Kedilere bakamıyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar evimizin onunde bir sokak kedisi vardi. Bahcemizde yatiyordu. Biz de yiyecek falan veriyorduk. Sonra bize alıştı. Hep evimizin onundeydi. Sanki sokaga atmislar ev kedisi gibiydi. Birkac ay once yavruladi.3 tane yavrusu oldu. Fakat bizim maddi durumda iyi degil. Mama falan da alamam. Artık yemekleri veriyoruz, sütün yarisina su katip ekmek dograyip veriyoruz (ishale sebep oldugu icin su katiyorum).3 tane yavru oldugu icin bazen yemek hepsine yetiyor, bazen yetmiyor biri doysa biri ac kaliyor sanki. Annesi de copten birsey bulup getiriyor. Sosis bulmus gecen gun yavrularina getirmis. Afedersiniz mideniz bulanmasin kertenkele tutmuş kertenkele yiyorlar. Sabah miyavliyorlar seslerine uyaniyorum. Ne verecegim diye buzdolabina bakakaliyorum. Peynir veriyorum. sonra annem kiziyor butun yemekleri onlara veriyorsun, bıktım su kedilerden diye. İki tanesi de bana alismis surekli kucagima cikip yatiyorlar. Digeri biraz soguk duruyor. Kedi bulur bir yerden, bir caresini bulur diyorum ama bir yere gidip birsey yedikleri de yok. Surekli evin onunde uyuyorlar, birbirleriyle oynuyorlar. Aciktiklarinda miyavlayip duruyor. Sularını veriyorum, degistiyorum surekli. Ne yapacagimi sasirdim. Kediler acliga da dayanamaz.
Kedilere bakamıyorum ne yapacağım?