Arkadaslar ben evli değilim 18yasindayim 7 haftalik bebegimi aldirmak zorunda kaldim nisanlim aldrmami istemedi evleniriz hemen dedi ama benim ailemden dolayi aldirmak zorunda kaldım haberleri olmadan yalvaririm kotu yorum yapmayın kendimi cok kotu hissediyorum dun yaptim bunu cok kararsizdim bir klinikte tam kararimi değiştirirken kadin lokal anestezi yapti beynim yerinden gitti kalkamadim yerimden cok pismanim yemin ederim zamani geri alabilsem hic dusunmem nolur yardimci olun Allah affedermi tövbem gecermi bidaha evlat sahibi olamam diye cok korkuyorummm.
Cevabın nedir?
+1 yılSenin neyine üziliyim ben şimdi..
Güzel yorumlarla kendini tatmin ettin..
Mutlumusun bir cana kıydın..
Ergen ergen işler cevirip bilip bilmeden önünü görmeden ilişkiye girdin..
Yaşamayı hakediyomusun diye sorsan bence haketmiyosun.. tekrar çocum falan demişsin.. tekrar doğuracağın veya doğurmak isteyeceğin çocuğa da üzüldüm şimdi..
Allah ıslah etsin.. af dile günahın çok büyük..
Masum bir cana kıydın çünkü sen!!!
Masum bir cana kıydın..
Masum bir bedeni katlettin..
Ama gurur duy kendinle..
Hayatın tadını çıkar çünkü allahım inşallh cezanı en güzelinden hazırlamıştır senin gibilerin.. rabbim görüyor herşeyi.. yazıkk!!!:S 😠😠😠😠😠😠12 Yorumla- +1 yıl
Yaşamayı hakedip haketmiyeceğine Allah karar verir!
En İyi Cevaplar
evlat sahibi olursun bunda bir sıkıntı yok. ama hatalar işte insana tecrübe oluyor. zor bir durum geçmiş olsun ne dyeilim. tekrar aynı hataya düşmemeniz dileğiyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslaaa ayni seyi tekrarlamam ama içimde cok kotu bir sıkıntı var aglamadan duramiyorum nisanlim istiyordu aldirdigim zamandan beri oda konuşmuyor benimle
Çocuk & Ebeveyn konusunda 775 cevap paylaştı. bunu aldırmadan önce düşünecektin o bebeğin suçu neydi? sizin keyfinize göre mi ölümü gerçekleşiyor sen ve senin gibi zihniyetler hala neyin kafasında anlayamıyorum millet tecavüze uğruyor ona rağmen bebeği doğuruyor o bebek size ne yaptı? ailenden korkmuyorsun eğer korksaydın o bebeği yapacak ceseratin olmazdı
10 Yorumla
+1 yılCanım sana şimdi ne diyebilirizki. Nişanlın evleniriz demiş. Ailene hamile olduğunu söylemez evlenirdin. Keşke yapmasaydın :( İlerde bir bebeğin olduğunda aklına bu canına kıydığın yavrun gelmeyecek mi? Tekrar hamile kalırsın merak etme. Ama vicdanının sesi hiç susmayacak.
116 Yorumla
Soran+1 yılSusmuyo zaten icimde oyle bir his varki Allah sanki bana anneligi birdaha hic tattirmayacak gibi o kadar cok korkuyorum ki ailem olmaz hemen diyecekti biliyorum klinikten ciktigimdan beri ruyadayim sanji surekli agliyorum hala icimde gibi hissedyorum onu
- +1 yıl
Peki canım başta neden korunmadın dikkat etmedin?
- +1 yıl
Bol bol dua ve tövbe et. Tabiki tekrarlamamak üzere.. Gönülden pişman olmuşsun , belli. Vazgeçmişsin zaten ama zamanlaman yanlıştı... Yaratanın affı şefkati büyük. Sen dua et.
Soran+1 yılNişanlım hic tercih etmedi korunmayi
- +1 yıl
İyi b*k yedi ne diyeyim. Düşünmesi gerekirdi. Sen korun bundan sonra
Soran+1 yılBundan sonra evlensekte benimle çocuk yapmazmis oyle soyluyo zatenn
- +1 yıl
oha ciddimisin ay çok kırılmış demekki ya
Soran+1 yılEvet cok pismanim bir yondende keske aldirmasaydim canim pahasina severdim
- +1 yıl
Dimi evlat o. Sevilmez mi. Bence psikoloğa git nişanlınla
Soran+1 yılInan bende onu düşünüyorum Şu an konusuyoruz ne kadar pisman olsanda onu geri getirebilcekmisin baba olmamayi goze aldim bidaha anneligi tadamicaksin dedi
- +1 yıl
Aslında bu cezayı biraz hakettin. Çocuğa hasret kalki değerini bil.. Ama dayanamaz yapar yine sen merak etme sıkma canını
Soran+1 yılBana yapmaz gibi geliyor cok buyuk yemin ettim bidaha olmaz diyo yuzume bile bakmiyo artik kafayi yiyicem valla
- +1 yıl
Sende sevişmeyeceğini söyle
Soran+1 yılO zaman ne olucakki
- +1 yıl
Orta yol bulursunuz illaki. Korunsaydı beyfendi zamanında. Bilerek korunmayıp senden bebek istemeye hakkı yok.. Onunda suçu var
Soran+1 yılOna anlatblsem keşke
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
25Cevap
sen evlenmeden ilişkiye girmişsin bunu düşünmüyon kürtajı affedermi diyorsun bide, biraz zina ne demek falan bak araştır dinin hakkında bilgi sahibi ol
herneyse asıl konuya döncek olursak kabullenmen lazım artık başka çıkar yolu yok, kendine keşke keşke diyerek ne kadar devam edecen ne kadar yüklenebilcen kendine aşikardır, ama şunu hayatın boyunca aklının bir yerine kazı orda kalsın, sen bir cana kıydın :)20 Yorumla1 yil gecmiş umarim hafiflemiştir üzüntun ben 31 yasimdayım 18 yasindayken cok asik oldum sanmistim kayitsiz sartsiz hep onunla olmak istemistim simdi donup bakinca cahillik diyorum ne dinin ne edebin bununla bir alakasi yok anne olacagimı ogrendigimde herkesi karsima aldim doguracagim diye aileme soylemistim ben savaşmiştim ama erkek arkadasim hemen degisivermisti beni hemen aldattı ve sahip cikmadi kacmadi ama yanimda yaptıkları cok agirdi ailem olmadan o olmadan yapamazdim cok korktum bebek icin yarim kalacakti daima yetebilecekmiydim aldirdim aglaya aglaya halada unutmam yillar sonra evlendim 4 yil olmadi bebegim ceza cekiyorum dedim 2 yil once anne oldum ona asigim iyiki geldi dunyaya cezam bitti sanirim dedim annesi babasi tarafindan cok sevilen mutlu bir cocuk digeri hala aklda vicdanim sizlar ama pisman olmadim hiç. Annelik cok zor muthiş olsada 18 yaş zaten cok erkendi bunun icin dilerim sende onune bakarsin ve suclu degilsin hic bir konuda.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,2b cevap paylaştı. Burdaki en büyük yanlış 18 yaşında nişanlılık. Bence en iyisi olmuş daha önünde bir hayat var
23 Yorumla
Soran+1 yılKorkum bidaha evlat sahibi olamamak Allahin affetmemesi ilerki hayatimida dusunerekten yaptim bunu ama cok pisman olup uzuldum kendi yaptığım biseydi bu cunku keske hic boyle biseye kalkismasaydim
Soran+1 yılInsallah olur
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allah tövbe eden her kesi dinler. Ictense gerceksede kabul eder. Merak etme sen. Yaptıgın bir hata. Ikincisi olmaz umarım. Uzulme kendini paralama. Ne desem bilemiyorumda. Bir daha cocugun olur olmaz diye dusunme 😕
52 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol Şu an zamani geriye alabilsem asla yapmazdim cok uzgunum iki gündür kendimi oldurucem nerdeyse
he kanka Allahta oturmuş oradan evlilik dışı ilişki yaşayıp çocuk sahibi olanı affedeyim diye bekliyor yukarıda, kürtaj yaptırarak iyi yapmışsın, yazık değil mi bir çocuğun eline başka bir çocuğu vermek
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah’tan bağışlama dile. Şüphesiz Allah, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.(Nisa Suresi, 106)
Kim kötülük işler veya nefsine zulmedip sonra Allah'tan bağışlanma dilerse Allah'ı bağışlayıcı ve merhamet edici olarak bulur. (Nisa Suresi, 110)
Bir daha böyle bir günahı yapmamak üzere tövbe edersen kabul eder inşaAllah. Hem zaten çok pişman olmuşsun Allah senin içini biliyor tövbe et. ayrıyeten zina da işlemişsiniz onun içinde tövbe etmelisin :)02 Yorumla
Soran+1 yılUmarim Allah affeder ve tekrar evlat sahibi olurum ilerde tek yapacagim evladıma iyi bir anne olmak olucak ama icim yaniyo bilemezsiniz cokk pismanim
Cevap sahibi+1 yılinşaAllah canım ,,, pişman olup hatanı anlaman çok güzel
+1 yılOlursun bir daha evlat sahibi, merak etme. Olan olmuş, yapabilecek bir şey yok. Tövbe et, af dile Allah'tan. Yaşın daha çok genç. Allah affeder. İçten yap tövbeni yeter ki, kalbinden gelsin...
09 Yorumla
Soran+1 yılKalbimden gelen bu zaten en buyuk hayalim buydu ben hayalime kiydim dunden beri ne durumdayım bilemezsiniz
- +1 yıl
Bilirim. Empati yapabiliyorum. Çok kötü bir durum, farkındayım. Ama elden gelen bir şey yok. Kötü düşünme. Böyle yaşayamazsın çünkü hep bir üzüntüyle. Unutacaksın zamanla, unutman gerekiyor sıkı tutunmak için hayata. Yaşın daha genç, aynı yaştayız. İleride geçecektir...
Soran+1 yılUmarim geçer ben nisanlimin sahip cikabilecegine güvenmedigim ve ilerki hayatimi dusundugum icin yaptım bunu ana ailemden olucaktim cok korkmustum simdide pismanlik yasiyorum
- +1 yıl
Erken nişanlanmışsın. Yani bence bu yaş erken. En azından 20 olman gerekiyordu. Ama nişanlanmışsın bir kere. He yok mu 17 yaşında anne olanlar, var. Ama doğru değil gibi. Çok erken yani. Niye güvenmedin ki sahip çıkacağına? Seviyorsa seni, birlikte yaptınız o çocuğu. Neden çıkmasın ki? Sevmiyordur o zaman...
Soran+1 yılHayir o yuzden degil cok bos isler kovalayan olgun dusunmeyen bir tip ve bana dediki ilk öğrendiğimizden 2 gun sonra kavga ettiğimizde o bebekte beni durduramaz kafamin tasini attirma ceker giderim bu yuzdende korktum
- +1 yıl
Hım, evet. Gerçekten zor bir durumda bırakmış seni öyle demekle. Haliyle aldırdın sende. Tek başına da büyütürdün de, boş ver. O adama yazılır günahlar. Sahip çıkmayacağı belliydi doğunca.
Soran+1 yılUmarım bidaha anne olabilirim ama inan bende babasiz büyüdüm ve cok zor babasiz buyumek aynısını yaşatmak istemedim,
- +1 yıl
Ya Allah verip vermez orasını bilemeyiz de. Tıbben sorun yok yani. Anne olabilirsin tabii ki. Kürtaj yaptıran birçok insan, sonra anne oldu yani. Allah sadece öbür tarafta belki acı yaşatabilir. Burada çocuk sahibi olmanı engellemez diye düşünüyorum. Tövbe istiğfar etmen yeterli...
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur hersey
+1 yılAllahim bagislayicidir merak etme pişmansan tövbe ettiysen birde 2 rekat namaz kiz allahim affet de bagislar inşallah
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah affeder peki bidaha anne olmama riskim var mı cok korkuyorum icimde oyle his var
- +1 yıl
hiç alakası yok annelikle korkmaa
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılBu şartlar altında dünyaya bir bebek getirmek ona yapacağın en büyük kötülüktür zaten. Nasıl bakacaktın? Ne verebilecektin çocuğa? Ayrıca bu senin hayatın hiçkimseye hesap vermek zorunda değilsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen Allaha vericegim hesabi düşünüyorum bitek nisanlimda konuşmuyor artik benimle sogukluk girdi ne yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
O konuyu bilemem ateistim bacım. :) Ben vicdanen söyledim.
Soran+1 yılSagolasin
Senin allahtan başka gidecek yolun yok zaten. Sen yeter ki gerçekten pişman olup tövbe et. Allah affedicidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılInanki cok uzgunum ben bir o kadarda pisman klinikten ciktigimdan beri agliyorum ayilip bayiliyorum intihar etme derecesine kadar geldim
Soran+1 yılEdiyorum kardeşim inşallah kabul olur
+1 yılInşallah hiç bebeğin olmaz inşallah hiç mutlu olmassin senin küçücük bir canı almak ne haddine vicdansız
20 YorumlaCanım Allah affeder mi affetmez mi bunu hiçbirimiz bilemeyiz bakma sen her söylenene inşallah affeder sonuçta vicdan azabı cekmişsin aynı şey bidaha olmaz. Allah dan asla umudunu kesme sakın
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın istemesine rağmen masuma kıymışsın biz değil Allah affetsin inşallah tekrar anne olmayı tadarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılInsallah tadarim kardeşim cahillik yaptim cok pisman oldum
- +1 yıl
Bir şeyi yaparken bir değil 2 kere düşün her ne olursa çünkü sonuçları ağır olur.
Soran+1 yılEvet oyle hayatim boyunca bunun travmasini atlatamiycam
- +1 yıl
Nişanlın destek olurda hatırlatmaz unutturmaya çalışırsa daha kolay atlatırsın artık gelecekle ilgili hatalar yapmamaya dikkat edin sevin sevilin mutlu olun.
+1 yılAllah korkusundan mı pişmansın yoksa annelik içgüdüsünden mi? dürüst ol
01 Yorumla
Soran+1 yılHer ikiside
İyi yapmışsın. Geleceğini garanti edemeyeceğin bir çocuğu doğurmaman daha mantıklı bir karar.
05 Yorumla
Soran+1 yılNisanlima ve kendime bu konuda guvenmedigim gelecegimzi dusundugum icin yaptim bunu simdi aramiza cok soğukluk girdi benimle konuşmuyor napicam bilmiyorum
- +1 yıl
bişey yapma. ne yapıcan. nişanlıyken çocuk olursa sırf o çocuk yüzünden evlenecektiniz. adama mecburmuşsun gibi hissedecektin bütün hayatın boyunca. en azından o çocuk vakti gelince en ufak bir hata yapsa "zaten aldırsaydım böyle olmazdı" diye içinden geçireceksin.. Bu durumdan öte.. adam 2 gün sonra vazgeçmş olsaydı ve sen çocuğu aldıramayacak safhaya gelmiş olsaydın.. Olay senin başına kalırdı.. Kimse adamı suçlamaz. direk seni o. rospu olarak düşünürlerdi. kararın çok yerinde olmuş kardeş. hiç takma kafanı. ayrıca adam da giderse gitsin. erkek mi bitti memlekette.
Soran+1 yılHaklisin kardeşim cok sagolasin Allah razi olsun icimi ferahlatiyorsun ama yaptim bikere bir cahillik bebegi ogrendikten iki gub sonra bana o bebekte beni durduramaz kafamin tasini attirma ceker giderim dedi bu yüzden de korktum
- +1 yıl
Rahat olsun için. Kimsenin bebeğini zorla taşımak gibi bir yükümlülüğün yok.
Ayrıca bebek 7 haftalıkken bebek değildir. Fetüs olarak geçer. Senin vücudunda yaşayan bir organizma gibi düşün. Sen yoksan o da yoktur. Canlı değildir yani.
Neyse tıbbi yanı bir yana. Ahlaki olarak.. Bakamayacağın ve geleceğini garanti edemeyeceğin bir çocuğu dünyaya getirip başka mutsuz ve umutsuz bir birey yetiştireceğine. Sevdiğin ve seni seven bir kişiden geleceği hakkında emin olabileceğin bir çocuk yapman dileğiyle.
Umarım bir sonrakine anneliği tadar ve acılarını unutursun :) konuşmak istersen herzaman burdayım ayrıca.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanlar iyiki varlar birnevi içimi rahatlattın umarım dediğin gibi olur tabi takip ederim şimdi
+1 yılOnu bu haltı yemeden önce düşünecektin ama sana iyi bir haberim var allah yok.
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah senin gibisininde belasini versin pislikk
+1 yılyani Allah affeder mi bilemem ama bu katil olduğun gerçeğini değiştirmeyecek.
17 Yorumla- +1 yıl
Abartıyorsun. Katillikle ilgisi yok. Doğmamış çocuk. Kendisi zaten çocuk. 18 yaşında. Allah affeder onu, içten tövbe ederse. Katil de olmadı. İntihar ettireceksin kıza. Saçma sapan konuşma!
- +1 yıl
Kalarak*
- +1 yıl
Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. (Hadis-i Şerif)
O çocuğun da yaşama hakkı vardı. Kendi yavrusunu katleden insanı bana karşı hadisle savunman çok komik 😂 Adam evlenelim demiş bir de. Göz göre göre kıymış çocuğa. Bunun savunulacak bir tarafı yok. - +1 yıl
Allahım gocunmuş da şikayet etmiş asdfg 😂
- +1 yıl
İstediğin kadar görüş kaldırt bu gerçeği değiştirmeyecek ;)
Korunmak nedir öğrenmiş oldun. Sonuçlarını omuzlayamayacagin şeyleri yapmamayı öğrenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir günah Allah'ın affediciliğinden büyük değildir. Rahat ol, çok çok tövbe et. Kabul eder inşallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah
olan olmuş artık. dövünmenin anlamı yok, tövbe et allah affetsin..
00 Yorumla
+1 yılAbi neyin kafası günahsız bir yavruya kıymak? Evleniriz hemen demiş adam derdin neydi
00 Yorumla
+1 yılBoş ver Allahı mallahı. Sen önemlisin. Kürtajın anneye bir zararı var mı bilmiyorum. Ama bu yaşta bebek bakmaktan iyidir. Kürtaj olmayıp napacaktın? Bu yaşta çocuk mu büyütecektin. Daha kendin çocuksun.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin ananda kürtaj yapsaydı keşke
- +1 yıl
@Sanatsalgüç senin anan yapmış ama başarılı olamamış herhal. Sade kafan gitmiş.
- +1 yıl
@Sanatsalgüç keşke yapsaydida bu iğrenç yorumu okumamis olsaydım "boşver allahi mallahı "nedemek g*avat
bizden ne istiyosun peki seni hamile mi bırakalım yine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedi haftalik.. Bravo 👏👏👏👏 sana diyecek soz yok neyse insallah affeder biz ne bilelim senin samimiyetini
11 Yorumla- +1 yıl
Burdan teselli etti kendini.. boşversene
Hic bir anne bebegıni bile isteye bence aldırmaz.. Anne yüregı cok farklı bır duygu Kardesımız bellıkı bır cıkmaza gırmış hata yapmıs yasıda genc daha Allahım ınsallah bıdaha Nasıp eder Sana saglıklı bır evlat Ve Ömür Boyu Ayrılmazssınız 🙏🌸
10 Yorumla
+1 yılAileden korktuğumuz kadar Allah'tan korksak kötü işler dünyada kalmaz :) Allah affetsin
00 YorumlaAllah in verdiği cana kıymışsın resmen keşke yapmasaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske yapmasaydim cok pismanim
+1 yılYa zaten nişanlıymışsın biraz daha sabredemedin mi? Yaptığın çok büyük günah çoooooook
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahin affetmeyecegi günah yok bol bol tevbe et 👐
00 Yorumla
+1 yılAraf da o bebek seni bekliyor zamanı bekle buluşma zamanını.
00 Yorumla
1 yılHalen bu yorumu göre biliyormusun? Seninle konuşmak isterdim
Eğer istersen
00 Yorumla
+1 yılburalarda mısın bilmiyorum ama eğer hala uygulamayı kullanıyorsan bana ulaş lütfen
00 Yorumlaya bu yorumu okuyorsan bana donsene dertleselim ayni durumdayim bende
10 Yorumla
+1 yılBir insanin resmen canina kastettin allah diger tarafta hesabini sorucak senden merak etmee
10 YorumlaAllah affetsin ne diyelim
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 7,6b cevap paylaştı. İnsan değil Allah affetsin
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 849 cevap paylaştı. Olan olmus biz ne yapalim sana
00 YorumlaAllah affetsin bol bol dua et
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk aldırma demiş keşke kıymasaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılKeskee
+1 yılÇocuğun yine olacak korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılInsalllah olur
- +1 yıl
İnşallh olmaz
Canını sıkma artık olan olmuş önüne bakmalısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanln bu yüzden senden nefret edebilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBidaha benimle cocuk yapmayacağini baba olmamayi goze aldığını söylüyor cok uzgunum perişan oldum yemin ederim naparim şimdi
Cevap sahibi+1 yılKolay bişi değil keşke hamile oldgmu sanmşm deseydn ilişkinize zarar verck şimdi off :/
Soran+1 yılSeni cok seviyorum yazdim iyi geceler yazmis bana nefret ediyo benden bende kendimden nefret ediyorum ultrasonda gordu bebegi aldirirken geldi imkansiz oyle demem napicam benden vazmi gecti simdi
Cevap sahibi+1 yılZaman gösterck onu da seni affetmeyebilir evlenseniz bile yüzüne vurcak yani :/
Soran+1 yılSevmiyomu acaba artik sogudumu onu dinlemedim diye o yuzdenmi böyle yapiyor cok buyuk yemin ettim bidaha olmaz diyo yuzume bile bakmiyo artik kafayi yiyicem
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyken nie yaptn ki korunsaydn yani bak neler geldi başına seviodur seni sevmez olur mu ama sen öyle yapınca kötü hissetti kendini belli ki çok benimsemiş bebeği ama şöyle de olabilirdi nişanlıyken hiçbişiyin garantisi yok bir aksilik olur ya da bir öfke seni o bebekle bırakıp giderilirdi ucunda evlenmeden gebe kaldı dedikoduları yayılcktı baksana herhalde aranızda bir olay geçmiş seni o bebekle bırakıp giderim demiş tehlikeli bir durum bir yandan iyi bir yandan kötü etmişsin iki ucu b. klu dere misali:/
Soran+1 yılAynen o misal evet cok benimsemisti cok heyecanlıydi erkek hissediyorum diyodu bebse oyle diyodum isim bile bulmustu hayal kirikligina ugrattim onu cok uzgunum nasıl düzelticem bu durumu
Cevap sahibi+1 yılZamana bırak sana kızgnlığı geçsn fazla üsteleme skma onu bir anlk öfkeyle ilişkyi de sonlandırabilir ne bilim dikkat et sende kendine kürtaj basit bir işlem değil
Soran+1 yılTabikide öyle ama ben hemen düzelmesini istiyorum pişmanım çünkü soyledigimde inanmıyo
+1 yılOlan oldu yapacak bişey yok.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 11,7b cevap paylaştı. Affettim kulum...
40 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tekrar çocuk sahibi olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunun katilisin mutlu ol :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah belanı katill geberr
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılPismansin bosver
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılüzücü hemde çok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeniden olur ama koruun
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılolan olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah hidayet versin
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?