+1 yılAynaya bakınca ben yakısıklıyıö veya güzelim kesin cok büyük ask yasıcam diye bişey yok yani o nasip kısmet işi dısardan baktıgında ayy bu cok cirkin veya tipsiz sen bunu nasıl seviyosun deselerde onda kim bilir neleri görüyo onlar kız oldugum için erkek üzerinden örnek veriyorum cok iyi bir baba görebilirim cok sadık ve tatlı dilli es görebilirim ( malum simdi kız erkek küfrediyo en sevmedigimden ) tek kız olarak babama bir erkek evlat görebilirim gözlerinin içindeki parıltıyı görebilirim sorumluluk sahibi olmasını sevebilirim gülüşünü severim durusunu severim sesine sevem beni cok sevmesini severim zekasını severim edebini severim yani illa yakısıklı olması gerekmiyo birini sevmek için
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben yakışıklıyım sen kötüsün mü öldürürüm bak 😂😂😂 yicem seni bir gün o olcak ya 😍😘❤
1125 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@saçmabirkişilik Karımdan uzak durun =(
- +1 yıl
- +1 yıl
@saçmabirkişilik Hiç :D sadece kıskandım biran
- +1 yıl
- +1 yıl
@saçmabirkişilik Kıskançlarr
- +1 yıl
@saçmabirkişilik bende sana İsmail yk dan Allah uzun ömür versin i armağan ediyorum
- +1 yıl
ya sizce mi sevgilisiniz yeter be :/ :/ :/
- +1 yıl
- +1 yıl
@saçmabirkişilik eyvallah 😬 Müslüm Gürses Sende Kalmış da benden sana gelsin
- +1 yıl
@saçmabirkişilik @eyup52 yeter başka yerde konusun
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben forever alone ama siz takılın
- +1 yıl
Knk noluyor sizin evde bişeyler oluyor ve sen telefona bakmıyosun ya şimdi cevap ver ya da bidaha benle konuşma ciddiyim korkuyorum
+1 yılBu fotoların o insanlara ait olmadığını çogu kişi biliyor zaten. Ama sanki kendileri çok güzellermiş gibi bu insanlarla dalga gecıyorlar. O insanların zamanında aşk gerçekten aşktı. Maddi ve dış görünüş pek bir anlam ifade etmiyordu...
Bu arada Doğan hesabimı kapatmişlar benim. Allah onları bildikleri gibi yapsın. Erkek barbie ben😕294 Yorumla- +1 yıl
Neyse ya olan oldu. Eig için tesekkurler😊
- +1 yıl
Tamam kardesim
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılLeylâ ile Mecnun, bir Arap efsanesine dayanan klasik aşk hikâyesidir.
Fuzulî, 1535 yılında mesnevî türünde kaleme almıştır. Mesnevî tarzına ve Türk diline yenilik getirmiştir.
-Sizce 1500'lü yıllarda fotoğraf makinesi var mıydı?135 Yorumla- +1 yıl
adam hem kültürlü hem aşka değer veriyor şimdi dağılabiliriz
- +1 yıl
@kılavuzukargaolan güncelleme de herşey yazıyor neden kastınız ki bu kadar
- +1 yıl
@emre505 duvara çizilmiş resim değil onlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılmedia.sinematurk.com/.../77017.jpg
Gerçeği bu :D :D :D1616 Yorumla- +1 yıl
hayır bu :)
https://i.hizliresim.com/QZW1RZ.jpg hayır bu :) - +1 yıl
- +1 yıl
@TipitipTıpçı aynen knk zaten devam etseydi büyük ihtimal diğer 3 leyla hayal olacaktı adam finalde kum filan kusuyordu çünkü
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Leyla ile mecnun bir eserin karakterleri. hayatda oyle bisey olmamis. Bu fotolar da bit tiyatro oyununun fotolari. Eskiden kadinlarin yuzlerini acmasi tiyatroda oynamasi yasakdi. kadin yerine leylayi bir erkek oyincu canladirmis. bu leyla da mecnun da birer oyumcular. ama. ikiside erkek.
10 YorumlaGercek ask budur iste. Karaktere asik olursun görünüse degil. Görünüsü güzel olmayan insanlara bir sans verseler güzel olurdu. Bir insan cirkin diyelim onla konusursun karakteri cok güzel mesela o kisiyi güzel veya yakisikli olarak görürsün zaten. Insanlar anlamiyor ama görünüse cok önem veriliyor. (yasadigim bir olay)
10 Yorumlao dönemdede kaç mp ile cekmişler acabası sadfasdf
inanmayın olm böyle şeylere manyakmısınız
oldu ozaman buda şirin için dağları delen ferhat
https://i.hizliresim.com/Z7JY7g.jpg10 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Leyla ile Mecnun kökeni gidelim bundan yaklaşık 800 yıl önce olan
Kimilerine göre Fas kimilerine göre Ürdün kimilerine göre ise İranlı aşklardır.
Sonuç olarak "Anonim " bir olgudur yanı gerçek olup olmadığı belli değil.
Hepsini geçtim "Facebook" bir tane deli bir taş atıyor 123781293712 kişi buna inanıyor.
Feyk ya feyk 850 yıl önce millet duvara resim çiziyordu resim Fotoraf makinesi ne alaka10 Yorumla
+1 yılşöyle düşünüyorum. www.kizlarsoruyor.com/.../q4407661-suna-inananin-aklindan-suphe-ediyorum-siz-de-ediyor-musunuz
00 Yorumla
+1 yılAşk görsellik değil işte buradan onu anlamış olduk 😂
41 YorumlaLeyla ile Mecnun 'u Fuzuli ' nin yazdığını hesaba katarsak ben Fuzuli ' nin fotoğrafları internete düşmeden buna inanmayı reddediyorum. ✋✋
40 Yorumla
+1 yılAşkın gözü gerçekten körmüş, hayır mecazi anlamda değil gerçekten yani. Hatta ileriye taşırsak , hem kör , hem sağır , hem topalmış. Aşk ne nalet birşeymiş ya
20 YorumlaMecnun nasıl bir yokluktaysa artık avatara aşık olmuş 😂
80 Yorumla1141 -1209 ilerde yasamis bir azeri sairi Nizami Gencevi Leyla ile Mecnu ilk yazan sairdir yani onun kaleminden dogmuslar... bu insanlarsa kendilerini ona benzetmisler... tarih boyu boyle asiklar cok...
20 YorumlaDiğer konusunda 724 cevap paylaştı. Yüzyıllar önce bahsi geçmiş Leyla ile Mecnun'un.
Fotoğraflarının olması mümkün mü? Tabiki de değil.
Utandım şu an böyle bir hikayenin tarihinin bilinmemesinden.20 Yorumla
+1 yılLeyla mecnun binlerce yıllık anlatılan bir hikaye. Bir arap hikayesi. onu İran sahipleniyor daha sonra Türkler ve Fuzuli ile birlikte en meşhur beyitlerine kavuşuyor. Onların fotosu olmadıgını bildiğin halde cevap sayısını artırmak için bir numaran bu ya da gerçekten inandın buna ve zeka seviyen bunu burdakilerin uyarısından sonra farkedebilecek düzeye ulaştı
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha cok komiksin...
Eig'i önceden kestirdin , ona göre sordun soruyu değil mi? :D - +1 yıl
Resmin gerçekliği konusunda hiçbir şey bilmiyorum diyerek zaten önceden buna inanmış olan birinin mallıgını tartışmaya bile gerek yok zaten. D
neymis demekki gencler ask tipe mipe bakmiyor otada bokada konuyor... bir daha kimse sormasin burada sevgilimle nasiliz diye gercek ask bunu gerektirmiyormus anlayin
10 YorumlaLeyla ile mecnun asklariyla meshur olmus. hicbi yerde dunyanin en guzel insanlari seklinde bir tabir gecmiyor zaten. ikisi de allah affetsin baya cirkin. iste ask budur :D
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Gerçeği bu: upload.wikimedia.org/.../...a-ile-Mecnun-Ekran.jpg
Sabır.10 Yorumla
+1 yılResimleri birden görünce ürperen bir tek ben miyim ya :D :D
41 Yorumla- +1 yıl
yalnız değilsin :D
Leylanin virkin oldugunu duymustum ama bu kadarida pes dedirtti. Ama sonucta her insa icindeki guzle kalbi sever nasil sevdilerse artik gunumuze kadar geldi. demekki neymis ask guzellikte degilmis 😊
20 Yorumla
+1 yılAbicim bunlar gerçek değil ya bu asırlar önce var biri çizmiş atmış ortaya Leylayı bizzat uzaylıya benzettiler. Asırlar önceki fotoğrafın veya simanın bu devirde ne işi olur.
10 Yorumla- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıldış guzellık hersey degıl. ıc guzellık en buyuk ve nadir olan sey demekkı onu bulmus onda. hic de ırkılmedım gorunce. yaradan Allah.
20 Yorumla - Diğer konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın gözü kör yapacak bişey yok. Adam demiş zaten zamanında ah bide sen o leylayı benim gözümle görsen diye... :)
10 Yorumla
+1 yılgercek olmadiklarindan üstüne düşünmüyorum. sadece insanların dis gorunuse verdigi onemi, sevgiyi arayisi bedende aradigini gordum ve niye mutlu olmadıklarını niye aski tadamadiklarini cok iyi anladim
20 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi de leyla ile mecnun sadece birer efsane değil mi hayal ürünü eserleştirilmiş bir hikaye.. resim ne alaka
10 Yorumla
+1 yılLeyla ile mecnun gercekte yasamamis karakterler:) cok cahiliz yine kendi edebiyatimizdan haberimiz yok :)
10 YorumlaBence tipe bakılmalı sonuçta ortada bir aşk var dillere destan olan çiftler ne kadar çirkin olursa olsun ben ortadaki kalp gücüne aşklarına bakarım.
10 Yorumla
+1 yılLeylanın çok çirkin olduğunu duymuştum ama görmemilştim. Hep kafamda güzeller güzeli bir leyla canlanırdı. Aşkın dış görünüşle doğrudan alakası olmadığının ispatıymış dillere destan leylanın hali.
20 Yorumla
+1 yılFotoğraf makinasının icadolmadığı bir dönemde yaşamış insanların fotoğrafını nasıl çekmişler de bakem?
10 YorumlaDiğer konusunda 355 cevap paylaştı. böyle bişey olamazzz ben bunları çok güzel hayal etmiştim amaa :'( :'(
30 Yorumla
+1 yılLeyla diye biri hiç olmadı. Herşey Mecnun'un hayal dünyası yani uydurmasıdır. Mecnun'un Arapçada anlamı delidir. Yani fotoğraflar tamamiyle uydurma
10 YorumlaAngelina Jolie ve Bradd Pitt bile bunların ayaklarına su dökemez.
Korkudan yanaşamazlar çünkü ya.20 Yorumla
+1 yılfotoğrafı görünce bişey hissetmedim de sosyal medyada bu fotoğrafın altına yapılan yorumları okudukça içim kalktı.
10 YorumlaDemekki aşk insani harbi kor ediomus biz bosuna ozenti ozenti dolasmayalm gencler pls yani
20 YorumlaAşk denen şeyin gerçekten olduğuna inandırdı beni bu fotoğraflar
10 Yorumlayani ilk gördüm aklımdan birşeyler geçti ama aklımda kaldı ve kalsın.. Allah yaratmış ne diyeyim.. Onlarda insan
10 YorumlaLeyla ile mecnun gerçek değik yalnız, gerçek olan ferhat ile şirin...
10 YorumlaKafasi rastali komunist tipi var mecnunda. Sicarim oyle arsivin icine.
14 Yorumla- +1 yıl
nickimi taklit etmişsin :D
- +1 yıl
bu benim 5 ci hesabım 3500-16000-19000-8000 xperlerim vardı daha öncekilerde.
+1 yılEe ne demis Neyzen TEVFİK mecnun siirinde " leylayida biiippp mecnunuda bipppp" hakliymis.
10 Yorumla
+1 yılbak şu leylanın yaptığına efekt yapmış fotoya :D ışık vermiş :D
soldaki leyla dimi (._.)10 Yorumla
+1 yılNe diyim askın gozüne kezzap dökmüsler kör olmaktan gecmis zhbabab
10 YorumlaUlann hayallerim yıkıldı be hayalimde hiç böyle değildi 😂😂😂😂
10 YorumlaMecnun leylayı yıllar sonra gorur ve lelyalı tanımaz burdaki amac kisi olarak değil duygu olarak aşkın buyukluğü
10 Yorumla
+1 yılAhahaha ya bende bunlar kim diyorum karsima çıkıp duruyor ahah dedem babaannem samanlıkta buluştuğu fotoğrafları var onları hatırladım 😂😂 onlarda boyle çirkinmiş
15 Yorumla- +1 yıl
Samanlikta mi? Evli degillermiymis o zaman?
- +1 yıl
@Yarındahagüzelolacak yok gizli gizli buluşuyorlarmış nişanlılar ama 😅
- +1 yıl
Yaa :D kim cekmis
- +1 yıl
@Yarındahagüzelolacak dedemin kardeşi 😂
- +1 yıl
Vay be hangi yillar? Ve kac yasindalarmis merak ettim :D
+1 yılBöyle olduğu iddia ediliyor ama kanıtlanabildiğini sanmıyorum. Birisi attı bu resim şuraya ait diye herkes paylaşıyor ^^ Varsayalım ki bunlar onlar. Bundan banane :D
10 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu insanlar gerçekte yaşamadı. Sadece efsane bunlar.
10 YorumlaFake olduklarını düşünüyorum, o zamanlarda fotoğraf makinasımı vardı?
20 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. dillere destan leyla mecnun bunlar mıydı :D tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :D
10 YorumlaDiğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. 1500'lü yıllarda gerçekleşen olay. Kamera icadı 1800'ler falan. İlginç tabi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇizim olabilr evet ama hz. Ali nin resmi de çizim mesela.. Leyla buysa Şirin i düşünemiyorum çünki onun çirkin olduğunu zaten duymuştuk :))
10 Yorumla - Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman fotoğraf mi varmış? Yalandir bence bu.
121 Yorumla
+1 yılhic bir sey dusunmuyorum.. iki insan iki ruhta ask mecnunun gozunden leyla, leylanin gozunden mecnnunu gormek imkansiz neticede benim sevdigimi gordugum gibi bir baskasi goremez misali
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılFotoğraf gerçek değil belli ama gerçek aşk be işte
Çirkin şansı gjdfbf20 Yorumla
+1 yılHe ya. O zaman kızlar hepimize iş var rahat olun 😌😌😌
10 Yorumla
+1 yılAskin gozu kor imis.
Mecnuna sorsan leyla dunya guzeli..10 YorumlaOlması gerektigi gibi...
Su zamanda olsaydı bu kadar degerli olmazdı:)))20 YorumlaDiğer konusunda 448 cevap paylaştı. eee ne demiş mecnun sen bide onu benim gözümle gör.
gözünü s*keyim mecnun :D10 Yorumla
+1 yıl''Ne demiş leyla mecnununa sen leylaysan benim içimdeki kim ''
10 Yorumla- Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılben şok :D pek inanmadım ama doğruysa fenaymış ya hangisi leyla hangisi mecnun anlamadım :D
10 Yorumla
+1 yılleyla ile mecnun ne zamanlarda yaşamıştıki o zamanlarda foto makinesi varmıymış
(evrime kafa atmışız insanlık olarak)10 YorumlaZaten sadece hikayesinin güzel olduğunu biliyordum, şaşırtmadı. Olabilir sonuçta aşk bu ota da konar..
10 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat