Bilirsiniz Türk kızlarına genelde cirkin derler. Izmirlileri saymayalim. Ama Kurt ırkı karışık bir ırk olduğu için guzel kız çıkma olasılığı daha yüksek. Dogu bolgesine gitmeyenler kurt kizlarini tek kas ve bıyıklı sanar. Halbuki hepsi öyle değildir. Bkz; Bu bir kurt kizidir. Bkz; Bu da Türklerden çıkabilecek en guzel Türk kizidir. Kararı siz verin.
Kurt kizlari Türk kızlarından daha guzel degil mi?
Madem kürt kızlarıyla övüneceksin kendi fotonu atarak başlasaydın işe. Hem gizlisin hemde fotograftaki değilsin. Sen kendi fotonu at onla değerlendirelim nasılmışsınız. Burdaki kızlara yorumlarda çirkin, kilo ver diyen kezban seni :D
@mthtkrklu bir şey söyleyecem sana kürtler aşırı büyük bir şey yaptı sana galiba bu kadar nefretin var besbelli hani ama böyle yazılar yazmana şaşırdım çünkü pp baktımda çok çirkinsin kardeşim o pp kaldır burak özçivite benzetmeye çalışmışsın kendini galiba ama benzemişsinde bokuna ama kürt kızlarına laf edersin yok türkler böyle şu işleri bence bi bırakın yaa he he senin ailendeki tüm kadınlarda manken ben kürdüm ama her gittiğim yerde de bana çok güzelsim derler böyle saçma bir yerede asla üye değildim google de birden karşıma çıktı ve senim yorumlarımı aşırı itici bulup üye oldum düşün hiç yapmayacağım şey düşün dedim pardon beyinsiz olduğunu bi an unutuum
Yazık kafana. Doğuya falan gitmemiş, kulaktan dolma bilgilerle sallayan bir kezbansın. Çoğu öyle falan değil ya. Sarışın Kürtler de var. Harbi cahilsin ha ahahahhh kuduruyor bir de kıyamam.
gözünü seveyim bırak şu kafatasçılığı. yok türk şöyleymiş kürt böyleymiş laz şuymuş çerkez buymuş falan filan. bana 1 kişi göster deki bu %100 türk %100 kürt veya %100 laz veya %100 herhangi bir ırk. yok böyle biri. aşın şu ırkçı düşünceleri. buradaki sorunun amacınında farklı olduğunu gayet iyi biliyorum lakin gerek yok.
ama şukadarını söyleyeyim her ırkın güzeli çok güzeldir çirkini ise çok çirkin.
şöyle bir kere böyle yazmana gerek yoktu ve ayrıca türklerde de güzel var kürtlerde de güzel var allah kürt diye böyle olsun türk diye böyle olsun demiyor ırkçılık yapmayın ve burda boş yorum yapanlar bi önce kendi tiplerine baksınn Ha bide bastırarak söylüyorum İzmir kızları yapmışlar bu olayda aynı söyle ıphone de pek özellik yok sadece ismi çıkmış pahalı bir telefon ne müzik dinlersin ne hemen bir şey yollarsın saçma ama herkesin elinde olan bir telefon ve adı çıkmış sadece izmirli bir arkadaşım vardı yani çirkin demeyim ama ahım şahım bir güzellipi yoktu şu İzmir bir tarafları kalkmış kızlar yarın bir gün kendini ruslarlada kıyaslayacak hayırlısı evet genelde minyon tipli oluyorlar vee popolarını baya bir açtıkları için millete güzel diyor heaa ya evet bu devirde köpeğe bile taciz varsa millettt size de götü açınxa güzel derler haddiii işinize size çok bile yazdım gidin beyninizi bulun kaybolmuş çünkü
@mthtkrklu Yorumlarda baya çelişmişsin kendinle mal herif. Hem ırkçı diyorsun en büyük iğrençliği kendin yapıyorsun. Geberseniz de dünya rahat bir nefes alsa. Hakkım haram olsun iğrenç leş herif.
Her ırkın belli fiziksel özellikleri olur. Sen şimdi sorunda en güzel diye kızları atıyorsun ama genele baktığında doğu bölgesinde yaşayan kişiler (kız - erkek farketmez) daha sert ve kaba bir görünümü oluyor. Güzellik bakımından bakarsan kişiye göre değişir. Kimisi daha sert bakışlı insanları güzel bulurken kimiside baby face gibi tabir edilen yüz tiplerini beğeniyor olabilir.
Kısaca kişiden kişiye değişir. Bana göre bir fark yok ha bu ırk ha o ırk ne farkeder.
@MalSavarq Çok da s*kimizde a*k eziği. O çirkin suratınızla sizi beğendiğimizi mi sanıyorsun ezik? t*rkler ne derdinde yazık lan jshsjhsj. Bu yüzden IQ'nuz düşük zaten puhahaaahh xD. Ortalama 89 IQ'nuz var o yüzden şaşırmıyorum jshajsjjs.
Puhahahaha güzel kardeşim sana şöyle söyledim genetik olarak evrimsel olarak çok geri kalmış bir ırksınız çok şekilsiz bir vucüt yapınız var genel olarak kemerli burun laz burnu gibi değil çirkin yapılı martı kaşlar maymunlarla ortak atadan geldiğimize dair bir örneksiniz jajajajaja
Hayatımda senin kadar iğrenç, ezik psikolojili biri görmedim. Utanmıyor musun lan? Hiç mi empati kurmuyorsun? Çok geri falan kalmadılar aqq. İyi ki evrime inanıyorsun ha ahahahhh çünkü cehennemde yanacaksın ateit ahmak seni. Martı kaşlar demiş bir de puhahaaahh ulan sırf Kürt diye bunları diyorsun ahmak embesil. Tipini at da görelim. Maymun derken aynaya bakarak yazmışsın anladık da anan Kürt olsaydı böyle konuşmazdın tabi ;) Lan harbi malsın ha. Vücut yapısı diyor bir de. Görüyoruz Türkleri ya 200 kilo Türk kızları puhahaaahh 1.50 boyundaki Türk kızları. Kürtler çoğunlukla uzundur. Karakterlidir. Senin gibi karaktersiz beyinsiz değillerdir. Ne mutlu insanım diyene ülküm!
sen ne mal bir insansın ya 😂😂kendimi bilmesem inanacam kendi anneside kuaföre para vermemek için bıyığını almayan insandır ya buna eminim ama kanıtlayamam hadi sgg umarım bir gün bu lafını yemezsin
@MalSavarq Kendini iyi kandırmışsın 😂♿♿ 1.74 boyum var, 52 kiloyum, burnum küçük ve kalkık. Burnumu hep överler. Dudaklarım pembe ve dolgun. Beyaz tenliyim ve tertemiz kokuyorum anan gibi de kıllı değilim kişi kendinden bilirmiş işi:D Şimdi havlamaya ve kendini doğru olmayan şeylerle avutmaya devam et:D Kürt olduğumu söyleyince de inanmıyorlar çünkü siz geri zekâlı embesiller Kürtleri esmer, kısa boylu, kıllı sanıyorsunuz tam da ananı tarif ettim:D Şimdi havlamaya devam et. Kültürsüz, eğitimsiz bir ahmaksın. Atatürk'ünü yere indirdiğim salağı çok cahilsin. Hadi devam et kendini kandırmaya jshsjsj. Bu arada bu kadar önemli olduğumuzu bilmiyordum istisnasız her yorumda kudurmuşsun kajajja
@MalSavarq Bu arada işsiz işsiz böyle boş lak lak yapacağına önce o anadilini yazmayı öğren eğitimsiz cahil ya A1 seviye Türkçesi ile boş münakaşalara giriyor hayatsız embesil:D Kitap okuma sayın yaşını geçmemiştir a*k
@MalSavarq Sen dedin ya hemen koşa koşa gidiyoruz hsjshjsbsj. Senin gibi önemsiz, değersiz, hayatımız hakkında söz hakkı sahibi olmayan ezik, düşük ırk bir t*rkün ne dediğinin ne önemi var:D? Zerre s. kimizde değilsin. Bir de inandığın Allah'ını da demiş embesil t*rk. Türkiye'nin büyük bir çoğunluğu Müslüman ve azınlıksınız siz k*firler:D O yüzden boş yapma. Türklerin de çoğu Müslüman zaten, Osmanlı zamanı da İslam devletleri hep güçlüydü ve padişahlar da hep Müslümandı. Kudurmaya devam et:D Zamanında bir Kürt canını çok fena yakmış belli ki gshsjhsj. Bayrağımız Kürt bayrağı değil Türk bayrağıdır ve biz olmasaydık savaş kazanamayacaktınız mk. Kurtuluş Savaşı'nın baş kahramanları bile hep Kürt'tü. Anadolu'nun kapılarını bizle birlikte açtınız:D G. tünü istediğin kadar yırt, biz buradayız ve bu toprakların en şanlı çocuklarıyız. Seni ananın kıllı a. mına yollamadan haddini bilsen iyi olur:D Kürt kızları varken t*rk kezban kızlarını neden tercih edelim:D? Beceriksiz, tribi çekilmez kezolar t*rk kızları. Ha ayrıca her Kürt'ü Kürdistan sevdalısı mı sanıyorsun taşağına tekme attığım t*rkü? Anan baban da cahilmiş ki senin gibi cahil birini yetiştirmiş. Yurtdışına gitmeyi denesen içeri almazlar mk o derece değersiz, düşük bir ırksın:D E adamlar haklı. 3 IQ'lu t*rklere neden değer versinler fjhdgafsh. Ha bu arada boyum da 1.86. Kürtler uzun olur, sizin gibi 1.60 olmaz mk. Siz cinsellikte bile t*rk kızlarını seçmiyordunuz değil mi kedi köpek favoriniz hsjshhsh. Geçen bile bir t*rkün kedi tecavüz haberi geldi mk dallamaları. Şimdi ikile ve sessizce ağlamaya devam et. Kürt kızları da sana sümüğünü bile atmaz zaten emin ol dallama. Tenimiz de beyaz şükür ailecek beyaz tenliyiz:D E hoş, teni bu kadar önemseyen 3 IQ'lu bir t*rk değiliz ne de olsa o yüzden s. kimizde değil açıkçası:D Belli ki hayatında fazla mutsuzsun ve amacın dikkat çekmek. Bu tür şeylerle uğraşacağına git Türkçe yazmayı öğren. Maymunların IQ'su t*rklerden daha yüksekmiş bu arada jshsjhsj. Sen de kanıtlamış oldun
@Kudurtmayageldims * kürdü kendi yazdığınız hikayelere inanıyonmu yok Anadolu'ya Kürtler sayesinde gitmişiz yok Çanakkale Savaşı'nda önde gelenler Kürt müş lan sen ne içtinde yazdın bunları ya da gördüğün bi rüyayı gerçekmi falanmı sandın ya beyinsizi ulan Türkler Anadolu'ya geldiğinde siz kuzay ırakta kabile hayatı yaşıyorsunuz ya hiç bizaman bi devletiniz bile olmadı Anadolu'da yoktunuz bile sizi Anadolu'ya iskan eden Osmanlıydı Anadolu'ya girişimizde alparslanın 50bin kişilik türk ordusuyla malazgirtte yani Muş'ta 250 bin kişilik Bizans ordusunu yenmesiyle girdik siz dağda koyun güdüyordunuz o sıralar ya Çanakkale'de önde gelen hangi Kürt varmış Türk'ün ne dediğinin ne önemi var ya sana Türkçe konuşacaksın demişiz Türkçe konuşuyorsunuz bayrağın türk bayrağı ülken Türkiye sen Türk'ün ne dediğinin ne önemi var diyon 1500 yıldır bir sürü türk devletinin altında yaşamışsınız bize tepeden bakıyonuz ya zaten vasıfsız insanlar kendini öve öve bitiremezlermiş yok türk kızlarını istemiyormuşsunuz ulan zaten isteseniz de onlar size bakmaz korkuluk gibi tipiniz var kaşınız hava alanı gibi evrime kanıtsınız ya yok kedi köpek * olm siz kendinizle bizi karıştırmayın siz dağda eşek * diye bizide hayvanlarla geçinen sanmayın ya bize değersiz diyen insanlar bizim dilimizi konuşan insanlar ya bi tarihleri yok tarih kitaplarının yarısı Türklerden bahseder ya tarihsizi gelmiş burada bize düşük ırk diyor en çokta şu biz olmasak siz savaş kazanamzdınız lafı komiğime gitti asssdddgsgsh verdiğimiz bütün savaşları zaten Kürtler sayesinde kazandık 16 türk devleti eşekçi Kürtler sayesinde kuruldu zaten ulan Kürdistan dediğiniz yerde bile bir sürü türk devleti kuruldu siz gelmiş hala üstünlük taslamaya çalışıyonuz ya vatansız hainleri
İstisnalar kaideyi bozmaz. :D Yani her Kürt böyle olacak diye bir şey yok. Bakımsız olmakla ilgili güzellik. Kürtte, Türkte kendisine bakarsa güzeldir.
İşin gücün yok mk şu yaptıklarına bak. Sizden güzel/yakışıklı olduğumuz kesin. Instagramına bakayım dedim gözlerim kanadı lan sen o tiple nasıl böyle şeyler söyleyebiliyorsun? Yaşın gelmiş 30'a hareketlere bak mk 3 IQ ezik ırk
Puhahaaahh nasıl da kıskanmışsın. Tarafsız yorumluyorum şu kız sana 10 bin çeker. Kendin Türk olduğun için böyle soyutluyorsun ahmak seni. Renkli gözlü olduğun için ne zamandan beri güzel oldun? Puhahaaahh. Şu kızın yüz hatları yeter. Garibim renkli gözlü olduğu için güzel sanıyor kendini😞
Aptal olduğun düşüncelerinden belli oluyor zır cahil. Ahahahh bu yorumu yapan kişi mi ego manyakları ırk diyor? Vay be, bir de ego kasmışım (!) Tanımadığın etmediğin insanlar hakkında ileri geri konuşulmaması gerektiğini ne zaman öğreneceksiniz acaba, kaldı ki senin gibi ahmaklar ego kasar boş yere, ben şöyleyim böyleyim falan da yazmadım, arkadaş daha kelime anlamını bilmiyor egonun :D Kürtler hiçbir zaman ego kasmaz, nedense şu senin gibi -3 IQ Türklerin gereksiz bir egosu var. Yani elinizde bir şey de yok tam süzme salaksınız ha :D Ego akıyor yorumundan. Sonra da Türk erkekleri neden Rus kızlarına bayılıyor diye ağlamayın böyle egodan beslenen bir kezbanı ne yapsınlar :) Ben bunu yazdıktan sonra profil resmini değiştirmişsin ne oldu o gereksiz egon yok mu oldu şimdi. d Beyin yoksunu seni. Düşüncen ve iğrenç zihniyetinden cahil bir mahluk olduğun belli oluyor. Henüz hevalin ne demek olduğunu bilmiyorsun cahil :D Heval kardeş demek, senin gibi zır cahiller hevalin başka bir anlamı olduğunu sanar. Sen git ilk önce A1 seviye Türkçeni düzelt zır cahil :) Kendi seviyendekilerle (cahillerle) tartış sen :D Irkıyla övünenler en büyük cahildir. E tabi hayatta en ufak bir başarın yok böyle havlayıp dikkat çekmeye çalışırsın kezban seni :D Baya kıskanmışsın yalnız bu kadar kıskançlık iyi değil :D Ne yap biliyor musun şu çakralarını aç, at gözlüğünü çıkar, belki İNSAN olmaya adım atarsın, bir nebze de olsa :) Empatiden yoksun, yetiştirilme tarzın leş, yorumlarından anlaşılıyor. Baya da zoruna gitmiş kudurmuşsun :) Neyse senin gibi IQ seviyesi oda sıcaklığından düşük mahlukatlarla vakit öldüremem. Önemli şeylere vakit ayırıyorum senin gibi ezik psikolojili cahil kezbanlara değil.
@Silentdeathfactt Lafı çaktın kral:D Öyle ölmez füze at füze. Bunlar anlamaz cahil bunlar. Ergen falan belli ki. Kuduruyor. Egosu uzayda galiba ya bir de Kürtlere egolu diyor kıçımla güldüm :d
Sen kimsin ki bir ırka aptal deme hakkını kendinde görüyorsun mal. Ulan valla aptal olan Türkler. Ruslar o ses Rusya'da Kürt şarkısı söylüyorlar ya siz neyin derdindesiniz mk malları. İşte bu yüzden hep geri kalmış bir toplum olarak kalacaksınız asla gelişemeyeceksiniz. Önemli olan beyin diye boşuna dememişler. Beynin yok. Evet beynin kesinlikle yok. Acıyorum sana. Azıcık kitap oku belki 3 kuruşluk aklını 5 kuruşa çıkarırsın. Üslubundan bile ne kadar geri kafalı cahil olduğun belli oluyor utanmaz şempanze. İşsizsin ya git bulaşık falan yıka sen:d Burada boş yere ahkâm kesiyorsun. Baya ağlamışsın kudur lan ahahahh:D Kendinizi de saf Türk sanıyorsunuz ya ya cahili Moğol kırmaları sizi:D Safkan Türk yoktur, hepsi karışmıştır, karışsa karışmasa ne olmuş ki hangi ırktan olduğun önemli değil mk cahili :d Ulan kültürünüz bile yok Kürtlere özeniyorsunuz halay Kürtlere özgü bir oyun:D Ulan yurtdışında adamlar bilim yapıyor sen hâlâ ırk derdindesin, kaldı ki bilimsel olarak ırkın olmadığı, dilin kültürün olduğu belirlenmiştir git azıcık araştır ya cahili. Anca havla sağda solda. Çok ezik ve aptalsın ya:d Egon uzayda mı ya bir de Kürtlere sallıyorsun kudur:d
@Alyaalyass Bazılarına haddini bildirmek hoşuma gidiyor:) Kezbanın teki. Tam aptal. Valla Türkler kadar geri zekâlı millet görmedim. Etraf mal kaynıyor:) Zaten gelişmiyor da, global ülkelerle kıyasladığımızda çok geride ülke. Böyleleri de ülkenin IQ seviyesini düşürüyor. Neyse ki içinde aklıselim olanlar da var, ırkçılığa karşı olan. Anca onlar bu ülkeyi üst seviyeye taşır. Yoksa bunun gibi gerzekler oldukça hâlâ gelişmekte olan ülke olarak kalacağız. İnsan övünecekse başarılarıyla övünür, bu olmayan güzelliğiyle övünüyor. E tabi şu da var övünecek başarısı yok ki:) Bir de Kürtlere egolu diyor kendiyle karıştırmış beyni olmayan mahluk. Burada gelmiş ırk kıyaslıyor beyin özürlüsü. Daha yazmayı bile bilmeyen -3 IQ millete sallıyor ciddiye bile alınmaz zaman kaybı:)
Ohoho çok komok. Gel kendi tipini at mk. Her ırkın güzeli çirkini vardır, önemli olan iç güzelliktir ve akıldır onlar baki kalır. Keşke beyninizi kullanabilseniz. Zaten fındık kadar. İçiniz de dışınız da çirkin. İçinizin çirkinliği yüzünüze yansımış.
En güzeli insan olanı bence. kürdü türkü olmaz zaten iki ırk ta kardeş gibi iki tarafta kız vermiş almış iki tarafta çok guzel ayrıştırmanın bir alemi yok bence
Ulan bugüne kadar Türk kızlarına laf atan erkeklere hep söverdim. Hep karşı çıkardım. Korurdum onlari. Bakiyorum harbi kezbanlar. Türk erkekleri rus kizlari da rus kizlari der. Kendi kızlarına laf eder;onlara bi sey demezler bu kiza nasılsın saldirmislar. Kurt kızlarına neler demişler. Harbi igrencsiniz kızlar. Altta ırkçılık yapmayın diyenler, siz kürtlere neler neler diyorsunuz be. O zaman kimse bi sey demiyor. Simdi aglamissiniz
Kadin dedigin sarap misali yas gectikte guzellesir cocuk.. :) munasebetsizlesme. Turk ya da kurt olmak ya da guzel cirkin olmak degil mesele insan olabilmek. Daha yasin genc cabalarsan olursun belki..
Aynen öyle katılıyorum... Türk kızları, orta doğu kızları, Arap kızları (Suriyeli, Iraklı v vesaire) ve Afrika kızları haricinde, dünyadaki bütün kızlar güzeldir. Özellikle İranlı, Rus, Ukraynalı ve uzakdoğulu kızlar. Güney Kore, Kuzey Kore, Çin, Japonya, Singapur vs vs...
He mal biz de yedik :d Sen de biliyorsun üsttekinin daha güzel olduğunu ama işine gelmiyor çünkü Kürtlere bir nefretin var Allah'ın hanzosu. Mk cahili. Ulan tanımadığın etmediğin insanlar hakkında sallıyorsun. Bu Türkler neden bu kadar geri zekâlı oluyor ya :d Bu yüzden diğer ülkelerden çok gerideyiz. Sizin gibi cahiller oldukça gelişemeyeceğiz. O ses Rusya'da bile Kürtçe şarkı söylüyorlar ya bizimkilere bak :d Yazık kafanıza. Kürtlere özenin anca. Halay Kürtlerin, en güzel yemekler doğuluların, utanmadan onlara özenip onların yemeklerini yiyorsunuz ya haram olsun ya :d Kendi tipiniz de bi s1ke benzese bari:) İçiniz de dışınız da çirkin, içinizin çirkinliği yüzünüze yansımış.
Kürt kızlarını güzel bulmuyorum bir çok kürt kızıda gördüm elbette güzel sayılabilicek olanları var ama bir çoğunun yüzü kaba ya da erkeksi yüzleri var ayrıca türk kızı olarak koyduğun fotoğraftan 100 kat güzel türk kızları gördüm
Utanmadan sansürlüyor. Evet tanımıyorsunuz. Bu ülkede 20 milyondan fazla Kürt var. Değil 20 milyonu 10 kişi bile tanımayan bir mahluk boş yapıyor. Kürt olsaydın keşke. Olsaydın da onların yaşadığını yaşasaydın. Soyutlansaydın. Yazık.
@MalSavarq Puhahaaahh ya malı şimdiye kadar hiçbir arkadaşım böyle bir şey yapmadı ve yapamaz zaten. Aksine ben yapıyorum ahahahh. Yaşın Max 15 yemin ediyorum çok acınasısın ezik çirkin züppe ahahahahh. Git ötede kudur 🤩
Zavallı t*rkler nasıl da kudurmuş:( Herkes anan ve sen gibi değil kişi kendinden bilirmiş işi:D Bu arada önce yazmayı öğren 3 IQ t*rk. Daha kendi dilinizi yazmayı bilmiyorsunuz mk eğitimsizleri jahajsbbs
Bir de kabullenmiyor şaka gibi puhahaaahh. Lan her Kürt aynı değildir güzeli de var çirkini de Türklerde olduğu gibi. Gerçi aynı bayrak altında tek milletiz ayrı almak bile saçma olur. Hülya Avşar Kürt mesela çok güzel kadın. Ne saçmasınız sırf Kürt diye ayrımcılık mı yapılır? Ne mutlu insanım diyene ülküm!
@MalSavarq t*rk oçların konuşmaya hakkı yoktur. Geçen t*rk kızları t*rk e*keklerinin çok çirkin olduğunu söylüyorlardı. Haklılar ahahahhh. Boktan bir eziksin Kudurrr ohhhh arkadaşım
@MalSavarq Ulan o*ospu evladı git gen testi yap bakayım Arnavutmusun Yunan mı ahahahh. Safkan t*rk yoktur. Olsa da bi b*ka yaramayan ucubelersiniz. Yurtdışında adınız çıktı. Pis sapıklar sizi. Hem e*keksin hem t*rksün daha kötüsü olamaz xD
Sen benim kilomu boyumu görsen ağzın açık kalır normalds böyle şeyleri belirtmeyi sevmem ama benim fiziğini de bilen bilir belli ki bir halt bilmiyorsun hakkmda ✋
kilo vermesine hiçte gerek yok yine o kendi resmini çekinmeden koyuyor senin gibi gizli profille paylaşım yapmıyor. aksine kilolu flnda degıl gayette hoş bir bayan. birde utanmadan ırkçılık yapıyor.
@mthtkrklu Irkçılık yapıyor diyen adama bak hele. Yukarıki yorumlarda Kürt kızları çirkin diyen ebemdi zaten. Kendisi de bir şeye benzese bari. Fotosunu koymuş diye yakışıklı olmuş puhahaaahh valla yazık. Zihniyetinize tüküreyim Allah'ın belaları. Bi şeye benzesen bari. Genelleme yapman, sırf Türk'sün diye Kürt kızları çirkin demen falan yazık sana. Az insan ol insan. Laf anlayana anlatılır ama şansımı deneyeyim dedim. Ha Türk ha Kürt ne fark eder? Kürtler de Türk'tür. Bu ülkenin bu toprakların insanıdır. Faşistlik ahmaklara özgüdür.
Türk'ün ırkçısı daha da bi komik :d Ruslar o ses Rusya'da Kürt sarkısı söylüyorlar ya siz hâlâ neyin derdindesiniz. Valla gevur dediğiniz adamlar sizden kat be kat akıllılar. Sığ düşünceli ahmaklar sizi.
@Ester_ aşk sizin erkekleriniz allahın her günü kendi kızlarına hakaret edip Rus kızlarını seçmiyor mu bebiş t*rk escoruuuuu seni o kokuşmuş a. ınızla kendinizi Kürt Rus ve Ukraynalı kızlarla kıyaslıyorsunuz boyunuz 1.50’yi geçmez vücudunuz ninelere benziyor 20 yaşında
@Pelinnnysr Süpxzlcçxözç onu türk erkekleri demiyorki sizin K*rt erkekleri diyor sen anca kendi ırkının sözleriyle kendini avutuyorsun. Biz ruslarla kıyaslamışız siz ermeni ya d araplarla şskxlxkdslsps kaşlarını al öyle konuşalım küfür edip senin seviyene düşmiycem daha yazmamak üzere Bb..
@Ester_ aşkım biz kimseyle kıyaslanmıyoruz Rus Kürt Avrupa kızı dururken kimse t*rk kızına bakmaz isveçte yaşıyorum burda bile size kıllı Kezban diyorlar sen önce o A. ındaki kılları al kokuyor
@Ester_ Knk niye bu kadar kudurdun jshsjshjsjjs. t*rkler çok gereksiz ve ezik ya. Valla hayatsızsınız. İşiniz gücünüz yok sidik mi yarıştırıyorsun a*ına koyduğum t*rk kezbanı? Hadi ötede havla kuduuurrr a*cık xD
@MalSavarq Ananı s*ktiğim gevur o*rospu çocuğu o bi b*ka benzemeyen suratınızla böyle şeyler söylemeniz aşırı acınası. Atatürkünü yere indirdiğim p. çi Yurtdışında bi değeriniz yok hatta adınız çıktı çok umrumuzda sanki her yorumda havlamış ezik ne mutlu Kürdüm diyene kuduurr t*rk düşmanıyım ezik
Çirkin kız yoktur lafını duymadın heralde bu aralarda herkes takmış bir kürt , Türk gidiyor.. karıştırmayn ortalığı kardeşim ya eğlenmeye geliyoruz şuraya adamı geriyorsunz..
Ohoho çok komok a*k salağı. Tanımıyorsun etmiyorsun insanları yargılıyorsun. Kimsin ki sen lan eşek? Valla geberin de dünya rahat bir nefes alsın. İnsanlığın öldüğünün kanıtısınız. İnsanları ırkına göre yargılamak en büyük cahillik. Kara cahilsiniz. Yazık kafanıza. Sizden çok çok akıllıyız. İnsanları ırkına göre yargılamıyoruz mesela. Ama zorluyorsunuz soyunuza sopunuza sövesim geliyor ulan başlamışım ırka. Bilimsel olarak ırkların olmadığı bulundu, dil kültür var yani. Irk yok. İnsanların kıçından uydurduğu bir şey. Siz ahmakları kandırmak kolay tabi:d
Dedi Türk kezbanı puhahaaahh. Lan sırf Türk olduğun için diyorsun Allah'ın fesatı. Bi halta benzemiyor mu? Lan hayatında Kürt görmediğine %100 eminim. Boşsun.
Kürtler ırak ve İran kızları çok güzel olur sebebi ise heralde coğrafyadan dolayıdır büyük gözleri var vücut tam oturmuş ama batıdaki insanlar yani Türk afkan Türkmen bilmem ne okadar makyaj yapmasına rağmen nadir güzel olan var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bakımlı her kadın güzeldir bir şunu öğrenemezdiniz nedir bu Türk kızı düşmanlığı yok Türk kızı ne yapsa yaranamıyor arkadaş?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne saçma soru ya, yok Türk kızları yok Kürt kızları. Irkçılık niye yapıyorsunuz? Her iki ırkta da güzel olan kızlar var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kerkük kürdü le Diyarbakır kürdünü bir tutuyorsun yani. O da birşey.
Çok da fiffi haspama da bak sen Trakya çingeneleri mi güzel hjshsjahjs. Ben Kürdüm ve kıl falan yok kıçından element uydurma fıttırık ezik jshsjhsj. Bari sallamasyon yapma tanımadığın insanlara embesil keko
@MalSavarq Sen trolsün lan jshsjsjjj. Belli ki fena yakmışız canını iyi ağlamışsın t*rk. Atatürk'ünü yere indiririm geri zekâlı. Ayrıca o kadar seviyorsan t*rk olmayı önce anadilini düzgün yazmayı öğren cahil cühela. Ne oldu zoruna mı gitti mk Yunan'ı:D? Ataputunu indirdiğim eziği ya ahahahh iyi kudurtmuşuz he:D Yaşasın a*aputçuluk🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷♿♿
@Silentdeathfactt lan a* ına kodumun kırmançosu ATATÜRK senin gibileri iyi s*kmiş böyle kuduruyon bu arada sen Türkçeyi güzel konuşuyon sana güzel öğretmişiz dilimizi aferin ATATÜRKÜNÜ indiririm falan demişsin götü yiyen indirsin Türkiye'de yaşıyon neyi nereden inidriyon kardeşim bu ülkede birşeyi kaldırmakta indirmekte bize düşer sizede tamam düşer Türkiye'de yaşıyonuz aklınızı başınıza alın
Lan aqq boş yapma. Genelleme yapan aklına neyse... Nah öyle oluyor aqq cahili. Dağdakiler Ermeni asıllıdır aqq kendilerini Kürt diye tanıtırlar. Bunu bilmeyen bir cahilsin işte. Nah kapkara. Sarışın mavi gözlüsü de var aqq. Önemli olan insan olabilmek. Sen değilsin tabi orası ayrı. İçin de dışın da çirkin. İçinin çirkinliği dışına yansımış.
Ulan Kürtleri tanımıyorsunuz etmiyorsunuz ya Türk kızlarında da çok kara kuru var. Tek kaş mı? Puhahaaahh. Kürt tanımadığına %100 eminim. Hepsi demiş bir de avel. Sarışın mavi gözlü çok Kürt var. Tanıyorum da öylelerini.
ıkı gozumun cıcegı AHMET KAYANIN dedıgı gıbı bu dunyada kurt kızlarından guzel var mı kurt kızlarına laf eden zıhnıyetsızler aska gelınce kurt kızlarına asık oluyor bizat anlıyamadım
En İyi Cevaplar