gayet güzel
Barbi bebeklerle mi oynuyorsunuz siz her gün normaliniz nedir?
Benimde aynı gibi, bisiklet sürmek lazım öyle diyolar
sen kac kilosun
56 57 arasında oynuyo
iste bend eo kiloya inmek istiyorm
Senin boyun kaç benim 1.60 onun için iyi durmuyor belki 7 cm uzun olsaydım bu kadar sinir olmazdım 😊
benim 170 civari ama bikac kilo verince daha iyi hisedecem kendimi
Senin boyu iyi bir kaç kilo versen istediğin gibi olur evet bisiklet sür bir de yürü
aynen canım ztn herturlu kilo vermek istiyorm en iyisi
https://www.saglikvakti.com/bacaklari-zayiflatmak/
Böyle bir şey buldum 😊
aynen cok iyi anlatmislar tsk ederim canım eskiden cok tatli yerdim simdi yememeye calisiorm
İnşallah istediğimiz gibi oluruz 😊
ins ya ama mesela Şu an moyivasyonum var ama kisa girioruz ya yapsak ne olacak yapmasam falan die dusunuyorm :( kske yazin basinda olsak
Kışın halletmek lazım aslında öyle düşünme yani bir dahaki yaza kadar halledebiliriz 😊
aynen aslinda her daim dikkat etmek lzim boyle dusundugum icin ztn her kis kilo aliorm sonra yaz gelince panik oluorm
Yazın spor yapılmıyor ya.. bizim bölgesel yapmamız lazım zaten
once kilo vermem lazim benim ve en iyisi yuruyus yapmak yaz kis farketmiyo
Benimde kilo vermem lazım 50 falan olmam gerekiyor
Roberto carlos gibi mubarek koy sol beke hucuma katilsin top ile bindirsin hahaa😂
ya gerçekten mi :(
Burdan tam belli olmuyor zaten takılıyordum ben oyle biraz kalin duruyor burdan boydan atsaydin daha iyi yorumlardik ayaklarin ust uste koyunca yana dogru genislemis kalin duruyor olabilir yani😉
hmm yani ayakta da hemen hemen aynı kilo vermek istiorm ama değişmio sanki
Kiloyu bacaklardan vermen gerekiyor demekki diyetle olmaz bacak kasi çalış zamanla incelecektir sen surekli yukaridan veriyor olabilirsin oda bacaklarda fark etmiyordur inş anlattim
ayne evet gobegim hemen gidiyor mesela ama Şu an genel olrk her bgede birazcik kilo var onu verirsem bakicam nasil olck bacaklar, ben surekli kilo alip veren biriyim belki sabit kalsa bacaklar tam oturacak bir sekile ama napayim kilo aliorm surekli
Dikkat etmen gerekiyor demekki klasik ama şeker ekmekten uzak dur ya da az ye bacaklarin incelmesi icin ozel calisman gerekiyor beli kilo versen yine ayni olabilir bacak kasi calis sen merak etme hemen adeleli erkeksi durmazsin once yag yakilir bacak incelir sonra kas yuklenir😉
yurumek inceltiyor mu yoksa tam tersi kas mi yapio
İnceltir aslinda kaslar yagi yakar bak bakalim ayagini kasinca tutabiliyormusun derini tutuyorsan yag nedeniyledir az da olsa kalın gosterir😉
evet birazcik var :)))
Onu yakman lazim iste o zaman incelir kas yapmak kalinlastirmaz surekli yaparsan kalinlasir once yag yakilir sonra kas yuklenmeye baslar sen yag yakincaya kadar yapacaksin o kadar😉
anladim tsk ederim canim :)
Önemli değil faydam olduysa ne mutlu 😉
günadın yerinde ve kıvamında harıka bacakların var ama hareketlerin de bu bacaklar da
Burada normal gözüküyor, kafaya takmalık birşey yok
normal gibi ama yatarken alttan basık olduğu için net söylenemez
aynen bir 3,4 kılo vermek istiorm ama değişmio sanki
peki tsk ederim 😊
İnce ya benimkiler inceldi leg press yapacaz diye sporunda birakinca 😂😂
bence bacaklarının kalınlığı gayet güsel.. kadına kıza ince bacak bence hiç yakışmıyor
evet kalın görünüyor ama görüntü güzel iyi poz yakalamışsın:)
Kilo vermek ile bacak incelmenim bir etksi yok
Biraz squad yapman lazim
ya o da zor ama :) bir kaç kilo fazlam var zaten
2 3 kilo fazla kilo kadinlari daha guzel gosterir ama bacak kalinligi kadinin estetik gorunmesinin onune gecer
aynen zayiflicam bakalim bnde merak ediorm ne olacak, biraz dengesiz besleniyorm yaglanmis olabilir ona dikkat etmem lazim sanirim
Kas olmasinda yaglanma en kolayi. Hareketlerle inceltirsin. Ama kas olursa 2 senede zor erir
yani spor yapmiorm kas olmasini saglayacak kdr sanmiyorm yani, yapi olrk boyle bacaklarim biraz daha incelse daha iyi olacak
Yurumek ve merdiven cikmak onlari kasa otomatikmen cevirir zaten
ya ama yurumeden de olmuyor ki, yurumek bile kas yapiosa artikk ben yurumeyi severim cunku
Yurumek ayak kaslarini gelistirir:) bence sen once bolgesel calis sonra kilo ver. Daha saglikli olur o sekilde
Çok kalın. Senin bir bacagın benim iki bacagım gibi 😕
kaç kılosun?
Kalın. Ama takma. Yemeğin salçalısı kadının da kalçalısı
Bu resim sana mı ait ki
bana ait
Bence ideal niye o şekilde düşünüyorsun ki
tsk ederim incevik cok guzel bacakli kizlar var benimkiler onlarin yaninda kalin kalio sanki
Sen kendini bir kere olumsuzluğa kaptırmışsın bence ideali seninki gibi olmalı
belkide stres yapinca takiyorum kafama
Bellide ama takmamalısın bence açık giyinmene takmalısın kafanı
nasil yani acikmiyim? deniz kenarindayim ya
Deniz kenarında olsun günlük hayatında olsun açık giyiniyorsun sanırım
yaz oldugu icin evet
Ama açık giyinmenin tek kötü yanı var oda vücut hatlarının belli olması be çamaşırının görünmesi
Maşallah roberto carlos :)
Nerenin sahili orası manzara güzel gün dogumuyla
soylemem :)
Tamam ya bacakların süper bir ceylan bacagı gibi ve çok sexsi :) hadi simdi söyle nere ora :)
:D soylemem kendimi desifre edemem
Bütün kalın bacaklı kızları sen sanacam sahildeki hepsine bacaklarin ince dicem seni bulana kadar ama aynı sehirde degilizki :D akdeniz sahilimi peki
Üst taraf kalın gibi evet
aynen ust kalin zayiflarsam incelir mi
"Nasılım" kategorisi bitmedi "Diğer" kategorisine mi abandınız. mk
hiç aklıma gelmedi nasılım bölümüne sormak :)
Sırf bacağa göre ölçülmez vücudun tamamına orantılı olabilir.
yani bir kaç kılo fazlam var ama diğer bölgelere göre bacak biraz kalın gibi
görmeden bir şey diyemem.
güzel yani biraz kalın ama olsun güzel ♥ :)
kilo vermekle olmaz. bacak hareketlerı calıs.
Biraz kalın gibi ama çok güzel bacakların var.
Evet kalın biraz kasa çevirmen lazım onları bebek
evet biraz kalınlar ama çok şirinler bence
teşekkür ederim bir 4 kilo verdem incelir mi
evet mesela yurumek kas yapio diolar inceltmio mu yani
evet yuzmeye calisiorm iste
ya ama ben bayadir burdayim hergun denize giriyorm pek bir fark yok gibi :S
evt bugunden baslicam onu yapmaya tsk ederim
kalın 100lük pimaş boru gibi
Çok iyi bence tabiri caizse sütun gibi
+1 için teşekkürler burdaki yorumların geneli boş takılma
ya roberto carlos diyen var :D kalin diyenler oluyor
Sen tatmin olduysan sorun yok ama sütun gibi bacakların var buralarda şöyle derler ( damından iyisi sacaktan kızın iyi bacaktan belli olur )
Damin
kalın, ama bütünlük önemli
Normal bacak işte :D
gayet ince zarif bir bacağın var
Gayet güzel ama hakan kakızın bacakları olabilir
Tam istediğim gibi bal dök yala :)
neresi kalın bunun ya ! bence gayet iyi
hayır pürüzsüz ve muhteşem
Tam benim kalemde yemin ederim.
Herkesin çok iyi demesini bekliyosun..
yaw he he
Oovv cok drhset bacaklarin var canim