Bir erkek her gördüğünde neden bakar?
soruu detaylarım cok kısaymıs o yüzden yazıyorum .D
soruu detaylarım cok kısaymıs o yüzden yazıyorum .D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir erkek neden bakar
erkek çocuk 10 yaşını geçtiginde artık kıllanmaya ve etrafında gördügü en ufak çıplak kadına kilitlenmeye başlar, bu 15 yaşına kadar gayet masum olur . yani sınıftaki ögretmeninden felan etkilenmez.
yaş 15'i geçtiginde ise artık kadınlarda bulunan gögüs ve g.t çok dikkat çekmeye rüyaları süslemeye başlar ögretmen , komşu kızı, rüstem amcanın kızı, hatta bazen köyün eşşegi hakkında fanteziler kurmaya başlar , bu fantezilerin çogu g.tle ilgili olandır . 15 yaşındaki çocuk aski olmadıysa o yaşa kadar tek kendi g.tünü gördügü için kadındaki g.tü aşagı yukarı hayal eder ve fantazilerini ona göre kurar.
yaş 18 ve üzeri oldugunda ise yavaş yavaş kadında bulunan tüm özelliklere bakmaya başlar erkek bunlar güzellik , g.t, vajina , gögüs felandır. güzellik faktörünü ise her zaman bir erkek aşık oldugu kızda arar ve o kıza karşı hiçbir zaman diger kadınlara karşı kurdugu fantazileri kurmaz, aşık oldugu kızda en çok onun güzelligine bakar kızın gögsü, vajinası , g.tü vs olmasada onun güzelligi yeter. bu yaşlarda en ufak bir kadın teması erkek çocugu farklı fantazilere iter.
yaş 20-40 aralıgı oldugunda ise ergenlik çagından çıkıldıgı için artık bu fantaziler yavaş yavaş azalır ama yine de kadının tüm uzuvlarına bakılmaya devam edilir.
yaş 70 olunca iş kiminde biter kiminde ise bitmese de damlatır. bu yaşlarda da olabiliyorsa kadınlarla ilgili fantazi kurulur.
sonuç olarak bir erkek kadında her zaman bakacak bir şeyler bulur
bazen güzel olduğun için bazen çirkin olduğun için bazen seni anlayamadığı için bazen farklı göründüğün için bazen azdığı için bazen hoşlandığı için bazen sen ona bakıyormusun diye bakar ben bisüü kıza her gördüğümde bakarım ama hepsine farklı sebeblerden
Boş zamanları değerlendiriyor sende ne gadar kötü niyetlisin.
Cevap
13Cevap
Git bakana sor o en dogru cevabi verebilir her sey icin bakabilir
1.Gene o kiz ve bana bakiyo acaba o da benden mi hoslaniyo dur bir bakiyim bunu bekliyecegine git arkadas ol daha iyi :)
erkeklerde tanga tayt giyip çıksa sokaga kadınlarda bakar :D
soru çoka cık gibi görünüp ama kapalı izlenimi vberiyo, neyse hergün aynı fıstıgı yerse bıkar :S aslşdkaslşdkasld
Etrafa da mı bakmasın ? Sen geçiyorsun diye gözlerini mi kapatsın ?
Kesin kesin. Kızlar bu kadar olmayın ne olur. Biri bakıyorsa illa altından bir şey aramayın. O zaman bana tüm kızlar asılıyor. Te Allah'ım.
aradığını bulmaya çalışıyordur
güzele her zaman bakılır:)
gözleri vardır bakar çok normal bişey
Biyolcuk bakarım oda yanlışlıkla ^^
Çirkin şansı bulaşsın diye.
Hoşlanıyordur ya da seksi buluyordur.
Yalnızdır
açdır..
hoşlandığı için
Senden hoşlanıyor.
asıksa bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?