temizlik kavramı bedenden ibaret olan bişey değildir öncelikle bunu söyleyim temizlik kavramı senin niyetindir düşüncelerinin temizliğidr bedenen bişey yapmamış insanları temiz diye kodlayan insanların beyninin kirliliğinden korkmalısın. sorduğun şeye gelirsek o tür insanların gözünden bakarsak yani davranışlarından konuşmalarından anlaşılıyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılBen oraya yazdım gormussundur kimseye kirli dediğim yok. Bişey yaşamadım o yüzden öyleyim dedim
En İyi Cevaplar
+1 yılDıl görünüşün, oturuşun kalkışın diğer insanlarla sohbetin
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum tesekkur ederim:)
- +1 yıl
:) nedemek
+1 yılSana kirlisin diyecek halleri yok. Temizsin diye iltifat ediyorlar farkında falan değiller. Ayrıca görüyorlar asosyalsin kimseyle konuşmuyon erkeklerle samimi değilsin. O zaman he bu temiz derler herhalde. Ben çirkin olduğum için kızlar hakkında pek bir bilgim yok
118 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum. Cirkinlikle ilgisi ne bilgi almamanin. Temiz kızlarda n hoşlanmaz erkek ler biliyorum
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı yani bir kızın eline bile dokunamadım çirkin olduğum için. O yüzden dedim bilgim yok diye.
Soran+1 yılCirkinlikle ilgisi yok onu aklından çıkar kendi dengini bulabilirdin bence. Ben mesela asosyalim utangacim ondan bulamıyorum
- +1 yıl
Ben sosyalim param var okulda tanımayan yok bulamıyorum. Ne olcak şimdi?
Soran+1 yılSenin dengim vardır bence güzellik meselesi olduğuna inanmıyorum. Yani ben güzellikle çirkin kle alakası olmadığını düşünüyorum
- +1 yıl
Ben alakası var diye düşünüyorum
Soran+1 yılŞansın yok senin ben anladım onu
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
@adamoldum küçümsemiyorum ki olanı söylüyorum
Soran+1 yılSeni seven olacak tir çıkacaktır karşına üzülme bazı insanları n cidden şansı olmuyor çünkü cirkinlikle de ilgisi olmuyor
- +1 yıl
Yok öyle biri. 19 yaşındayken sormuştum çirkinim yalnızım diye sen üniversiteye bir geç o zaman olur dediler. Üniversite 4. Sınıf oldum 23 yaşındayım hala olmadı. Demek ki haklıyım yani kabullenin
Soran+1 yılBenimde üniversiteye geçtim olmadı hoc umudum yok neden Umudunuz u kaybediyorsunuz? Ben halen kaybetmedi m
Soran+1 yılHic umudum yoktu ama artık var inanıyorum olacak
- +1 yıl
Valla ben ümidimi kaybettim
Soran+1 yılKader kısmet böyle işler benimde senin durumundan inan farkım yok benden hoşlanan olsa ne olacak yani benim karakterime uymadiktan sonra.
Soran+1 yılGerçi hoşlanan da yokta pekte umrumda değil seninde olmasın akışına bırak. Seven insanı anlıyorsun zaten gerçekten sevdiğini
- +1 yıl
Anlayamam ben. Çirkin olduğum için farklı bir anlam yüklerim
Sen farkındaolmazsın ama biri evlilik yaşına geldiyse derin devlet gibi aileler konuşur sen bilmezsin ama görücüye bileçıkmıssındır !
02 Yorumla
Soran+1 yılValla doğru aileler yapar yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bazen söylediginbir söz bile senin gelmişini geçmişini anlatabilir. Bunu tahmin etmek bir erkek için zor birşey degil. Şaşırmaman gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum haklısın galiba tesekkur ederim
Ya şöyle düşün.
bir erkek karısının daha önceden başkabi erkeğin altında kalmasını hazmedemez, o kadar geniş değildir.
Bende bakir kız istiyorum, hiç cinsellik yaşamamış. En iyisi..14 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum. Ama nerden anlıyor bu erkekler temiz olduğumu utangacim diyemi
Soran+1 yılErkeklerde alaya alıp kullanmaya çalışır tabiki
+1 yılÇok dışarı çıkmaz mesela.
Hareketleri düzgündür.
Bakışlarından anlarsın rahat biri olmadığını :)
Ben de senin erkek versiyonunum işte :D165 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha aynı beni tarif etti😂 bravo!
- +1 yıl
Ee kardeş sayılırız :D
Soran+1 yılRahat değilim kesinlikle 😂😂😂😂!!!
- +1 yıl
Karşına bırı cıksın
Onunla evlen. Bunun dısında hıcbır erkege bulasma!
Oylesın bılıyorum temız kız. :D
Soran+1 yılBulasmam aya çalışıyoruz korkudan 😂
- +1 yıl
Hahah :D
Boşver kardeşim bak 1 sevdıgım oldu adam gıbı sevmedım. Ama hıc gorusmedık ıyı kı onu opmedım dudaktan fılan ıste elını tutmadım ıyı kı...
Cok gorusmedık 2-3 sefer
Evlenecegım kadına kaldım yanı mutluyum :D - +1 yıl
Dersını calıs gez toz boşver boş sevgılı ıslerı
Tek olsun hep olsun evlen ılerıde :D
Soran+1 yılAynen bizim yolumuz oraya gidiyor 😊😊 evlenmeye yani
- +1 yıl
Ben de oyle dusunuyorum boşver
Tek kısı olsun hep olsun :D
Soran+1 yılHayat felsefe m bunun üzerine kurulu 😂😂 tek kişi olsun hep olsun
- +1 yıl
Benzıyoruz senınle be :D
Kayıp kardeşim olabilir misin? - +1 yıl
Eğer değilsen kardeşim ol cunku boyle bır kız kardesım olmasını ısterdım ama olmadı :D
Soran+1 yılBende isterdim 😂😂😂 çok iyi olurdu
- +1 yıl
Benım gıbı abıyı nerden bulucan şımarık :D
Soran+1 yılBulamam tabiki zor yani 😂
- +1 yıl
Senın gıbı kardeş bulmak zor
hatta yok bıle tek sen olabılırsın o yuzden bu fırsatı kacıramam
haha mesaj at kardesım gercekten merak ettım fıkırlerımızı konusalım en azından bızden bırılerı varmıs hıssedelım
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim 😊 konuşuruz tabiki ne demek
- +1 yıl
at mesaj bakalım kımsın necısın hahaa :D
Soran+1 yılTakip gönderdim
- +1 yıl
Tamam :D
- +1 yıl
sen de mı mesaj atamıyhon ahahah ben de atamıyom nasıl yapcaz sadgfds
Soran+1 yılBurdan konuşalım
- +1 yıl
tamam olur ısım defne mı gercekten :D
Soran+1 yılDeğil adım ezgi
- +1 yıl
Var ya bılıyodum :D gecek adını yazmaz senın gıbı kızlar
Benım ısmım Ali.
Yaş kaç? Nerelisin nerede yaşarsın? Ne okursun :D
Soran+1 yıl19. Erzurumluyum ama aslen Kokenim irandan gelir. İstanbul'da yaşıyorum. Marmara Üniversitesi nde moda tasarımı okuyorum😊☺
- +1 yıl
Oo cok guzel kardesım
Erzıncanlıyım bız de Iran'dan gelırız koken olarak :D
Soran+1 yılTanışmak isterim 😊😊
- +1 yıl
Ben de isterim
- +1 yıl
E tanıyalım o zaman sen sor bıraz de hehe? :D
Soran+1 yılAdını çok beğendim 😂😂😂 onu söyliyim ilk başta sen ne sorduysan bana bende sana onları soruyorum
- +1 yıl
Adımı mı begendın aa?
Sen Erzurum'un neresındensın? yoksa tanıdık mısın :D ;)
Soran+1 yılErzurum un merkezindenim yani şu anki adıyla Yakutiye
- +1 yıl
Hmm anladım güzel :D İsmimi neden beğendın senın ıcın ne anlam tasıyor?
Soran+1 yılBizim büyüklerimiz irandan erzuruma göç etmişler 😊
- +1 yıl
Horasan İran'dan Tunceli
Oradan Erzincana biz :D - +1 yıl
Neden Ali ismi peki? :D
Soran+1 yılBizimde Horasan İran ordan Erzurum 😊😊
Soran+1 yılTunceliylede ilgimiz var ama az çok
- +1 yıl
Horasan erenlerini bilir misin biz onlarız :D
Soran+1 yılNe anlamlar taşıyor hemde bir bilsen 😉😂
Soran+1 yılBiliyorum evet biz onlardan iz Horasan erenleri 😊
- +1 yıl
Oooo çok sevdım senı sımdı :ezgi :D
Soran+1 yılBende çok sevdim içim ısındı😂😂😂
- +1 yıl
Eeee sen & ben kerbela torunlarıyız.
Ben de bu kadar namuslu kız kımdne cıkabılır kı dıyodum :D - +1 yıl
Bağlamayla aran nasıl? :D
Soran+1 yılBağlama çalmak çok istedim ama fırsat olmadı 😂😂 bizler ovunmek gibi olmasın ama cidden iyi çocuklarız hee 😂
- +1 yıl
evet öyleyiz ve bu zamanda bırbırımızı bulmak zorundayız. karabaşlar gruplaşıyor bız de bırlık olmalıyız :D
ben baglama calıyorum 1 senedır ama 1 sene calmadım yanı tam
kendım ogrendım bızım genımızde var :D
1. günde çaldım ahhaha
Soran+1 yılInsan horasan ereni olunca 😂😂😂 bir günde bile çalar haklısın
- +1 yıl
Yaa öyle işte biraz da yetenek :D
Burclara pek ınanmam ama olsun ıcımde kalmasın soyleyeyım.
Burcun ne? Aslan benım
Soran+1 yılBirlikte olacağız tabiki her zaman 😊
Soran+1 yılBende inanmam😊 kova burcuyum
- +1 yıl
Hmm anladım oyle aklımda kalsın haha :D
Benım dayımın eşi de erzurum aşkale lı arıf sağ'ın cok yakın akrabası.
Soran+1 yılAaa ne güzel 😂 benim babaannemde Erzurum askaleli. Bizde kemal Kılıçdaroğlu'nun akrabasiyiz hem soydan hemde başka şeyden. Enistem in amcasının oğlu filan galiba kemal Kılıçdaroğlu😊 Kılıçdaroğluyla Balıkesir'de tatilde konusmustuk😊 😂
Soran+1 yılYani Balıkesir'de yazligi vardı ama sonradan o yazlık haber olunca daha oraya gitmedi😂
- +1 yıl
Çok guzel. Kureyşanlı aşıretındensınız galıba?
Bız Haydaranlılarız. :)
Yengemın kardeşi erzıncan mollakoy beledıye baskanı dır mesela. Kılıcdaroglu'yla baglantımız var. Akrabamızın akrabası bır de Kemal bey :D
Ne güzel haaha :D - +1 yıl
Çok Dürüst
Mert
ve Yalan söyleyemedıgı ıcın kazanamıyor dedemız :|
Soran+1 yılAynen öyle dürüstler nerde kazanıyor ki zaten. Evet kureysanliyiz ondan akrabalık var 😊
- +1 yıl
Vay bee facebook fılan var mı :D
Soran+1 yılInsan aynı yerden gelince ne kadar ortak yonumuz çıkıyor değil mi 😂
- +1 yıl
Akraba sayılırız yaw :D ahahah
Soran+1 yılVar evet dur ordan konuşalım sen linkini atsana atabiliyosan😂
- +1 yıl
https://www. facebook. com/ alicansengull boslukları bırlestırırsen :D
Soran+1 yılGördüm de mesaj atilmiyor😂
- +1 yıl
Arkadaş olarak ekleyebılırsın sorun yok :)
+1 yılBen çok temiz biri olduğumdan kendimden biliyorum çok iyi anlarım
126 Yorumla
Soran+1 yılSende öylesin demek. Ben cinsellik anlamında temizim diyorum zaten onu dışarıya belli ediyorum
- +1 yıl
Aynen bende öyle anladım zaten ben bakirim diye erkekler tarafından dışlanıyorum abim ve patronum bizzat bozmam için teklif sunduğunu biliyorum ama victoria mankenleri gelse beni kışkırtamaz zaten bir tane kızla konuşmuştum iyi biri sandım sonra azgın biri çıktı bir daha konuşmadım sadece kucağına yatıp saçımı okşuyan birini istiyorum ya
Soran+1 yılAnlıyorum. Peki öyle olmadığını nerden biliyolar senmi söyledi n. Bakire yim deyip on ton halt yiyen var ben öyle değilim ama
- +1 yıl
patronum bilmiyordu gel seni karıya götürüyüm dedi bedavaya ben olmaz filan dedim ısrar etti sen hiç yaptın mı filan dedi yok dedim uzaylıymışım gibi baktılar ısrar ettiler kendime eşime saklıyorum filan dedim olum nasıl erkeksin filan sen dedi sonra uzaylıymışım gibi baktılar filan valla çok üzülmüştüm.
Abimde baya günahkar biri çok kız getirdi eve ben evdeyken çok kız getirdi odana git kapıyı kapat dedi bende mecburum tabi kapattım yatağımda yatıyorum film filan izliyorum pc'de oyun oynuyorum filan bunlar işi götürüyor tabi kendimi mal gibi hissediyorum bizzat bu olay 20-30 kere olmuştur bir keresinde kızla konuşmuş kardeşim hiç yapmadı denesin filan diye kız kabul etti filan abim odaya geldi bana söyledi ben kabul etmedim sonra oda bir şey diyemedi tabi kızın yanına gitti zaten belli çoğu tek gecelik filan şimdi bir sevgilisi var kapalı iyi biri filan diyor bende iyi biri diye düşünüyorum o kızı nişanlanalım filan demiş abime filan işte öyle o kızın yerinde olmakta çok zor valla - +1 yıl
tabi kızda bakire mi bilmiyorum tabi ama kötü bir şey baya bu yazdıklarımı utanmadan yazmadığımı sanma sakın çok üzüldüğüm bir olaydır bunlar erkekleri o kadar iyi tanıyorum ki bu şeyi tatmış erkekler bencil olur ve aldatırlar genelde ve her kızın göğüsüne ve kalçasına bakarlar yani ama evlenince temiz kız isterler.
Soran+1 yılBoşver kardeşim sen olduğun gibi kal onlar gibi olmak zorunda değil kimse düşünce tarzınız başka olabilir ama alay edilecek bir tarafın yok senin
- +1 yıl
yani benim gibi kendini tutan cnsellikten uzak duran iyi kalpli biri seni adriana lima'ya bile değişmez en azından ben öyle biriyim eğer kendini bozarsan böyle erkek bekleme sana'da bozulmuş erkek gelir onlarda bencil olur aldatmak kolaydır onlar için ve her önüne gelen kızın göğüsüne ve kalçasına bakan bir tip olur. Yani 10 kişiyle yapmış biri ben artık arındım filan derse inanma sakın çok zor böyle bir şey durmazlar çünkü tatmin olmazlar yani kız olsam çok daha zor olurdu enazından kızlar biraz erkeklere göre daha iyiler ama bende inanmalımıyım buna bilmiyorum çünkü googleye kız yazınca kızlık zarı dikimi çıkıyr
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet demesin kendimi övmek istemiyorum ama ne yapayım ister istemez ovesim geliyo bu güzel özelliğim için. Egolu olmam çok doğal kaç tane benim gibi insan var Allah aşkına? Soylermisin. Az var tabiki
- +1 yıl
Ya ben burda egoluyum ama normalde mutevazi ve utangac biriyim keske herkes senin gibi olsada egolu olsa benim istedigim tek sey esimin kucagina yatip sacini oksamasi beni sevmesi gözlerindeki o parıltı yoksa ben erkegim benim aklima gelmiyor mu sanki sek. s filan mast diye. bir. sey. var mast yapip hevesimi alirim yani bu arada sanaldayim diye bu kadar rahat konusabiliyorum normalde. boyle konusamam utanirim
Soran+1 yılSenin gibi az var oyüzden utanma kendinle övün. Laf vur onlara kendinizi tutamiyosunuz hayvanlar falan de ne biliyim😂😂😂
- +1 yıl
Ya ben öyle bir sey desem utanmak yerine beni doverler
- +1 yıl
Ben dindar biri de degilim hristiyanda olsam boyle olurdum ne degisik biriyim la millet hayatini yasiyor cok mutlu ben burda yalnizliktan olucem :))
Soran+1 yılKim ki onlar allah aşkına bak sen doğru olanı yapıyorsun inan ki. Yarın birgün temiz kızlarda onları istemeyecek bak görürsün. Temiz olan bir kızın hareketlerinden bile anlaşılıyor be o temiz olan kızlarda sana bakacak emin olabilirsin
- +1 yıl
Çok doğru diyorsun senin gibilerini görünce zaten çok daha iyi ve ümitli oluyorum iyi ki varsınız. Şöyle eşim olsun hizmetçisi olucam yeminle böyle iyi kalpli bir insan çıkarsa karşıma onu nasıl daha memnun edebilirim diye düşünüp durucam çünkü bende öyle bir şey var bana 1 verene ben 10 veririm benden biri hoşlanıyordu hiç bir sey hissetmedim halde asik oldum ve kizda hep bakip duruyordu gaza gelip acilmistim burun kivirip yuzume bile bakmadi sonra se vgilisi oldugunu filan ogrendim ve bana cok iyi bir ders oldu bu
Soran+1 yılHahah tam beni dedin Hristiyan da olsam bende öyleyim dogamizda yok demekki öyle seyler😊
Soran+1 yılbir dahada kimseye bişey deme boşver. Bak kardeşim ben iyi bir kızım o konuda iyi biliyorum temiz olduğum için benim gibi olmayan erkek gördüğümde istemiyorum çünkü ben onun gibi degilim benim gibi olan birini isterim anlatabiliyormuyum😊 öyle erkeklerde n rahatsız oluyorum çok şey bilen erkek istemiyorum kendimi kötü hissediyorum yani o tür erkeklerin yaninda
- +1 yıl
@soran ya şimdi ayıptır söylemesi ona buna oral çektirmiş bir erkeği nasıl seviceksin sen yeminle ben aklıma gelir düşünmeden duramam bak o kadar bilgisiz biri değilim por filan biliyorum en azından ben o kadar sevdiğim kişinin gözlerine bakmaya elini tutmaya kıyamam oral çektirmeyi nasıl düşünüyim millet o kadar kızları eziklemiş anladın mı işini halledip yolluyor kızı kızın hiç bir hürmeti yok o erkek için benim kızımda olucak annem var bacım var ben nasıl emanet edicem böyle erkeklere bak benim kızım eşide benim gibi olsa çok rahat emanet ederim ölümü göze alır kızımı benden daha çok sever hissedebiliyorum
Soran+1 yılTemiz kizlar Öyle her önüne gelene kapilmaz ilk önce düzgün olduğunu anlamaya çalışır kendisi gibi değilse o erkeği de istemez zaten. Benim gibi kizlar in egolari vardır öyle kolay kolay kimseyi beğenmez ler de. O her boku yemiş erkekle benim işim bile olmaz yani
Soran+1 yılEgo dedimse o anlamda değil bende utangaç biriyim sadece kendimle o konuda ovunurum kim ne derse desin yan i
Soran+1 yılIşını yapıp yolluyor lar aynen. o kızlarda hiç gurur namus diye bişey kalmamış ne diyeyim ki
- +1 yıl
Aynen canınızı yediklerim hep böyle olun yüz vermeyin şunlara zaten ben hiç cinsel konusu açmam kimseyle bende utangaç biri olduğum için sevdiğim kıza genelde gözlerimi kaçırarak bakarım acemiyim yani bu konularda pek açılamam kıza çapkın biri değilim ki direk kendimi göstereyim zaten sen daha iyi anlarsın erkeğin bakışından ben şimdi işini bilen biri gibi sana bakıp dursam filan çapkın bakışları filan direk yavşamaya çalışsam sen işgillenirsin ama biz öyle değiliz ki ben çekinirim yani zaten çekinginliğimi anlayıp sen benim iyi biri olduğumu anlarsın şimdi yani çünkü ben aşık olduğum kızın gözüne bakamıyordum bile ismi okununca kendi ismim okunmuş sanıyordum çok heyecanlanıyordum filan
Soran+1 yılNe kdar güzel ya heyecanlaniyorsun falan senin gibi erkeklere hastayım ben varya cidden ah nerde kaldı senin gibiler yok İşte 😂
- +1 yıl
Taş devrinde kaldı valla :)
Soran+1 yıl😂😂 bende taş devrinde kaldım. Kimse de beni sevip beğenmiyor ama halen ümidimi kaybetmiş değilim 😎
- +1 yıl
Okuyorsun demi
Diğer konusunda 675 cevap paylaştı. konuşmamızla ele veriyoruz kendimizi canım onlarda direk anlıyorlar
113 Yorumla
Soran+1 yılNe diyoruz mesela artık ne dediysem anladı
Soran+1 yılUtandım zaten kafada karıştı evet😂
Soran+1 yılBişey yasamamis olmanın verdiği o korku çok kötü bir şey herkesin beni kullanacağını düşünüyorum
Soran+1 yılBayagi bayagi yansıtıyor um gerçek hayattada işim zor hakkaten
Soran+1 yılO ortama giren kız profili çizmek İMKANSIZ en yapamayacagim şeydir. Zaten utangaç bir kız nasıl yapar ki öyle hareketler😊😊
Soran+1 yılKeşke o kadar da olmasaydim aşırı var bende ondan diyorum 😊😊
Soran+1 yılInşallah yoksa benim için zor olacak hersey
+1 yılBir kere temiz kirli diye ayırmak aptalca olur. İkincisi öyle ayrım yapan erkeğin mk.
210 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar var * değilmi
- +1 yıl
Var. Sen yapma.
Soran+1 yılYapmıyorum temiz olduğum için onlar bana ayrım yapıyor
- +1 yıl
Temiz deme yav. Bakire de.
Soran+1 yılBakire olup on ton halt yiyen var ben öyle bile yapmadım düşün ne kadar temizim
- +1 yıl
Bilerek mi yapıyon? Temiz demek çok çirkin oluyor. Başka bir şey de. Elim erkek eline deymedi falan de.
Soran+1 yılEvet degmedi. Temiz in neresi çirkin anlamadım
- +1 yıl
Temizin zıttı kirli oluyor.
Soran+1 yılDiğer insanlarda temiz ler dir her insanın iyi tarafı vardır. Ama ben onlara nazaran daha farklı bir kız olduğum için için öyle dedim
- +1 yıl
Tamam ama öyle demezsen seviniriz :)
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini öven insandan oldum olası hazzetmem. Demekki hacı şakir kokusu geliyor senden , anlıyorlar yeni banyo yapıp temiz olduğunu halla halla
06 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda kendime güveniyorum laf atılması umrumda değil o konuda çok ovunurum elime erkek eli bile degmedi bu zamana kadar benim gibi olmayanlar anlama z i duyguyu
- +1 yıl
Doğrudur. İnanmıyorum demedim. Ama bunu bir hayat tarzı olarak yaşaman doğru değil bence. Ayrıca sosyal olmalısın. Erkekler sadece namusa bakmaz. Sosyal olmak namusssuz olmanı gerektirmez. Sana sosyaliğe adım atmanı kendin gibi temiz arkadaşlar edinmeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılTemiz biri kalmış gibi konuşmayı n Hele temiz erkek çok zor
- +1 yıl
Sen kalmışsan başkalarıda kalmıştır. Hem erkek arkadaş edin demedim. Bayan arkadaş edin.
Soran+1 yılVar zaten öyle bayan arkadaşım hareketlerinden bile belli aynı benim gibi😊
- +1 yıl
Ne diyim Allah gönlünüze göre versin.
Temiz derken neyi kastettiğini anlamadım açıklarsan yardımcı olurum
11 Yorumla
Soran+1 yılCinsel açıdan bişey yasamamis demek
+1 yılBen de buna bitiyorum ya. Sen temizsin diğerleri kirli :D
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi anlamda cinsellik adına hiç bir şey yaşamadım elim erke k eline bile değmemiş tir bu zamana kadar ben diğer insanlara kirli demiyorum yanlış anlasilmasin. Ayrıca bakire olup in ton halt yiyen var ben öyle de olmadım hic bir zaman. Diğer insanlarda temiz dir ama ben onlar a nazaran daha iyiyim dir
- +1 yıl
Temiz olmak demek bakire olmak/bir şey yaşamamış olmak demek değildir.
İyi niyetli olmak, hiçbir insana/canlıya kasten zarar vermemektir temizlik.
Soran+1 yılCinsel anlamda dedim o temiz lafını. Sizde cinsel seyler yaşadınız belki bilemiyorum ama o yüzden kızdin iz Galiba. Zaten öyle şeyler yaşayan kisilere kirli demem. Sadece yasamamis olanlar a temiz derim
- +1 yıl
Olaya tepki göstermek için yaşamış/yaşamamış olmak gerekmez. Erkek arkadaşım dahi olmadı ve birşeyler yaşayınca da fikrim değişmeyecek. Bekaret temizlik demek değildir.
Soran+1 yılIki bacak arasında da değil dersin sen şimdi
- Diğer konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yıl20-30 tane kız orrrr diye, tüm kızları aynı kefene koymamak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo öyle demiyorum.
kıza bakınca sevgilisi var mı yok mu, asosyalmi sosyalmi, bakiremi, zenginmi, havalı mı anlamam 5 saniye alır
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi demekki tecrübeli tiplerdensin
Soran+1 yılYani kolay tabi anlamak
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevismemis tikismemis kizlar konuslamalariyla kendilerini belli ederler. Kisacasi alet gormemis kiz demek o tarifin. Sana bunu daha nasil yazarim bilemiyorum ama gercek bu 👍
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela anlatır misin bir iyilik yaparmisin bana
Soran+1 yılUtangacim evet onu diyorsan
Cevap sahibi+1 yılDiyelimki konusmaya basladin biriyle bir konu açıldı ve o kunu hakkindaki dusuncelerin duygularin seni ele verir hemen. Hatta kinusulan konu hakkinda bir kelimen yeter anlamamiz için. O kadarda zor degil bu işler 👍
Soran+1 yılAnlıyorum tesekkur ederim haklısın kendimi keşke sakla ya bilsem ama
Cevap sahibi+1 yılAma yinede ben tek bir konuya bakmam bir sürü konu açarım evlenilecek kiz ise. Giyim yemek gezmek tatil seks sevisme akrabalar mizah anlayişi... aklina gelen her konuda konusurum 👍
Cevap sahibi+1 yılSaklama bence çünkü saklamak ilerde daha buyuk sorunlara yol açar 😉
Soran+1 yılYalandan önceden bir iki tane sevgilim oldu diyorum kötü izlenim olmasın diye
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var ilki olacaksan bilmesi gerek bilirse sana daha fazla deger verir ama olduysada bilmesi gerek. Saklama bence eger sende ciddiysen 👍
Soran+1 yılÇapkın kız düşkünü bir erkeğe sen benim ilkimsin diyemem
Cevap sahibi+1 yılSenin eline erkek eli değmemiş sen gidip Capkinami vuruldun. Hec yaa... kizim git baska baska birini bul o tipler seni Çooook uzer benden soylemesi
Soran+1 yılBen bulsaydim keşke benim gibi kizlar a öyle erkekle r bulaşır çok iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yılOturur aglarsin hergün demedi deme. Baş edemezsin o tiplerle
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be ne güzel. Bakir olmama rağmen senin gibi bir kızı haketmiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılAlay etmiyorum değilmi çünkü herkes tepki gösterdi bayagi kimseye kirli dediğim yok arkadaşlar
Cevap sahibi+1 yılYok etmiyorum inan bana güven. Sen temiz kal. Tertemiz kal.
Soran+1 yılTesekkur ederim. Insan ister istemez ego yapıyo bunu benim gibiler anlıyor ancak maalesef
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir çağdayız işte temiz kalmak artık ego sebebi oldu.
Soran+1 yılAynen öyle. Öyle olan her kız erkek ego yapmalı sonuna kadarda
Cevap sahibi+1 yılOrası tartışılır sen kendine mukayet ol yeter.
Soran+1 yılInşallah hepte olucam
Temizlikten kastın ne? Bende temiz bir erkeğim. kendime göre. sözde zaten herkes temiz
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik gibi şeylerden uzak oldum demek hani temiz derler ya öyle kızlara bende öyle kizlardanim
Soran+1 yılYani temizmi sanıyor. Ben zaten temizim evet evden de çıkmıyor um doğru
Soran+1 yılBen cidden öyleyim yani hani bakire yim diyip on ton halt yiyen ler varya ben öyle bile değilim bayagi temiz im diyim
Soran+1 yılInşallah tesekkur ederim😊😊
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz kizlar her halti yemis erkekleri seviyor nedense
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhacı hacıyı mekkede itne itneyi dakkada bulurmuş.
10 Yorumla Haklılar
15 Yorumla
Soran+1 yılKim haklı 😊
Soran+1 yılBiliyorum. Ama bazıları temiz kızları kullanmak istiyorlar
Soran+1 yıl😊😊
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. tipinden
11 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin mi olurmu s yoksa tipi falan kesin öyle dersiniz
sen kendinin temiz olduğunu nerden biliyosun
18 Yorumla
Soran+1 yılKendim olduğum için olabilir mi acaba. Cinsellige dair hiç bişey yaşamadım ondan diyorum
Soran+1 yılSenin gibi on yargililar oldukça bu dünyaya çok yazık. . Asosyalim diyorum daha ne olsun utangacim diyorum yetmiyor mu evden okula okuldan eve gelen bir insanım nasıl olsun k sevgilim. Siz güzel yakisikliyada kesin sevgilisi vardır buna bakmaz dersini z öyle bir beyin varki sizde maaşallah. Sanki çirkin lerin sevgilisi olmuyo sacmaliga bak!
Soran+1 yılCinsellik anlamında hicbirsey ama hicbirsey yaşamadım. Bakire yim deyip on ton hal yiyen insan var ben öyle bile değilim. Sadece cinsel anlamda temizim. Her konuda temizim demedim dikkatini çekerim.
Soran+1 yılOpusmeyen bir kız ister istemez egolu oluyo sen anlamazsin
Soran+1 yılValla umrumda değil yani istediğin kadar konuş
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılyıkarız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKirli mi istecekler
13 Yorumla
Soran+1 yılTemiz kıza herkes bir tuhaf bakar
Cevap sahibi+1 yılNiye ya
Soran+1 yılErkekle r ya istemez öğrendiği zaman ya da kullanmaya kalkar diye düşünüyorum
Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Temiz kızdan amacın her gün banyo yapanı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye kirli dediğim yok okuduysan anlamissindir
Doğrudur
10 YorumlaAklını deiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok böyle iyi
+1 yılVahiy gelmis
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri