Senelerce leyla ile mecnun'u bize anlattılar yok çölleri geçmiş bilmem oraları eşelemişte😀 Bu fotoyu yeni gördüm troll mü değil mi bilmiyorum ama öyle bir şey varsa ve bu foto gerçekse vay halimize. Hadi leyla azgınmış neyse de mecnuna ne oluyor nasıl bir yokluk 😀 Bu arada müze arşivindeymiş... @Noah-
Leyla ile Mecnun'un fotosunu ilk kez göreceksiniz. Gördünüz mü daha önce?
mecnun neye benziyorki leleyladan guzelik bekiliyorsunuz bence kayet birbirine yakisiyorlar 😊hem ne askmiski hala yasiyor esas kalmis buna derler hem leylanin babasi zenginmis 😂😂😂ondanda ola bilir
Gördüm ama gerçek olduğuna inanmadım. Gerçekse de herşeyin dış gorunus olmadığını kanıtlayacak bir aşk yaşamışlar. Tabi sonunda Mecnun Leyla'yı istemedi diye biliyorum ama olsun.
Valla ben bu konuda duygusal dusunuyorum. Onları onlar yapan aşklarıymış. Efsaneyi okumadim ama yine hatırladığım kadarıyla zaten Mecnun Leyla yüzünden kör edilmişti.
Yani nasıl bir safsata anlamıyorum. Ayrıca Leyla dünya güzeli değilmiş evet birçok kaynaktan bunu okudum zamanında. Fakat o aşk olayında zaten mevzu güzellik-yakışıklılık değil ki , gerçek his.
Bize senelerce leyla çok guzel fıstık gibi mecnun on numara yakışıklı demediler ki birbirlerini nasil sevdiklerini anlattilar leyla ile mecnun aşklarıyla meşhur oldu o yüzden şaşırmamak lazim 😊
En İyi Cevaplar