Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun..
Sanırım bu işten vazgeçecem fakat gelecek tepkilerden çok çekiniyorum. :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer dayatma olduğu için kendini geri çekiyorsun sanırım.. anlaşılan o ki zoru seviyorsun.. kız tarafı kabul etmemiş olsaydı vede ilgisiz dursaydı ozaman düşüncelerin başka boyuta taşına bilirdi..
kızı düşünmek dersek bencede evlenmeyin. kızın durumunu düşünmek lazım..
senın ıcın ama bana sorarsan güven veriyorsa evlen derim.
etrafta güvenilir kaçtane kız var?
ahlaklı olan ile evlilik yapmak en azından kafanı rahat tutar.
evlilik zamanını uzat biraz daha flört et ve kendı ısteklerını ondan ıstemeye calıs.. baktınki olmuyor kızıda oyalama..
nasıl ayrılırsın? dersen
kavga cıkart.. en kolay yol aileye nefret bulaştırmak..
tesekkur ederim :)
El alemn taa ak. Senin hayatın lan bu 1 can hakkın var onu da adam gibi kullan kardeş saf olma çek resti..
Bence kendi iç sesini dinlemelisin. Millet ne der diye dusunenleri goruyoz. Hayatlari boyunca mutsuz yaşıyorlar. Ayrica hcbsey icin gec degil. Evlenmemissin bisey yapmamissin. Nişan atan bir sürü insan var. Tek sen olmucaksin. Bence bsey hssetmyosan ne kendini ne o kizi yakma.
Aklınızda biri var ya da u nutamadiginiz mi var isinamiyorsunuz. Yoksa yaptığı hareketler bakışları geçirdiğiniz zaman birbirnizi anlayinca içinizde bir kıpırdanma hoslanma olabilir
Hayır kesinlikle aklımda başka biri yok
Ve nişanlana kadar hayatımda biri olmadı.
Cevap
3Cevap
evlenme insanlar konusur sonra susarlar ama sen kendı hayatını mahvetmıs olucaksın karsındakı ınsanı da dusun ıstemıyorsan daha fazla uzatmadan bir an önce olayı bitirmelisin. Umarım herşey gönlunce olur.
Bence evlenme.. Aonradan daha mutsuz bir evlilik.. Ve mutsuz cocuklar.. Yazik yolun basindasin hayatini mahvetme.. Sevemezsin.. Sonrada asik olacagin tutar.. Olanlar olur.. Kendini ve kizi heba etme bence..
Sevmediğin biriyle olma elaleminde ne dediğini düşünme derim kızın suratına direk de ben seni sevemiyorum yoksa ilerde bu sıkıntıyı sadece sen değil tüm ailene eşine çocuğuna çektirirsin
Abi Kizla konus belki kizda ayni durumdadir ilk kizla konus bence
Elalemind3 bosver agzi olan konusuyor kendileri sutten cikmis akkasik
Sen nişanlanmakla en büyük hatayı yapmışsın kardeşim yol yakınken dön, aileni umursama önemli olan senin mutluluğun
elalem ne der diye bir şey yok. çevremde nişan atan ya da evlenip boşanan insanlar görüyorum.. gerçekten ısınamadıysan ileride çok problem yaşarsın. yol yakınken dönmelisin.
Zararın nersinden dönersen kardır evlenirsen bunun dönüşü daha ağır bir bedel oşucak belki ortada çucukda olucak
Bence istemiyorsan ne aileni ne de elalemi sallama sen evleniyorsun onlar değil. Mutsuz bir evlilik olmasindansa vazgeç
Elalemi umursama kızla güzel bir dille konuş anlat durumu bitir ikinizin hayatınıda yıpratma
Eğer mutsuz dan ayrıl ne sen Mutlu olursun ne o. Açıklaman da ilk basta ısınırim sanıp kabul etmiştim ama içimde birsey oluşmadı boyle boyle de evlenmek istemiyorum mutsuz olcam boyle de
Kizi bir ömür mutsuz edecegine simdi ayrilin bir kere uzulsun daha iyi yani senin açındanda aynisi gecerli
Elalem ne der tabusu kadar ağır bişi yok o kadar düşünmesinler evlatları daha önemli gerekirse burdan taşınırım ama evlenmicem de 😂
evlenipte ikinizinde hayatını bitirme boşver elalemi evlenip boşanıncada konuşacak o elalem
Evlenip ayrılacağına şimdiden ayrıl elalem için yaşamıyoruz
Bu düşüncelerini kızla paylaşabilirsin. Belki ikiniz ortak bir nokta bulabilirsiniz.
bir ömrünü geçireceksin yazık etme hem kendine hem ona
evlenmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar