Biyokinezi (Göz rengi değiştirme) yaparken amaca ulaşmadan bırakılırsa ne gibi zararları olabilir? Ve aranızda yapanlar var mı? Yaptıysanız gözlerinizi hangi renkte hayal ettiniz?
Cevabın nedir?
Biyokinezi Nedir?
Biyokinezi, kinetik enerjiyi beden değişimi veya vücut içindeki kontrol etmeye yarar. Yani zihin gücüyle vücuda hükmetmektir. Eğer Biyokinezide ustalaşırsanız, kendinizi tamamen yeniden programlayıp istediğiniz vücuta sahip olabilirsiniz. Peki bunu yapabilirmiyiz ? Teorik olarak ... EVET !
Kendinizi yeniden kodlayarak, muhtemelen doğaüstü bir canlı formu olabilirsiniz. Herşey sizin için mümkün olabilir. Örnek olarak, eğer göz genlerinizi yeniden kodlarsanız, Daha uzağa ve daha net görmeye ayarlayabilirsiniz. Hatta hareketleri bile bir insanın göremeyeceği gibi görebilirsiniz. Doğa üstü insan olarak, yeniden programlama acı duygusunu yok etme gibi şeyler içerebilir.
Ama burda daha çok yapmanız gereken şey var! EVET, hem de çok. Evrimleşme aylar hatta yıllar alabilir. Herşey değişebilir gözler, kaslar, reflexler, bağışıklık sistemi ( hastalıklardan %0 etkilenerek ölümü engelleme kısacası sadece ecelden ölebilirsiniz ) , epidemik sektörler, vücuttaki hassas bölgeler, hepsi maksimum seviyeye çıkarılabilir. Amacımız fiziksel olarak yok edilemez olmanızdır.
Şimdiki ise daha çok ileri gitmek isteyenler için. İnsanların ölme sebepi ve yaşlanmak, vücutta bulunan ölme ve yaşlanma genleridir, evet doğru duydunuz ölmek bile genlerinizdedir kaderiniz bile genlerinize yazılır. Eğer bu genleri tamir ederseniz, hiç yaşlanmazmısınız ? Ve yaşlanmadığınız için ölmezmisiniz ? Sizin için üzüldüm ama hayır eninde sonunda ölürsünüz istiyorsanız 200-300 yaşına gelin ve 20 yaşında gibi olun yinede ölürsünüz. Buraya kadar ölümsüzlük münkün olabilir, ama şu ana kadar kimse başaramamıştır. Buda başarılma oranı olduğunu gösterir. Ama ölümsüzlük sizi yenilmez yapmaz. Kısacası araba kazası veya beyindeki hasar hala sizi öldürebilir.TEKNİK ( Nerdeyse tüm teknik imajinasyondur )Merak etmeyin ben sırf siz biyokinezi öğrenin diye bir kaç teknik yazdım.. Örnek vermek gerekirse, soğuğu hissetmeme, hastalanma riskini azaltma ve bunu gibi şeyler.
Herneyse işte yapmanız gerekenler;Yarım saatlik bir meditasyon size yeticektir. Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman, enerjinin üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin. Vücudunuzun içinde bir enerji iğnesi oluşturun. Onu çok sivri yapın ve keskin olsun. Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine edin.. Bu iğneye onun görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi söleyiniz/emrediniz bunu bir süre yapınız. Enerjinizi ve düşüncenizi iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin. Enerji iğnesinin açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız, istediğiniz genlere ulaşamazsanız. İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir enerji tanesine dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki etsin
ALINTIDIR..64 Yorumla- +1 yıl
Ölme geninden bahseden ve yazım hatalarıyla dolu saçma bir yazıymış.
- +1 yıl
Ölme flan bilmem ama göz gerni değişiyor ama inanç olmalı... Yanlış anlaşılmasın Allaha ne kara inanıyorsanın neredeyse o kadar inanmak zorundasınız yoksa olmaz 10 sene yapsanız bile ☺♥
- +1 yıl
@BadGirl1991 nası yapılıo
En İyi Cevaplar
+1 yılDenedim yüzde yüz çalışıyor.Deneme amacıyla ilk mavi yapacaktım,çingene pembesi oldu.Sistem geri yükleme noktası da oluşturmamıştım.Ne yapıcam lan?Bir yardım edin.
Eski cevaplar serisi 3 numaralı hareket.63 Yorumla- +1 yıl
Instagram veriyim foto at olur mu
- +1 yıl
of gerçekten inanmışsınız ya gerçek olsaydı şu an haberlerde izliyor olurduk zaten
+1 yılAçıkcası bunu ilk defa duyanlar için birazcık saçma ve zaman kaybı gibi gözükebilir. evet bencede öyleydi fakat işe yaradığını bizzat gözlemledim. Benim gözlerim hep kahveydi hep denemeye kalktım ama ya yanlış yapıp da pembe olursa diye korktum. bir gün cesaret patlaması geldi wqrysqr :D işte herneyse denemeye başladım, 4-5 gün sonra gözlerimi yeşil yaptım. Elbetteki sabır gerekiyor bunun için. okula gittiğimde herkes hocalar bile çıkar şu lensleri dediler. hocanın bitanesi hatta elini gözüme soktu ve lens olmadığını anlayınca şok oldular. Bunun bir değişik versiyonunu ablamda saçlarda denedik saçlarının uçlarını 2 saatte açtı. Bunu yapabilmen enerji yoğunluğuna ve özelliklerine de bağlı. :)
410 Yorumla- +1 yıl
@withgirl yaa bende denedim boyum 30 cm uzadi anneminde saclaruni uzattik babaminda bir kitisi kalmisti kitiside uzadi :D ailecek cok mutluyuz babam kitisini sallayip duruyor mutluluktan
- +1 yıl
@Cicikizz19 foto atar misin instagram versem
- +1 yıl
Peki 30-35 saniyeliğine geçici olarak nasıl yapabiliriz?
- +1 yıl
Nasıl yapılacağını anlatabilir misin?
Ben bir ara yapmıştım önce gözün etrafında sarı yuvarlaklar oluşuyor sonra bunlar artıyor bu sarı yuvarlaklar gözünü kaplayınca yapmak istediyin renk oluyormuş sonrada o da buyuyor ve gözlerin istediğin renkte oluyormuş ben 2-3 gün yaptım sarı yuvarlaklar hemen çıktı
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
21Cevap
Gözlerin güzel bence değiştirmene gerek yok.Zaten öyle bişey normal bir insan için imkansız onu yapabilmen için Beyin gücünün büyük bölümünü kullanabilmen gerek Telekinezi hydrokinezi aerokinezi gibi şeylerleri çok iyi yapman gerek sen herhangi birini yapabiliyormusun ?
11 Yorumla- +1 yıl
Daha birazcik telekinezi yi yapabiliyorum
Biyokinezi gerçektir frekansla daha kolay yapabilirsiniz tavsiye ederim size önereceğim sıralama gözleriniz kahveyse kahverengi-ela-yeşil-mavi şeklinde ilererseniz daha kolay yapabilirsiniz yoksa direk kahverengiden maviye geçmeye çalışırsanız baya uzun olur.
26 Yorumla- +1 yıl
merhaba benim gözlerim kahverengi ve ilk ela ile başlıcam video 2 saatlik günke 1 kere dinleyip ela olana kadar yapıp sonra mı yeşil renk olan videoya geçicem yardımcı olursanız çok sevirim bu arada inanmayan arkadaşlar iyice araştırsın sonuç alan baya kişi var hatta bir youtube kanalı da var bu tarz videolar paylaşıyor ve herkeste memnun
- +1 yıl
yazamıyorum ouan falan yeterli değilmiş sen bana yazsan olur mu çünkü başlıcam ve bilen birine danışmama lazım
- +1 yıl
@sameria001 nası yapyon
gözüm kör olsun ki hayatımda ilk defa duydum :D lens tak gitsin uğraşma yazıktır Van kedisi gibi olursun bir yamuk olursa :Dd
43 Yorumla- +1 yıl
Bedava diye yapiyoz ztn
+1 yılBen video izleyerek yapmıştım YouTube'dan bir videoyu izliyordum tüm dikkatle videoda göz vardı bakiyordum gözlerimi kapamadan gözlerim kahverengiydi ama yaptıktan sonra koyulasti normal kahverengi oldu açıktı güzeldi ama yaptığıma pişmanım rengi koyulasti renk değişmedi. kahverengiydi ama koyulasti 😑
00 Yorumla
+1 yılRenk farkını sadece sen görebiliyosun diye duydum ben. o da psikolojik. diğer insanlar aynı görüyomuş
12 Yorumla- +1 yıl
Bende duydum bunu
- +1 yıl
Baskalari da goruyor yapan bir arkadasim var goruyorum hatta bu yontemle sivilcelerinden kurtuldu frekans falan dinliyor
+1 yıloo bebegim :D sonnda birisi uzman oldgm konu hakknda soru sordu ya :D hiç bir zararı olmaz ne kadardr ugraşıyosn ona ? biyokinezide sadece renk gözü degiştirmeyemi çalşysn ?
010 Yorumla- +1 yıl
Yoo renk gözünü değiştirmeye çalıştığımıda kim söylemiş.
Göz rengimi değiştirmeye çalışıyorum ben. - +1 yıl
göz rengi demeye çalştm pardn .d. yardm aldnmı ? ne kadar çalştn ?
- +1 yıl
Yapmadım henüz ._.
- +1 yıl
Yapamazsn sen.
- +1 yıl
O niye?
- +1 yıl
konşma tarzndan nasl bir kişiligin var anlaşlıo. çabuk skılır pes edersin
- +1 yıl
Ben de biyokinezi yapıyorum. Saç rengimi değiştirmeye çalışıyorum. YouTube’da frenks videolarını dinliyorum ama merak ettiğim bir şey acaba biyokinezi tehlikeli mi. Kimisi hayır diyor kimisi evet ben de emin olamadım. Eskiden yaparken çok fazla bir şey hissetmezdim şimdi ise saçımda kaşınma ve yaparken bazı yerlerde karıncalanma hissediyorum. O karıncalanmalar enerji diye düşünüyorum ama emin de değilim. Mesela bacağım karıncalanıyor sonra bi yere kadar gelip patlıyor gibi. Biyokinez ile değiştireceğimiz özelliğin genetikle aktarılır mı diye merak etmiştim o yüzden garip bir şekilde içimde ya kısır olursam korkusu da oluştu bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
+1 yılBen yanlışlıkla kalp gözümü mavi yaptım, her yeri mavi görüyorum. Devlet bana yardım etsin :(
25 Yorumla- +1 yıl
dtstdzgiigugufzdzdfufucz
- +1 yıl
devlet bize bağhmiyi
- +1 yıl
Şimdi küfrederdim de... neyse ☺
Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. ne gerek var böyle şeylere önemli olan gözün rengi değildir hem bakışlardır
12 Yorumla- +1 yıl
Onu da değiştireyim istersen?
+1 yılHiç bir şey olmuyor zaten yapmayı bırakınca eski halini alıyor ki yapması bile zor.
02 Yorumla- +1 yıl
Siz yaptınız mı?
- +1 yıl
Denemedim, gerek görmedim ama deneyen tanıdıklarım var
+1 yılHitler'in denemesiydi bu, deneklerin hepsi kör oldu.Yapıyorlar mı gerçekten böyle bir şey şu an. Gereksiz bir şey.
02 Yorumla- +1 yıl
Ha bu parapsikolojik bir olaymış. Hitlerinki göze sıvı enjekte edilmesiydi.
- +1 yıl
Ya sana gözümü pembeye yaptım sarıya yaptım diyenlere inanırsan bende bu fikirden veya bu inançtan soğurdum. Fakat mesela gözün elaysa yeşile dönebilir güçlü değişim istiyorsan uğraşman gerke bu işte gereken sadece SABIR...
+1 yılben inanmıyorum böyle şeylere ya.diyelim gözüm koyu kahve mavi istemiyorum düşün babam düşün olacak mı yani:d.ad
04 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin inancına veya inaçlarına karışılmaz fakat bu konuda bilgisizsin Allahın verdiği beyni istediğin yere kullanır zorlayabilirsin. Yani... günah değil !!!
- +1 yıl
@ipekberly dostum çok eminsin dediklerinden ama bir sorum olucak dürüstçe cevaplamanı diliyorum. sen bunu deneyip bişeyler elde ettinmi , eğer herhangi birşey başarmadıysan bu konuda lütfen bu kadar kesin konuşma
- +1 yıl
@ipekberly herhangi bir kanıtınız var mı acaba?
çok saçma bence
bir ttek hataya kör olursun Allah korusun00 Yorumlaben denedim biraz sanki ela olan gözlerim hafiften yeşil oldular .ama korkuyorum bişey olcak diye gözlerime.
11 YorumlaYa yapan varsa önceki haliyle sonraki halini de atsın bende düşünüyorum bence olabilir yani neden olmasın denemekten zarar gelmez çok şükür gözlerimiz var buda yetiyo ama dediğim gibi denemek istiyorum ne kadar sürüyo acaba bilen var mı
11 YorumlaHiç böyle bişey duymamıştım lens kullan ya girme öyle risklere.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kalıcı lensle uyuyabiliyor musun? Hayır...
+1 yılinsan düşünce gücüyle dna sını değiştiremiyeceği için saçma gerçek dışı
11 Yorumla
+1 yılbenim gözlerim koyu kahverengiydi yeşil yapmaya çaliştim önce açık kahverengi oldu farketim valla kenarlar yavaş yavaş yeşile dönüyo inst adım ridvancvdr
22 YorumlaBen biyokinezi yo denedim ise yariyor aniden olmuyor fakat yavaş yavaş değişiyor.
11 Yorumlabi belgeselde izledim göz rengini değiştirmek mümkün değil uygulamadan önce ve sonra çekilen göz fotoğraflarında en ufak bir değişiklik olmamıştı :))
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgözlerim yeşil renk. ama keşke mavi olsaydı yhaaaaaa pofffffff :((((88888
24 Yorumla- +1 yıl
bok rengi yapim mi gözlerini <3
Cevap sahibi+1 yılbok <3
- +1 yıl
:))))))
- +1 yıl
Bence buna da sukret
link paylaşabilmem için xper4+ olmam gerekiyormu şyoksa yıkardım sizi :S
10 YorumlaBu kadar ciddi soruların cevabını burdan alabileceğini düşünüyormusun?
20 Yorumlayani göz rengi lens olmadan başka bir renge mi geçiriliyo vay be ilk defa duydum bunuda
14 Yorumla- +1 yıl
@Atropates peygamberlerin bile bunu yaptı hala neyi sorguluyosun insan herşeyi ile mükemmel bir varlık tır yapabileceklerinin sınırı yok ama hiç bir bilmeden yorum yapan insanlarada acıyorum!
- +1 yıl
@ipekberly Hanım,
İddianızı ispatla mükellef olduğunuz halde, beni bilgisizlikle suçlamanız saçmadır. - +1 yıl
@Atropates yapanlar gercekten var ve bu bilimsel olarak kanitlanmis arastir bulursun
benim gözlerim yeşil herkes beğeniyo allaha çok şükür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir ara başladım.Gözlerimin rengi açılmaya başlamıştı sonra bıraktım.Hiçbişey de olmadı.
03 Yorumla- +1 yıl
ilk defa senden duydum bunu sağlığa zararlıdır yapma böyle güzelsin
01 Yorumla- +1 yıl
Değil be :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılgöz rengimi değiştirmeye çalışmıyorum çünkü gözlerim türkan şorayın gözleriyle aynı yapıya sahip. renk olarak da çok koyu kahve olsa da bundan memnunum sadece saçımı uzatmak istiyorum
00 YorumlaAraştırmasını yaptım gerçek fakat çok ugrasamaniz ve ve adapte olmanız gerektiriyor
01 Yorumlavan kedisi gibi olursun. güzel olur bak.
20 YorumlaYap yap yolun sonunda beyaz ışık görünüyo sonra..
00 Yorumla
+1 yılSaçma, niteleyen başka kelime de yok.
10 Yorumlasahtekarlık ya tamamen öyle şeyler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaviydi, siyah yaptim. Su anda cok memnunum.
21 Yorumlabieyok ne bılmem ama ıyı bışedır ınşalah
00 Yorumla
+1 yılseni görmek istrim
10 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?