AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Böyle genellemeler yapman saçma bakımlı olan her kız guzeldir
TÜRKiyede Türkleri çekemeyen Kürtlerin gene kendini üstün gösterme çabalarına şahit oluyorsunuz sayın okuyucular
türk kızları daha güzel bence :D
karpuz mu arkadaşım diyar bekir karpuzu adana karpuzundan iyidir diyelim (:
Sen hic kurt gormemişsin. Allah bilir sen nasilsindir
Kürtler güzel ama o kız Türklerden çıkabilecek en güzel kız değil. Çok daha güzelleri var.
yani güzel kürt kızıda var güzel türk kızıda ama kürt kızının esmeri baya baya güzel oluyor yani
ondan mı dağdaki eşeğe yürüyorlar :ASd:ASD:ASD
Al bir beyinsiz daha :D Siz Türkler neden bu kadar geri zekâlısınız? Ben dağda falan değilim mesela niye genelleme yapıyorsun -3 IQ?
Daha geçen bir t*rkün kedi tecavüz haberi geldi mkk. Siz iğrenç, hayvana bile tecavüz eden varlıklarsınız.
Siz ondan mı sokaktaki kedilere köpeklere yüzüyorsunuz:d Bir şey demeden önce 2 kere düşün. Ha ama zavallı t*rk ırkında beyin olmadığı için normal geliyor bunlar.
çok doğru katılıyorum 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 ilk görseldeki kürt kızın adı soyadı ne acaba
kürdünü türkünü bilmem kendine bakan kız güzeldir.
hee o poh gibi kokan tenleri için mi?
Hayatımda duyduğum en saçma başlıklar seviyesinde
En güzeli Azeri kızıdır Kürt kızı ne mk
Guldurdugun icin eyw
Nerde kürt 2 sürt 1 dürt
Türk kızları daha güzel.
Kendin Türk olduğun için değil mi jahajhajaj
En çirkin Türk kızını değişmem hiçbir şeye
Helallll✔
Hayatta katılmıyorum.
Degil Türk kizlari 10 basar.
Aşağıdaki daha güzel yukarıdaki full makyaj
of kendine bakan güzeldir. bitmiştir.
Tamam en güzeli sizsiniz kanka
hahaha :D
yahu ikincisi estetik harikası bir kere
Güzel olsun bizim olsun da Afrikalıda olur 😅😅
İzmir kızlarını neden saymıyoruz :D
Yanlış bır konu arkadaşlar
Bilmiyorum güzelde var çirkinde
Hayatımda 1 tane güzel kürt kızı tanımadım.
Keşke insan olabilseydin biraz.
Sen ne halt yersen ye ben Türk kızı alacağım
Kürt kızları: Tm
Kürtler Türk değil mi ki?
Türktür kardeşim Türk. Bu ahmaklar anca ayrıştırsın. Sanki uzaydan gelmiş Kürtler ya. Utanmadan eksilemişler bu yazdığın yorumu. İşte hazmedemiyorlar kabullenemiyorlar.
kadın güzelse güzeldir kürdü türkü yok
Irkçılık yapmayın.
Cirkin olsak da Türküz. Gurur duyuyorum.
Bir Kürt olarak bunun
ırkçı değilim benim olmadıktan sonra babane
Değil TÜRK KIZLARI 99999999 KAT DAHA GÜZEL!
puhahhaa çirkin kürtler eksilemiş
Sen sığ düşünceli, iğrenç, içinin çirkinliğini yüzüne yansıtan bir zavallısın. Velet velet hareketler sergilemen bir de... İçin de dışın da çirkin. Türk kızları diye genellemen ahmakça. Türklerin güzeli de var çirkini de. Kürtlerin de aynı şekilde. Lan Türk olduğun için böyle diyorsun biliyoruz aqq yeme bizi. Kürt olsaydın böyle demezdin. Empatiden yoksun ahmak seni. Kürtleri ayrıştırmak bile saçma. Umarım onların da bir Türk olduğunu, Kürtlüğün sadece etnik bir köken olduğunun farkına varırsın. Onlar sana hakkını helal etmiyor bunu bil. Ahirette görüşürsünüz artık.
Kürt kızı daha güzel
@MalSavarq hiç bir yerimde kıl yok Türk kızı değilim çünkü 😘
hayır tabiiki asla olamazlar
Bencede aynen dediğin gibi 👍
ırkçılık kokusu alıyorum
Bunlar mı güzellik anlayışın
ikiside çirkin
tabikide öyle :)
ebon wahab kürt bilmeyenler için soyliyim😉
sırtı kıllı kızlar istemiyoz
Görmüyorsun etmiyorsun sallıyorsun mk malı. Sen ilk önce s1kinin kıllarını temizle leş herif
@Silentdeathfactt s. ikktir lan türkçe konuşmaya hakkın yok senin yallah kürdistana
@Ester_ Ne diyorsun mkk cahili😂😂 Türkçe konuşmaya hakkım yokmuşmuş sen kimsin de buna karar veriyorsun a*ın feryadı? Ne kadar beyinsiz, sığ düşünceli cahillersiniz ya:D Valla size acıyorum ulan. Herhangi bir vasfınız yok kindar olmak dışında. Cidden ö*lün ki dünya bu pis zihniyetten kurtulsun. Gevşek sen kimi kimin toprağından kovuyorsun ağzına sıçmayayım aptal. Bu topraklarda sizden önce vardık. Haddini bil Moğol kırması. Kurtuluş Savaşı'nın baş kahramanlarının çoğu bile Kürt idi, Malazgirt savaşı ile Anadolu'nun kapılarını Türkler ile omuz omuza açtık. Şimdi sen s. ktir olup gidebilirsin çekemiyorsun belli ki oksijen israfı cahil.
@Silentdeathfactt bebeğim sen yanlış gelmişsin burası k*rdistan değil , Türkiye kürtçe konuş yoksa utanoyormusun ahaha yazıkk
@Ester_ Sen dedin ya hemen gidiyoruz t*rk jshajjsj. Ailen de en az senin kadar geri zekâlı olduğu için böyle mal bir kız yetiştirmiş belli ki. Olmayan tipine işediğim t*rk tatlısı. Ahahahahh kudurun lan ne Kürdistan'ı a. mına koyduğum t*rkü? Burası benim ülkem mk sen yallah nereye gidiyorsan git. Ha ama doğru sen ki düşük ırk t*rk yurtdışında yatacak yeriniz yok 🤭 Ağla, zırla, kudur. Buradayız ve olmaya devam edeceğiz. Sizin gibi önemsiz, değersiz, fikirsiz ezik bir ırkın ne dediğinin hiçbir değeri yok. AĞLA HABEŞ MAYMUNU. PARDON MAYMUNA HAKARET A. MK JAHSJHSJ 3 IQ
He keko he güzelsin
hahahah :) essek suratlılar nimetten sayar oldu kendilerini :)
@mthtkrklu Burda da varsın. Allah'ın hanzosu. Eşek görse seni kaçar aqq.
türk kızı <3
Hiç biri güzel değil
Türk kızlarından bahsediyorsan doğru
@Pelinnnysr İkisini de kastetmişim yıllar yıllar önce
Yaw he he
Türk
Evet daha güzel
Herhalde şu malsavar kullanıcı adlı kuduruk görüp eksilemiş jshsjshhs. Kuduradursunlar. Koyduğum gevuru. Max k*malist zekâsı işte. Bunların hepsi o*rospu çocuğu fetöcü. Atatürklerini yere indiririm bu p. çlerin ahahahh
Bazıları güzel Evet
değiller.
Cok komik
değişir kızına göre.
ne alaka be
Üstdeki yabancı
Değil
hiç alakasız sor