Inanmazsiniz kendi isiniz, kendi tercihiniz. Ama inananlar var, bu dalga geçmek, asagilamak niye? Biraz saygi duysaniz olmaz mi? Noluyo cool mu oluyosunuz? Bir yobazlar bir de dalga gecen ateistleri insan olarak hic anlamiyorum. Herkesin kisisel tercihi kimse kimseyle dalga gecemez.
Cevabın nedir?
+1 yılateist ayrı, din düşmanı ayrı;
ateistler dinlere inanmayan, ve sürekli araştıran, yeni şeyler öğrenen ve kendini geliştiren bir birey olduğu için kimseye sataşmanın bir faydası olmadığını bilen insanlardır.
din düşmanları ise hiç bir halttan anlamadığı için, egosunu tatmin etmek için kibirli bir şekilde "ben zekiyim, sen salaksın" demekten başka bir şey bilmeyen, bir dine mensup insanlara "dinine körü körüne bağlanan aptallar" diyip, kendi inançsızlığına körü körüne bağlanıp başkalarının acılarıyla mutlu olmaya çalışan ezik, kan emici sülüklerdir.
başka sözüm yok hakim hanım, dava bitmiştir.44 Yorumla- +1 yıl
dünyada aptal çok, müslümanlık adı altında yapılanları da görüyoruz. dünyadaki kötü insanlar her yönden insanlığı birbirine düşürmeye çalışıyo. ve bunun tek bir sebebi var. kodaman patronların robot işçiler oluşturmak istemesi, düşünmeyen bir toplum ütopyası rüyası. eğer herkes birbiriyle kavga eder ve hiç düşünmezse, insanlık birlik olamaz ve sisteme karşı çıkamaz. işte bu yüzden insanlar böyle eften püften konular için kavga etmemeli. bir kere çok saçma. o inansa ne inanmasa ne. sana bir şey olduğu yok. ama işte patronların dolduruşuna gelen küçük adamlar hepsi, haberleri yok. sözde çok zekiler ya.
- +1 yıl
bende bir müslüman olarak ateistlerle değil, din düşmanlarıyla dalga geçmişimdir hep. kibir en büyük aptallıktır haberleri yok. insanlara tepeden bakıyolar. sorsan bir halt bilmezler ama bildiklerini zannederler. bunları kendi silahıyla vuracaksın. umursamayacaksın. çoğu genç çocuklar bu din düşmanlarının. büyük abilerinin izinden gidiyolar akılları sıra.
En İyi Cevaplar
+1 yılgercekten bilgili arastıran sorgulayan bir ateist ulu orta yerde dinden bahsetmez tartısma cıkarmak istemez
ama sırf kuul gozukmek icin kendini bir sey sanmak icin ergenliğin getirdiği isyanla durduk yere satasan tartısma cıkarmak isteyen arastırmayıp sorgulamadan 3-5 video izleyerek ateist olan yobaz ateistler de var61 Yorumla
+1 yılEleştirmek ile Alaya almak arasında fark var , dinlere inanmayan birisinin dinleri alaya alması çok normal olacaktır , ama tabiki sana hakaret etmemli edemez.
Mesela sende Zeusu alaya alabilirsin , ya da yunan mitolojisini , veya ineğe tapanları , ama ineğe tapan bir budisti alaya alamassın ya da onu aşağılayamaassın.20 Yorumla
- Diğer konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDinlere inanmiyorum ama saygı duyuyorum ama bazı müslümanlar cidden çok boş mesela biri kanser olur üç beş kuruş yardım da bulunmak yerine yoruma amin yazmayı tercih ederler bana komik geliyo biraz da üzülüyorum açıkçası
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
30Cevap
+1 yılBenim anlamadığım şu.. Biz onların tercihine hiç dil uzatmıyoruz.. Hemde hiç.. Fakat adamlar sürekli bulaşıyo. Yok dine küfretmeler, yok dalga geçmeler, yok bize yobaz demeler.. Sokakta karşımıza gelse g*tü alerjilenecek adam klavye de atıp tutmuyor mu.. İbretlik alayı.. Bir de tipleri görsen.. Tövbestağ...
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, çok haklısın
Dinle dalga gecenlere kurandan celiski goster dedim hadisgetiriyor hepsi karsımda fis engelliyor
388 Yorumla- +1 yıl
He canım kesin öyle kesin ajsjsk
- +1 yıl
Hah çelişki gösterince de aklamaya çalışıyorsunuz hemen.
Şunlara bir şey uydur bakalım:
53:1,2 Battığı zaman yıldıza andolsun ki arkadaşınız (Muhammed haktan) sapmadı ve azmadı.
52:49 Gecenin bir kısmında ve yıldızların batışı sırasında onu tesbih et.
Ve yine bırak lise, ilkokul mezunu bir çocuk bile bilir ki yıldızlar batmazlar. - +1 yıl
@Zehirr91 @ucanzombi yarın cevap vericem demişya bu mavili hani hala ne düşünüyodur ne yazsam diye ahahhahahaha😂
- +1 yıl
@Ucanzombi nicke bak, akla bak, bilgige bak. Beyni yok fikri var. En büyük çelişki budur bu sohbette !
- +1 yıl
@Ucanzombi aman salla niye muhattap alıyosun cahilleri 😂
- +1 yıl
@Ucanzombi ya zaten bunlar ot gibi arap gibi arapçasını okuyorlar inanmayanlara meeal oku diyorlar kendileri okusa ve akıllı olsa farkederki ;
1-) sürekli tehdit ediliyo cehennemmiş azapmış
2-) kin nefret söylemleri içeriyo
3-) mantık hataları var
4-) hadislerle uymayan konular var
5-) ego var
Sjskdkdkjdkd 🙄 Çok çocuksu bir tanrı yazmış olmalı tüm dünyaya nefret söylemleri içeren bir kitabın hükmetmesi istenilmemeli 😂 - +1 yıl
@ucanzombi bak bide ben ağzımı açmıyorum bu müslümanlar hakaret ediyor ahlak anlayışına bakarmısın edepsizler dimi ya 😂
- +1 yıl
Gündüz yıldız kaybolmuyor slak ahahah sen gündüz ayı görebiliyomusun? Ama ay orada duruyor unutma güneşde bir yıldız tek sorun dünyanın dönüyor olması yoksa hepsi yerinde kaybolan bişey yok müslümanlarda coğrafya da yok ahahahah
- +1 yıl
Sana bir kaç soru sorcam tatmin edici cevap vericenmi? Gerçi onlarca soru var ama 1-2 tane sorucam bakalım ne diycen😄
- +1 yıl
Tıpa yemedi 😄
- +1 yıl
@Ucanzombi Tur surenin 48 ayeti :O halde Rabbinin hükmünü sabırla bekle, çünkü sen gözümüzün önündesin; ve her ne zaman ayağa kalkarsan Rabbinin sınırsız şanını hamd ile yücelt!
49 ayeti : Gece ve bütün yıldızların çekildiği an O'nun şanını yücelt!
bana gelmişin diyanetin veya digerlerinin yanlış cevirisini çelişki diye gösteiriyorusn iyi oku bakalım - +1 yıl
Şunu okuyan senin bir bok bilmediğini anladı zaten ahahahhahaha
- +1 yıl
@Ucanzombi görüyosın dimi şunun dediğini 😊 İlk soru hakkımda bunu ifşa etmeyen ne olsun müslümana bak..
- +1 yıl
Şişko ahahhahahaha😂
- +1 yıl
Giremedinki 😂 Büyük cahil ya 😂
- +1 yıl
@Ucanzombi Sonra bu döl suyu damlasından, döllenmiş hücreyi yarattık; sonra bu döllenmiş hücreden de cenini ve ceninden kemikleri yarattık; sonra da kemiklere et giydirip onu yepyeni bir varlık halinde ortaya çıkarttık. Yaratanların en üstünü olan Allah'ın şanı ne yücedir!
bumu?
ete kemige büründüm diye söyliyen kişi cübbelidir allah ete kemige bürünmez
bunu ilk okul cocukları bilir - +1 yıl
Ben çoğunluk doğruyu getirir demedim ki. Hristiyanları da övmedim. Hristiyanlık islama göre daha insancıl olabilir ama o da saçma bana göre. Her neyse benim demek istediğim, illa bir dogmalara bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Ne İslam ne hristiyanlarık ne Yahudilik, tek doğru yok bilim.
Ne zaman dogmalara değil de bilime yönelirseniz, ona güvenirseniz, o Zaman kurtuluşa erersiniz. - +1 yıl
@Zehirr91 Bakara Suresi
6 - Şu muhakkak ki inkâr edenleri uyarsan da, uyarmasan da onlar için birdir. Onlar inanmazlar.
7 - Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir. Gözlerinin üzerinde bir de perde vardır. Ve büyük azab onlaradır.
8 - İnsanlardan öyleleri de vardır ki, inanmadıkları halde, "Allah'a ve ahiret gününe inandık." derler.
9 - Allah'ı ve müminleri aldatmaya çalışırlar. Halbuki sırf kendilerini aldatırlar da farkına varmazlar.
10 - Kalplerinde hastalık vardır. Allah da onların hastalığını arttırmıştır. Yalan söylemelerine karşılık onlara elem verici bir azab vardır.
11 - Hem onlara: "Yeryüzünde fesat çıkarmayın." denildiğinde: "Biz ancak ıslah edicileriz." derler.
12 - İyi bilin ki, onlar ortalığı bozanların ta kendileridir, fakat anlamazlar. - +1 yıl
@Zehirr91 illa bir şeye tapmak zorunda değilsin. Dünyayı güzelleştirmek istiyorsan bilime yönelmelisin, dine değil.
Ya bu nedir? Güneş'in doğup battığını kabul ediyorsun da yıldızları neden etmiyorsun nedir? Dünya döndüğü için sabahları güneş dünyanın bir tarafında gözükür bir tarafında gözükmez. Ama yıldızlar her iki tarafta da gözükür. Sadece gündüz güneş ışığından göremeyiz.
Hem sen ne konuşuyorsun? Git kocana itaat et. Kuran'ın dediği gibi süslenip püslenme, evinde otur. (33:33) (4:34)(65:1) (2:233) (2:228) (4:3) (4:11) - +1 yıl
Ya zaten gercekten inanan iki tane soytarinin dedigine kanip din degistirecekse allaha da inanmasinlar yalandan yere kurani kerimde sadece sevap yazsaydi 0 gunah olsaydi ay ne guzel din derlerdi ama bu dunya da hiRsizligin adam oldurmenin vs bile gunahi varken ahirette gunahlar icin cekilecek ceza icin uyarilmak insan oglu icin ne kadar agir bir tablo bu dunyada islenen suclar icin cekilen cezaya da ayaklanmayalim bosa tecavuzcu her gun bir jnsani ziyan etsin.. hirsiz hergun bir eve girsin.. gozu donmus bir katil her gun bir suru insan katletsin.. cehenneme sira gelince yetim diyor ki hakkimi yedin ben seni allaha havale ettim allah da diyor ki yetim hakki yemek buyuk gunah cezasini cekeceksin.. bu dunya da gunahlarini cekmedigimiz suclarin cezasini oteki dunyaya birakiyoruz kimsenin hakki kimsede kalmiyor insanoglu denilen yaratik bu kadar kör iste.. adam kanser oluyor aci cekiyor aylarca bosa mi hayir gunahlarinin yarisni bu dunyada odeyip gidiyor.. Cahil genclik..
- +1 yıl
@Zehirr91 incili okumadığınız ne kadar belli...
Dinin egemen olduğu her yerde yobazlık vardır çünkü din DOGMATİK. Yani sorgulayamazsın. İnsancıl olmasa bile ayetler, onu uygulamak zorundasın. Eğer ülkemizde cumhuriyet değil de şeriat olaydı, sadece bir et parçası olarak görülecektin. - +1 yıl
@Ucanzombi o zaman insan katliamlari olmazdi emin ol cahilce konusma incilden bahsetme hz isa icin ne diyor incilde okudn mu hic incilin sahipleri hz isayi yaratici olarak goruyo haberin var mi bundan bir yerleri skistigi zaman yuce isa yardim et diolar biz allahim yardim et diyoruz burda dinleri yargilamiyorz hem allahin varligini ve ayetlerini konusiyoruz yani allahi ve ayetlerini inkar edilmesi hakkinda incile inanacak kadar inancin varsa kurani kerime inanmamak icin hic bir sebebin yok demektr
- +1 yıl
@Ucanzombi kizim uza git adamin asabini bozma. Benim inandigim din seni irgalamaz git maymundan yaranma inancinla yasa ben seni yargiliyormuyum? Hayir sen de beni yargilayamazsin. Benim hayatim bana dogru gelen bu ha turkiyenin derdi bizim musluman olmamizsa arabistan coktan batsaydi ya? Tovbe estagfurullah
- +1 yıl
@Ucanzombi hem hainsim hem cahil bir düşman. Amerika Turkiyeye savaş açsa chpliler ve siz vatani satarsınız kacarsiniz.
- Diğer konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılSizin bir dine, inanca ''inanma ihtiyacınıza'' saygı duyuyorum ama dine saygı duymuyorum ve duymak zorunda da değilim.
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende aynı şekilde işte. :)
+1 yılHerkesin kişisel tercihi olduğu için adamlar dalga geçmeyi tercih ediyorlar. He geçmesinler daha iyi senin benim için falan ama insanları sinirlendirmek biri bana da laf atsın diye yaptıkları bir tutum bu bak laf atıyosun sinirleniyosun onlar da dalga geçerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen inanmayan birisiyim ama inanan kimse ile de dalga geçmedim, aşağılamadım. Bu kararı benim vermem bile yıllarımı aldı. Kolay değil o kabuğu kırmak. O nedenle de bu kararı verenleri aşağılamam. İnananlarda yok mu inananları aşağılayan. Aynı tür insan bunlar. İkisine de aldırmayın yaşayın kendi hayatınızı.
10 Yorumla
+1 yılMarjinal olup dikkat cekmeye calisiyolar. Sorsan hrpsi dusunce inanc ozgurlugunu savunurmus gibi yapar ama daha ne oldugunu bile bilmezler. Bunlarin hepsi cahil dikkat cekmeye calisan ergenler. Ergenlik yasla alakali degildir.
20 YorumlaCool olsa, dini hiçbir eleştiride bulunmaz kendi çapında yaşar zaten :D
Ezik sınıfa girer, vasat espriler herkesin yaptığı şeyler 13 yaşında ki velet bile dinle dalga geçiyor oysa :D10 Yorumla
+1 yılKimsenin inanışı ya da inanmayisi beni ilgilendirmiyor. O dediklerin de 18-20 yas arasi kisilik karmasasi yasayan ergenler. Demek istedigini anladim 😊
10 YorumlaMuslumanlar ateistle dalga gecincd vay efendim nasil muslumansin diye yargilaniyo ama ateist yerden yere vursa ne yobazlik oluyo ne bisey.. bosver kardesim allah islah etsin bunlari zebanilerde onlarla dalga gecicek
21 Yorumla- +1 yıl
Helaaaaallll
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşler radikal olmadığı müddetçe saygı duyuyorum.
10 Yorumla Biz dibciyiz diyenler geneli tayyip yalakasi köpegi sende oylemisin sorsan biseyi bilmezler beyinini yikiyor herkesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kişiliksiz insanlar. Müslüman, ateist, putperest vs. farketmiyor ki, hepsinde var bu kişiliksizlerden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa öyle deme ama şimdi başlarlar siz çok mu saygı duyuyosunuz sanki oruç tutmayanlari dovuyosunuz demeye 😊😊
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYobazlik ya da ateistlik. Saygisizlik hicbir zaman unutulmaz
+1 yılAşağılayıcı sözler hiçbir zaman demedim tek dediğim putlara inanmam dememdir.
10 Yorumla
+1 yılBen siyahiyim benimle bazen dalga geviyorlar ama anında çaplarını alırlar
10 Yorumla
+1 yılErgenler arasında acayip prim yapıyor
Cool görünüyorsun falan
Aykırı oluyorsun anlasana10 YorumlaHerkesin gorusun e saygınm var fakat başkalarının görüşlerine laf soz etmedikleri zaman...
00 YorumlaDiğer konusunda 745 cevap paylaştı. insan demeye bin şahit ister
53 Yorumla- +1 yıl
bir teyzem var adi delal. Bu isme sahip tek kisi oldugunu saniyordum 😁
- +1 yıl
Ben hatayliyim yakin sayiliriz adanayla. İstanbul'da yaşıyorum ama cok sık giderim hataya. bir gun seni gormeye gelecegim
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi bir abaza çıkıp ben damacanaya tapıyorum dese dalga geçmeyeceksin yani 😂..
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu sormadım ama söylemendede bir sakınca yok..
Hayırdır gece gece kim kızdırdı seni? :)
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorsan saygı duy :D
10 YorumlaHerkesin hayatına kimse karışamaz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu da kızdın bukadar?
10 Yorumla herkesin hayatına kimse karışamaz
10 YorumlaSakin ol noldu hayirdir kim canini sikti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygisiz olmasin iste
10 Yorumla
+1 yılBu soru banaydı galiba ajsjs
09 Yorumla- +1 yıl
Ben kimseyle dalga geçmiyorum ki inançla dalga geçiyorum 😄
- +1 yıl
Seni gördükten sonra marlyn manson dinlemeyi bıraktım..
- +1 yıl
@OnlyBasketball ee banane sen kimsinki? 🙄Ajsjj
- +1 yıl
Sana am*na koduğum bile demek istemiyorum.. Toplumda ezilen bireyler başkasına saldırır derler ya.. Öyle işte.. Bırakalım ezikliğinle. Cevaplamıcam
- +1 yıl
@OnlyBasketball müslüman küfür etti vaaaaay bak ben senden ahlaklıyım 😄
- +1 yıl
Aaa küfür mü etmişim.. Halbuki demek istemiyorum demiştim... Şimdi ben günah işlemiş oldum mu yani.. Hımm şeytanına bir sorsana
- +1 yıl
@OnlyBasketball ahahhaahsonra dalga geçmeyin diyolar ya çok komiksiniz soran baksana bir şuna😂
- +1 yıl
şu an da mal durumuna düşen sensin :D Beynin onu bile ayırt edemiyor?
+1 yılAynen öyle :)
10 YorumlaHepsinin kalıbına..
20 Yorumla
+1 yılhayırlısı neyse o olsun bacım😂
00 Yorumla
+1 yılGeçmiyoruz.
10 Yorumla- Diğer konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen
10 Yorumla 👏👏👏👏👏
10 YorumlaDiğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. Haklısın
10 YorumlaBen gecmem
10 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmursamaya değmez.
10 Yorumla
+1 yılKatiliyorum
10 Yorumla
+1 yıl🙏🙏🙏
00 Yorumla
+1 yılOldu
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım