Fotoğraflarda, hep makyajlıdır. Bu yüzden de, güzeldir. Makyajın toparlayamayacağı insan sayısı çok az. Ne yapsan da fayda etmeyecek yüzler yani. :D Ama makyaj ile her kadın fıstık gibi oluyor zaten. Hande'yi beğeniyorum bu arada, güzel kız.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Makyajsiz uludag sozluge koymuslar sadece bir goz kalemi varsa vardir naturel kesinlikle
Yani o zaman doğal güzel. :D Bu önemli bir şey. Ama her yerde makyajla geziyorlar zaten. Öyle yakalanmak istemezler kameraya. Yani niyeyse. Doğal hallerine güvenmiyorlar belki de çoğu ünlü...
yusyuvarlak bir surat sıfır dudak kalınlıgı bol makyaj vs ile şişirilmiş bir kız çirkin mi değil elbet ama sokağa çıksam bir günde yolda geçenlerden bundan güzel enaz 10 tane kız bulurum
Gorecelidir abartma sende 😂😂benim. abim. begenmedi hic kucuk. surat beyaz ten. kivircik sac falan seviyor mesela. Bende tam tersi bronz bir ten duz sac begenirim. Ha kiz cirkin degil. ama soyle diyenlerde cok sacma geliyor beyaz ten avrupai hatlar begenen. zilyon erkek var bu ulkede. Ama kizi cekeneyende vardir mutoaka bikac kiz abartmid
Engeli yok eli ayağı düzgün olan her insan bence şükretmeli ve güzellikte abartılacak bir şey değil birinin bir parçası güzelken diğerinin bir parçası güzel dir ama asıl güzel olsan insanın karakteri bence 😊 tanımadığım için kız güzeldir diyemem
Güzel kız arkadaşım Çekemeyen hemcinsleri ve ulaşamıycağı için güzel değil diyen adamlar var sadece. Kedinin uzanamadığı ciğer hesabı
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kizi negeniyorum ama su muhabbette bos. Abime gosterdim gercekten begenmedi adam. kivircik sacli kucuk. yuzlu beyaz tenli kiz seviyor. Yani goreceli bu is. Ama cirkin falan kesinlikle degil
Tebrik ediyorum seni ya. Üstteki ne yazmış, baksana? :D Estetik diyor orası burası. Şişman diyor. Bence hiçbirisi değil yani. Güzel kız, ama makyajsız görmedim. :D
Ne alaka? Senin bu teorine göre elizabeth wheeland camila queiroz candice barbara da uzanamadığım ciğer onlara bir yerde bir laf etmisligim yok lakin. Hepsi tanrıça gibi kadınlar. Handenin yüzü iri görünüyor. Ama dudakları burnu bilmem nesi küçük görünüyor ve gözüme hitap etmiyor. Ki sokak bu kızlarla dolu, en azından ben her yerde rastlıyorum bu tiplere. Bir numarası yok standart türk kızı tipi. Ama gülerken dişler falan giriyor devreye ve büyük büyük yanaklar biraz daha az yer kaplıyor görüntüde. Gözüme hitap etmiyor olması gayet normal bir durum bence.
Bir videodan bahsettiler amerikalilar iste bizim. unluleri elestiriyor herkes fahriye ve handeyi begendi falan demislerdi. Simdi baktim tam tersi kizlar hep handeyi begenmis erkekler unfollow yapardim. demis tubayi begenmisler.
En İyi Cevaplar