Yasadiginiz evde mutsuz olmak?

Meraba arkadaslar size benim en buyuk sorunumu anlatacagim sizde belki goruslerinizi bildirip onerilerde bulunabilirsiniz. Oncelikle aile insanin hayatini en cok etkileyen faktormus bunu son zamanlarda gercekten anladim. Benim annemle babam ayri. Ayrildiklari sene okul vs. sebeplerden dolayi babamda kalmam gerekti. Evden giden annem oldu yani. Neyse babam 1 yil sonra evlendi ayni evde yasamaya devam ettik. Daha sonra annemde evlendi. Bunlar olali bir 4 sene felan oluyor. Şu an 16 yasimdayim ve halâ babamda kaliyorum. Ama evde mutlu degilim cunku surekli o eski zamanlar aklima geliyor ve birde simdiyr bakiyorum. Omuzlarimda buyuk bir yuk var gibi hissediyorum ve kadini da sevdigimi soyleyemem acikcasi. Bunu onyargi olsrak gormeyin gelisen bir durum diyeyim. Annemde kalmayi cok istiyorum ama onun pek durumu yok. Bu durumlar onun da canini sıkıyor bende uzuluyorum. Ben 12. Sinifta sinava girecegim ki bu konularla fazlasiyla strese giriyorum canim burnumda. Bu yuzden sehirdisinda okumak istiyorum diyebilirim. Belki yazarsam rahatlarim diye dusundum. Onerilerde bulunursaniz simdiden tesekkurler.
Yasadiginiz evde mutsuz olmak?