Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 6 aysilen vardır
00 Yorumla
6 ayyaymistir muhtemelen telegramda twitterda. dava acsan anca ceza alir ama yayilan videoya bisey yapamazsin ders olmus sana da bir daha boyle bisey yapma
01 Yorumla
Soran6 ayhicbir yere atmamis ben taradim birde tanismiyorduk zaten ve yuzum yoktu
- İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
6 ayHiç bir şey olmaz korkma. Belki internet ifşa sitesine koyabilir. Zaten yüzün görünmüyormuş..
02 Yorumla
Soran6 aybir yere atarsa silmezse mahmeye verecegimi yazdim tum bilgileri elimde
- 6 ay
Mahkemeler böyle şeylerle ilgilenmiyor artık. 👍
Geçmiş olsun artık evlenirken kocanana e-posta olarak gönderirler seni devletin de kurtaramaz o yuzden ahlaksız olana acimiyorum
03 Yorumla
Soran6 ayahlaksizlik mi bu kimsenin rizasi olmadan yapilmaz mi ben izin falan vermedim
mahkemeye verecegimi soyledim zateb
Soran5 ayzaten yuzum yoktu ve yabanciydi farkki sehirden biriydi yayma niyeti olsa acikca belli ederdi zaten bana istedigini aldi sonucta 31 icin
- İnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı.
6 ayne güzel işler yapıyorsun sen öyle. önünü açık geleceğini parlak görüyorum.
09 Yorumla
Soran5 aykimseue mana bulma o an ihtiyacim vardi goruntulu yaptim 1-2 dakika surdu zaten tokatladi kisaca tanisiklikta yoktu pisman oldum
- 5 ay
yazık olmuş. şimdi ne yapıyorsun başka iş mi buldun
Soran5 ayokul okudugum icin oyle darda kaldim iste yurt oarasi cart curt icin aile olmayinca boyle işte lutfen kinamayin ders aldim zaten Şu an calisiyorum ben biriktirip altin yapiyorum okulu dondurdum seneye son senem
- 5 ay
bize düşmez kardeşim kimseyi yargılamak dalgasına takılıyoruz öyle bazen tersinden, ayrıca korkmana gerek yok yüzün görünmüyorsa. ailenin olmamasına da üzüldüm. altın yapman iyi olmuş ama bankadan gram altın değilse banka kiralık kasasında tut hırsızlık falan olmasın.
Soran5 aysaklayacak yerim yok boynuma asiyorum ben mecburen muska seklinde..
Soran5 ayzaten cumhuriyet tam altin aliyorum alirsam napayim ki ailem var ama her biri dahilmis bosandilar annem evlendi babamda karilara para yediriyor ailem yok iste..
- 5 ay
bankadan gram olarak tutsan hem alması hem satması hemde güvenlik için daha iyiolur. fibabankayıda tavsiye ederim makasları çok iyidir.
Soran5 aypeki dolar kuru seklinde yapsam altinlari bozup mantikli olmaz mi ya da altin kuruna
- 5 ay
doları tutuyor hükümet o yüzden anlamıyorsan bizim gibi borsa kripto falan yapamayacağın için en gzeli banka internet şubeden gram altın alıp tutman olur. almasıda satmasıda kolay ve ucuza gelir.
İnternet & Teknoloji konusunda 416 cevap paylaştı. Bir yere yaysa kimse sen olduğunu anlamazlar meral etme.
01 Yorumla
Soran5 ayaynen aldigi kayitta yuzum yoktu ve normal ic camasirlar vardi yani yatakta otururken boynumdan asagisi gorunuyordu sutyen bel kalca baska da bisi yoktu 10 saniye falan ekran kaydi almis
6 ayŞeyini gösterdin diye para almak nedir ucuz musunuz
01 Yorumla
Soran6 ayseyimi falan gostermedim vucudum gorunuyordu ayrica ucuz deme kinama herkesin absina gelebilir nasil bi hayatim oldugunu bilmiyorsun
6 ayboş boş mu konuştunuz bu nasıl ilişkii seks demi olmadı:))
01 Yorumla
Soran5 ayya direkt goruntulu karsiliginda paraydi o sekildeydi zaten farkli sehirden tanimadigim biriydi
Gizli Üye(45 üstü)6 ayYüzün görünmüyormuş,
Özel bölgen görünmüyormuş,
Aradan 9 ay geçmiş, silse ne olur, silmese ne olur? Bunu dert etme.
08 Yorumla
Soran6 ayya biz 1-2 dakika goruntulu yaptik yuzumun yarisini gostererek sus isareti yaptim asla tamamini gostermedim de fakat ekran kaydi aldigi yerde yuzum yoktu sadece yatakta ic camasirla otururken yuzum gorunmeden vucudumu ekran kaydi almis olay bu yani ve tehdit etmedi beni bende rizam olmadan ekran kaydi aldin para atmadin mahkemeye vericem deyince emoji atti bende uzatmadan engelledim tanismiyoruz zaten
Cevap sahibi6 ayBunu sorun etme ama dikkatli ol lütfen.
Soran6 ayzaten bana ders oldu ama yuzumun yarisi gorunurdu degilmi o kismi ekran kaydi alsaydi zaten vucudumun oldugu kismi ekran kaydi almis ve normal ic camasiriydi sadece fantezi degil ayrica yayma gibi bir niyeti olsa belli ederdi bence sana ihtiyacim kalmadi dedi ben neden prayi atmiyosun deyince ve ekran kaydini atti olay bu bende mahkemeye beirrim seni dedim gulmus sadece
Cevap sahibi6 ayEvet, unut gitsin.
Soran6 ayben engelleyince o da engellemis zaten beni sonra dusundum yazsam mi diye ama aradan cok zaman gecti ve isteklerimi kabul etmiyor sahte hesaplardan istek attim
Cevap sahibi6 ayHem korkuyor hem de maceraya atılıyorsun. Sen aslında ne istiyorsun?
Soran6 ayhaklisin ulasmaya calisir ya da o an belli ederdi bence ben para icin israr edince kayit atti zaten ama o hic yuzunu gostermedi iste ama ben vucudumu gosterdim yani onun sesi acikti benim her iksiide diyorumki bastan kayit almis midir acaba sonucta 2-3 dakika gosterdim vucudumu ama attigi kayitta yzuum yoktu
Cevap sahibi6 ayBir şey olmaz, olmaz, olmaz,
Dert etme, sorun etme, unut, unut.
6 ayBişey olmaz zaten yüzün belli değil Yapay zeka der geçer herkes
07 Yorumla
Soran6 aygoruntusunu acmamisti o sadece ben acmistim onda ses vardi tek 10 saniyelik kismi ekran kaydi aldi ben yatakta ic camasirla otururken
Soran6 ayya biz 1-2 dakika goruntulu yaptik yuzumun yarisini gostererek sus isareti yaptim asla tamamini gostermedim de fakat ekran kaydi aldigi yerde yuzum yoktu sadece yatakta ic camasirla otururken yuzum gorunmeden vucudumu ekran kaydi almis olay bu yani ve tehdit etmedi beni bende rizam olmadan ekran kaydi aldin para atmadin mahkemeye vericem deyince emoji atti bende uzatmadan engelledim tanismiyoruz zaten
- 6 ay
Evham yapmaya gerek yok ama bu tarz şeylerden para kazanamazsın ve bence gereksiz özgüven. Güvenmediğim insanlarla bu tür etkileşime girme bir daha
Soran6 ayzaten bana ders oldu ama yuzumun yarisi gorunurdu degilmi o kismi ekran kaydi alsaydi zaten vucudumun oldugu kismi ekran kaydi almis ve normal ic camasiriydi sadece fantezi degil ayrica yayma gibi bir niyeti olsa belli ederdi bence sana ihtiyacim kalmadi dedi ben neden prayi atmiyosun deyince ve ekran kaydini atti olay bu bende mahkemeye beirrim seni dedim gulmus sadece
- 6 ay
Umarım ders olur Dediğim gibi fazla düşünmeye gerek yok ama dikkat şart bundan sonra
Soran6 ayben engelleyince o da engellemis zaten beni sonra dusundum yazsam mi diye ama aradan cok zaman gecti ve isteklerimi kabul etmiyor sahte hesaplardan istek attim
- 6 ay
Kaşıma belayı Uzak dur
İlerde kendini tatmin etmek için kullanır kendisi de görüntüsünü açıyor sonuçta
028 Yorumla
Soran6 aygoruntusunu acmamisti o sadece ben acmistim onda ses vardi tek 10 saniyelik kismi ekran kaydi aldi ben yatakta ic camasirla otururken
Soran6 ayben engelletince o da engellemis zaten ama farkli bi niyeti olsa o an belli ederdi diye dusunuyorum
Soran6 ayevet haklisin asla yuzumun tamamini gostermedim sadece sus isareti yaptim yuzumun yarisi ile ama o kismi kayit almamis attigi kayitta sadece vucudum vardi tek keşkem adimi soy adimi vermeseydim iban icin ama o bana reel hesabini verdi tabi ama adimla alakali bir hesabim yok hicbir yerde
Soran6 ayhaklisin ulasmaya calisir ya da o an belli ederdi bence ben para icin israr edince kayit atti zaten ama o hic yuzunu gostermedi iste ama ben vucudumu gosterdim yani onun sesi acikti benim her iksiide diyorumki bastan kayit almis midir acaba sonucta 2-3 dakika gosterdim vucudumu ama attigi kayitta yzuum yoktu
Soran6 aysende mi bursadasin
Soran6 aybende bursa
Soran6 ayniluferde misin
Soran6 aysadece sordum sana neyse..
Soran6 ayerkek halinle korkuyorsan kiz halimle ben ne yapayim
Soran6 ay16 ile gayet belli etmissinde neyse artik salla
6 ayKarakter meselesi konu ne olursa olsun evli veya sevgili olduğun birine bu yapılmaz adamlık değil
00 Yorumla
6 ayYani yüzün yoksa önemi yok ayrıca sen onun gerçek hesabını biliyorsun bence para vermemek için kayıt atmış ama şerefsizin tekiymiş
03 Yorumla- 6 ay
Videonu kullanır biraz o işi yaparken sonra siler
Soran6 ayeger bir yere atarsa silmezse mahkemeye vericegimi soyledim
- 6 ay
Atmaz atamaz suç olduğunu bilir
Gizli Üye(30-35)6 aybir şey yapamaz. Umudu kalmayıncada siler.
112 Yorumla
Soran5 ayaynen aldigi kayitta yuzum yoktu ve normal ic camasirlar vardi yani yatakta otururken boynumdan asagisi gorunuyordu sutyen bel kalca baska da bisi yoktu 10 saniye falan ekran kaydi almis ben onu engelleyince o da engellemis beni
Cevap sahibi5 aySıkıntı olmaz.
Soran5 aybence de zaten o İstanbul ben İzmir'de oturuyorum tnaisiklik falan yok para icindi o da atmamak adina ben surekli para dedigim icin kayit almis olay bu 8-9 ay onceydi
Cevap sahibi5 ay😀😀 bu işten para kazanabildin mi bari
Soran5 ayhayir zaten para atmamak icin ekran kaydi almis hep izlemek icindir bence 10 saniye birseydi attigi ekran kaydi toplasan 1-2 dakika goruntulu yapmisimdir yuzumde yoktu ama ders oldu bana tovbe ettim
Soran5 ayo an cok dardaydim ihtiyacim vardi ama o tokatladi beni ben 1-2 dakika yapip kurtulacaktim
Soran5 aytehdit falan etmedi de ben rizam olmadan aldigi icin mahkemeye veririm dedim cunku bana gercek hesabindan yzmisti basinin yanacagini biliyor benim sahte hesapti
Soran5 ayilk degildi cok yaptim da kimse boyle tokatlamadi beni
Soran5 aybu olaydan sonra nişanlandim ben zaten dugunume 3 ay flaan var bu olay 8-9 ay evel oldu
Cevap sahibi5 ayMerak ettim seni 😀
Soran5 ayetme merak beni ben soru sordum senin yaptigina bak
Soran5 aysonra o birey yazsam mi dedim ama aradan cok uzun sure gecti suyu bulandirmayayim belki silmis veya unutmustur zaten
6 ayYok yaymaz sadece 31 ceker bakarak
12 Yorumla
Soran5 ayaynen aldigi kayitta yuzum yoktu ve normal ic camasirlar vardi yani yatakta otururken boynumdan asagisi gorunuyordu sutyen bel kalca baska da bisi yoktu 10 saniye falan ekran kaydi almis ben onu engelleyince o da engellemis beni yayma niyeti olsa belli ederdi bence o an
- 5 ay
Aynen oyle oyuzden sakın ol bence
6 ayBir şey yapacağını sanmam
13 Yorumla
- 6 ay
Aman diyordur yapmaz der
Soran6 aydesin tum bilgileri elimde zaten tc sine kadar
- İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı.
6 ayMeşhur olursun sohretin artar neden uzuluyorsun
05 Yorumla
Soran6 ayahlaksizsin
- 6 ay
Evet benim demi :)
Herseyi yapan sen ahlaksiz olan ben
Soran6 ayburada pisman olmus bir kiz var ama
- 6 ay
Sonucda yuzun yok bir pismanligin varsa kendini reklam etme olmus bitmis insanlar hata yapabilir ama pismansa tekrarına izin vermez hepsi bu
Soran6 ayreklam etme derken
Sana iyi bir ders oldu birdaha yapma
011 Yorumla
Soran6 ayben engelletince o da engellemis zaten ama farkli bi niyeti olsa o an belli ederdi diye dusunuyorum
Soran6 ayevet haklisin asla yuzumun tamamini gostermedim sadece sus isareti yaptim yuzumun yarisi ile ama o kismi kayit almamis attigi kayitta sadece vucudum vardi tek keşkem adimi soy adimi vermeseydim iban icin ama o bana reel hesabini verdi tabi ama adimla alakali bir hesabim yok hicbir yerde
Soran6 ayboş ver
Soran6 ayben tarattim yoktu hicbir yerde zaten mahkmeye verecegimi soyledim ayrica benimki p*rno falan degil
Soran6 ayvucud kaydi dedim alti ustu
6 ayYok yayılsa zaten telegrama yayılır sadece
06 Yorumla
- 6 ay
Herhangi bir şey olmaz zaten ki olsa sen haklı çıkarsın boş ver sende böyle şeyler bir daha yapma başın yanmasın
- 6 ay
Büyük terbiyesizlik yapmış yani yani alsa sadece vücudun görünür ki sadece iç çamaşırı var yani bir şey olmaz çıksa bu zamana kadar çıkardı içini ferah tut bir daha böyle bir şey yapma dünya kötü insanlarla dolu
- 6 ay
Aynen belli ederdi alacağı almış zaten o sanada ders olsun daha yapma sende
İnternet & Teknoloji konusunda 638 cevap paylaştı. Şantaj deniyor buna. Yapamaz öyle bir şey.
016 Yorumla
Soran6 ayevet oyle ders oldu zaten yapmadim daha..
Soran6 ayonun yapmasi sacma bi anlasma yaptik atacakti su parasi dedi atmadi ve rizam yokken almis kaydi da
Soran6 ayduzgun insanlar yok olsemde yapmam ders oldu bana
Gizli Üye(45 üstü)6 aySilmemiştir kullanıyordur
015 Yorumla
Cevap sahibi6 ayEn doğrusu bu olur
Soran6 aytum bilgileri elimde zatwn
Cevap sahibi6 ayYabancı sitelerde olabilirsin
Soran6 aybaktim yandex twitter hulamadim
Soran6 ayayrica yayma niyeti olsa belli ederdi ben silsin diye mahkmeye vericem seni dedim zaten tum bilgileri elidme
Cevap sahibi6 ayVer o zaman
Soran6 ayhicbir yerde gormedim taratmama ragmen atmamistir bosalicam diyordu hep niyeti o dur baska niyeti olsa o an gosterirdi cok zaman gecti zaten
Cevap sahibi6 ayBaşka ne için isteyecek ki
Soran6 aybosalmak 31 icin aldi iste yoksa ugrasir tehdit ederdi tehdit edilecek biside yok videoda tanisiklikta yok
Cevap sahibi6 ayTamda bu iş kullanır sürekli
Soran6 ay31 icin kullanacaksa helali hos olsun yeterki baska yere atmasin zaten tipim yokta iste istemem
Cevap sahibi6 ayBiride bana atsa
Soran6 ayyas 45 ustu mu
Cevap sahibi6 ayHayır
- İnternet & Teknoloji konusunda 793 cevap paylaştı.
6 aySilmez
00 Yorumla Ben siliyorum hemen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, seni endişelendiren bir durum olmuş, anlıyorum. Böyle şeylerde genelde ilk tavsiyem sakin kalmak ve paniğe kapılmamak olur çünkü olayın derinine fazla düşünmek bazen gereksiz korkulara neden olabilir.
Eğer o kişiyi engellediysen ve bir daha seni rahatsız etmediyse, büyük ihtimalle bundan bir şey elde edemeyeceğini fark etmiş olabilir. Yine de içini rahatlatmam gerekirse, böyle durumlarda insanın yapabileceği en iyi şey delilleri toplamak ve gerekirse hukuki yollara başvurmak. Çünkü mahkeme karşısında yüzünün görünmediği ya da bir tanınırlığın olmadığı içerikler ciddiye alınamaz. Ama en azından hukuki prosedür yanında dursun.
Bir daha böyle durumlarla karşılaşmamak için çok dikkatli olman gerektiğini hatırlatmak isterim. İnternette karşımızdaki insanın gerçek niyetini bilemeyebiliyoruz, kendine her zaman çok iyi koru. 🛡️ Unutma, çok değerlisin. 🙏
ben engelleyince o da beni engelledi
Onun da seni engellemesi, artık bir şey peşinde olmadığını gösterebilir. Ama yine de dikkatli olmayı bırakma. 🙌