Neden bir erkek sürekli bakar?

Arkadaşlar bahsettiğim kişi universite kırtasiyesinde çalışıyor. fotokopi çektirmek için gitmiştim ilk once tirnaklarima iltifat etti teşekkür ettim uzatmadim sonralari beni gördüğünde göz kirpiyordu görmemiş gibi davrandım kırtasiyeye girdiğimde arkadaşları gülmeye başlıyor sinirlendigim için onu değilde arkadaşından fotokopi için yardım almayı tercih ettim fakat arkadaşı masayı onunla değiştirdi birbirlerine kanka olarak sesleniyorlar normalde asla isimlerini kullanmazlar ama arkadaşları kasıtlı bariz bir ses tonuyla ismini söyleyip gülüyor önceden başka muşteri ile ilgilense bile bana bakardı şimdi bakmıyor geldiğimde telefondan başını kaldirmiyor ama konsumaya calisirsam benimle hemen konusuyor dalga mı geçiyor ilgisi mi var anlamadım küçük bir şehirde yaşıyoruz istese beni bulur ya da konuşmaya çalışır ne yapmaya çalışıyor anlamadım sizce ne yapmalıyım erkeklerle muhabbet etmek benim için çok zor ama dış görünüşünde herkes dolu erkek kankasi olan bir kız zannediyor acaba adımı benden mi bekliyor

Neden bir erkek sürekli bakar?