+1 yılGüneşin yaydığı radyasyonik ışınları atmosfer filtrelefiğinde öyle bir görüntü çıkar ortaya aynı gökyüzünün mavi olması gibi ama bu dediğim akşam üstü olur genelde bu saatte bilemem 😛
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
nem yüklenen bulutların genel renki kızıldır... sanırım bu yüzden olabilir. bulutları görüyorsundur gök yüzünü değil
05 Yorumla
Soran+1 yılYa deliricem bir kac kisi deprem falan demis kalbim 7484859 atiyor Şu an
Soran+1 yılCidden coo korktum ya yemin ediyorum aglayasim geldi. Bildigin kirmizi ve deprem falan diyorlar bide ben sakaryadayim tam deprem bolgesi. Ya uf olmaz dimi 😔
Soran+1 yılNasil bu kadar eminsin peki. Ya insanlar cok kotu yorum yapiyor. Balkona ciktim yemin ediyorum ya. Gokyuzunu bir gorsen anlarsin. Valla vok kotu oldum ya nerden sordum soruyu 😔
+1 yılkız bunun için bir sürü şey söylenebilir fakat depremlerden önce gelir diye biliyorum ben korkmana da gerek yok ne olması gerekiyorsa o olur
013 Yorumla
Soran+1 yılOyy oy anladik deprem 😔 eger yarin deprem haberleriyle uyanirsaniz bir genç arkadasimizda vardi yeyip dua edersiniz djfjfh
- +1 yıl
hahahahab bu arada aşağıdaki kız beni engellemiş ne güldüm ama
- +1 yıl
1 yıldır ben auroralar adına çalışıyorum ve kız gelmiş ne diyor. Tuhaf doğrusu.
Soran+1 yılAa auro konusundaki kiz senmiydin 😄 yani bende bilmiyordum oyle sey mi var deprememei neden oluyolarmis
- +1 yıl
ya bunun uzerinde cok teori var bilim adamlarindan fakat aurora eski yillarda oldugu gibi cok siddetli gelmedigi icin ortaya kesin bir sonuc cikmiyor. Bu bir tesadufte olabilir
- +1 yıl
tesekkurlerrrr
Soran+1 yılHala ölmedim 😂 rica ederim
Soran+1 yılYalniz bir sey diycem ben eig secmedimki Şu an onu farkettim kendi secti heralde :/
- +1 yıl
aboooooo
Soran+1 yılHahha olsun feda olsun fjfjfj
- +1 yıl
tesekkurler. Zaten o kadar sinirim bozulmustu bu soruda. Hak ettim bence shksjcks
Soran+1 yılHahah sen benim sinirlerimi bilmiyorsun tabi 😂 olucem sandim fhfjfj neyse iyi oldu o zaman. Bu arada ks nin kendi kendine eig sectigini ogrenmis olduk. Asla eig secmem cok useniyorum xd
- +1 yıl
bende :)))
+1 yılDeprem öncesi olabiliyor (17 agustos tecrübelerime dayandım)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen yasadin mi ki? Ay kopeklerde havliyor agliycam uguluyolar bide
- +1 yıl
Yasadım malesef evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılBizim ülkede kendini zeki, her şeyi bilen o kadar aptal insan var ki yanıtları okurken kriz geçirdim. Bi bulutla deprem olacağını Allah vahiyle söylemiş onlara.. yok öyle bir şey. Jeofizik le uzaktan yakından alakası olmayan absürt insanlar yorum yapmasın lütfen. Deprem dediğimiz şey sadece yer hareketleri ile anlaşılacak bir durum. Gökyüzüne gelirsek halen bazı sabahlar böyle. Nem ve güneş ışınlarıyla alakalı bir durum. Element uydurmayın lütfen
00 Yorumla
+1 yılUtanmıştır, seni şirin gökyüzü seni demek utandın yerim seni (hava yersin (yedi))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkma be canısı bısey oldugu yok gecenın kızıllıgı o
06 Yorumla
Soran+1 yılİste canisi bende nedenini sordum uf daha once hic boyle bir sey gormedim ben
Cevap sahibi+1 yıl1999 depreminde olduğu söylenen durumdur. sonraki aynı durumlarda deprem olacağı korkusuyla uzun bir süre sokaklara kaçmıştır halk. halbuki çevrenin karanlık olması üzerine uzaklardaki ışığın gökyüzündeki bulutlara yansıması sonucu olusan durumdur kendisi. anladınmı canısı
Soran+1 yılVallaha allah razı olsun. Ya yemin ediyorum korkudan kalp atislarim hizlandi ya. Sen boyle aciklayinca falan rahatladim biraz
Cevap sahibi+1 yılherzaman sıkıntı etme burdayım ben tamam gızlısın yazamadım ama denk gelırız ıns bulmak ısterım senı
Cevap sahibi+1 yılordamısın canım
Cevap sahibi+1 yılcanısı uyudunmu bugun denk gelemezsek aksam ondan sonra gene burda olcam ok gorusuruz ıns senı tanımak ısterım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkeeees sığınaklaraaa abd rusya HAARP projesini uyguluyor gençler
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle deprem habercisi özellikle sabaha karşı olanı çok fenadır.!!
00 Yorumla
+1 yılMeteor yağmuru başlangıcı olabilir..
044 Yorumla
Soran+1 yılPeki şemsiye faydalı olur mu
- +1 yıl
Dinazorlara faydası olmamış
Soran+1 yılO zaman şemsiye yokmuş :/
- +1 yıl
Ay ciddimisin.. Bende şemsiyeyi dinazorlar buldu sanıyodum tüh bak..
Soran+1 yılAynen ciddiyim. Ve hayır dinazorlar değil insanlar bulmuş
- +1 yıl
hımmm peki
Soran+1 yılDaha bilmediklerin varsa her zaman ne demek
- +1 yıl
Uranüs kaç yılında ve tarihinde gezegen olmaktan çıkmış ve bir uydu olduğu kabul edilmiştir?
Soran+1 yılBunu google yazıp öğrenebilirsin evlat bana daha zor sorularla gel 😂
- +1 yıl
Uzay boşluk ve ses yayılmaz biliyosun.. Peki gezegenlerin çıkarmış olduğu sesler nasıl anlaşılır?
Soran+1 yılOha Şu an kaldım cnfjfj tahminimce sürtünmeden kaynakli ultra duzeyde bir ses olusuyor. Tırnagını tahtaya surtmek gibi dusun.
- +1 yıl
Hayır.. Nasa uzmanlarınca geliştirilen frekans uydularını gezegenin yakınına gönderir ve onların boşluğa yaymış olduğu frekansı algılayıp sese dönüştürür.. Ve bu ilk olarak Rus bilim adamları tarafından bulunmuştur..
Soran+1 yılPeki sen bunları neden biliyorsun cnfjfjfj neyse saol vallaha sayende kafam dağıldı 😂 bide benim teorimde süperdi kabul edelim cncn
- +1 yıl
Senin teorini çürütecek bir gerçek var ki gezegenlerin uzaya yaydığı ses başka gezegenin atmosferine değmeden herhangi bir sürtünme yaşayamaz ve ses çıkaramaz.. Ve bir gezegenin çıkardığı ses diğer gezegene ulaşamaz bile ki dünyadan başka güçlü atmosferi olan bir gezegen henüz keşfedilmedi.. Şayet öyle bir ses dünyaya değebilmiş olsa muhtemelen insanlar o sesten dolayı ölebilirdi.. Hatta o sürtünme atmosferde aşırı sürtünmeye yol açabilir sürtünmeden çıkan radyasyonla insanlığın sonu gelirdi kilit cncn :D
Soran+1 yılHahah tamam daha çok bilgilisin 😂 ama soyle bir sey var belki ses dalgalari ulasmiyor falan filan ama gezegenlerin hadi onuda gectim dunyanin atmosferden dolayi uzayda donerken olusturdugu bir surtunme var. Cografya derainde oyle dediler cncncncncncnc
- +1 yıl
O oluşturduğu sürtünme herhangi bir etkiyle reaksiyona girmiyor ki bir tepkime oluşturup radyasyon ya da benzeri zararlı etki ortaya çıkarsın.. :D Ve o sürtünme aşırı sürtünmeye yol açsaydı dedim.. Dünya da ki sürtünme aşırı değil ki :D
Soran+1 yılHayır asiri. Bak cografyadan hatirladigim kadariyla dunya cok hizli dondugu icin asiri bir surtunme olusurmus. Ama yercekiminden dolayi atmosferdeki gazlarda dunyayla birlikte donermis. Buda surtunmeden dogabilecek zararli etkenleri yok edermis. Böyle bir seyler iste 😄 hadi ateistler bunuda acıklayın cjckdk
- +1 yıl
Tamam işte benim dediğim şey yüzeysel.. Şimdi dış etkiyle bişey dünyanın atmosferine çarpsa o şiddette bir sürtünmeyi dünyanın dış kabuğu dönüşü ya da içerisinde ki etmenler absorbe edebilir mi? Bir sürekli olan sürtünme var. Birde birden artış gösteren bir sürtünme var :D Mesela arabaların pistonları çarptığı zaman bir sürtünme oluşu ve milin dönüş hızından dolayı sürtünmeyi absorbe eder.. Fakat turbo arabanın devrine fazla gelirse motor sürtünmeyi kaldıramaz ve pistonlar parçalanır ve motor alev alır.. Böyle düşün :D
- +1 yıl
Mesela japonyaya atılan atom bombası öyle bir sürtünme oluşturmuştur ki ortaya metan gazından tutta radyasyona kadar binlerce etki ortaya çıkmıştır.. Daha atom bombasında ki sürtünmeyi absorbe edemeyen dünya uzaydan gelen ses dalgasının sürtünmesinde ki şiddeti nasıl absorbe etsin cncn?
Soran+1 yılAbi sen örnekle açıklayım daha iyi anlasın dedin ama benim kafa gitti fjfjcj arabalara hiç girmesek mi 😂
Soran+1 yılEdemez dimi cncn peki o zaman nasıl oluyorda uzaydaki surtunmeler ucup gidiyo. Neden ses cikarmiyo. Gece gece sen niye kafama bunlari soktun cncncncncn kafamda deli sorular 😂
- +1 yıl
Yumurta kabuğunu al.. Üstünden ve altından aynı anda bastır. Yan tarafından değil. Parçalanmaz değil mi? Fakat o yumurtayı mengeneye kıstır aynı şekilde.. Birden sık. Kırılır değil mi? Yani monoton bir kuvvete her varlık bir savunma mekanizması geliştirir.. Fakat birden uygulanan kuvvete bişey yapamaz -_-
- +1 yıl
Uzayda meteorların çarpması dışında sürtünme zaten yok.. Sesten dolayı sürtünme olamaz. Çünkü gezegenler birbirine o kadar yakın değil.. Ayrıca gece değil sabah oldu cncn
Soran+1 yılHmm savunmamiz var diyorsun :/ peki sence cirkin erkeklerin kas yapmamalı fikri 😂😂
Soran+1 yılSabah oldu dimi cncn lan deprem olcak diye uykumu kacirdilar. Saatlerdir balkondayim 😂
- +1 yıl
Yorumlarımı okuyor olduğunun göstergesidir.. :D Kızlar kası kendileri için yapıldığını sanır fakat sporcu olan her erkek bedenen güçlü olmak zorundadır.. Ayrıca sporcu olmayan erkeklerinde sağlıklı olmak istemesi gayet doğal..
Soran+1 yılYa oha sacmalama 😂 niye yorumlarını okiyim cncn ayni soruya gorus paylastim ve seni gordum. Baya atarlıydın cncn
- +1 yıl
Sırf gökyüzü kırmızı diye deprem olduğunu nerde gördün ki sen :D
- +1 yıl
Sorma kızlara sinir oluyorum sadece
Soran+1 yılYa ben gormedimde yorumlari gordun mu sen ya. Nasil korktum ne biliyim ben cncn
Soran+1 yılAynen kizin soruya bak 😂
- +1 yıl
Belki de öyledir bilemiyorum :P
- +1 yıl
Sen hangisisin ordakilerin
Soran+1 yılBil bakalım diyomuşum cncn
- +1 yıl
Ben ne bileyim ki hangisi olduğunu :)
Soran+1 yılAy bilemezsin tabi sadece tahmin edicektin. Eglenceli olabilir cncncn ama istersen soyliyim hemen 😒
- +1 yıl
Söyle ya merak ettim
Soran+1 yılTamam ya cncncn sanane acaba yazmistim yoruma manyagin biride mal mal yorumlar yapti alta anlarsin zaten kurt adamli olan 😂
- +1 yıl
Benden büyükmüşsün abla diyim mi sana :D
Soran+1 yılTabi ablacım gel buraya ablandan öğrenicegin cok sey var cncn
- +1 yıl
Ahahahah :D şu an sen benden öğrenmiş oluyosun ama? Hı cncn
Soran+1 yılEvet şu hayatta öğrenilebilecek en büyük şey küçüklerinden bile bir şeyler öğrenebileceğindir cncn
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılPeki :/
+1 yılışığın atmosferde kırılması.
013 Yorumla
Soran+1 yılDeprem falan demisler korktum ben 😔
- +1 yıl
deprem yerkabuğunun ile ilgili güneş ışınları atmosferden geçtiğine göre...
Soran+1 yılAma yer kabugundan cikan gazlar atmosfere dagilir..
- +1 yıl
yer kabuğundna gaz çıkması için önce hareket etmesi gerekir hareket etmesinden doğan sarsıntı bize deprem olarak yansıyacağından bu durumu hissederdik sonra gökyüzünde farklı aktiviteler görürdük. ayrıca ben depremlerin gökyüzünde renk ddeğişimi yaptığına denk gelmedim. volkanik faaliyetler etkiler bir
Soran+1 yılAma belki bizim bilmedihimiz bir nedeni vardir. Yani umarim degildir. Ben cok korktum ya
- +1 yıl
auroralar (kuzey kutup ışıkları) [hani renk renk olanlar] gökyüzünde gerçekleşiyor fakat nedense geçtiği yerlerde şiddeti ne kadar olursa olsun deprem ve diğer doğal afetlerden görülüyor.
- +1 yıl
@pinArdogAn864 kutup ışıklarının nasıl oluştuğunu biliyorum bizim ülkeden görülmüyor o yüzden değinmedim
- +1 yıl
bizim ülkede görülmemesi bir şeyi değiştirmez. Demeye çalıştığım şey, deprem yerkabuğu ile ilgili diye alakası yok değil. Kuzey kutup ışıkları da gökte oluyor fakat depreme sebep olabiliyor. Bunu demek istedim
- +1 yıl
Bu arada auroralar bütün yeryüzünden ve diğer gezegenlerde de gözlemlenebilir. Daha uzun süreli karanlık ve manyetik alan dolayısıyla, kutuplara yakınlaştıkça daha çok görünür olurlar.
- +1 yıl
@pinArdogAn864 bak bacım. kuzey ışıkları deprem filan yapmaz yapmamıştır da. güneş ve dünyanın manyetik alanı çerçevesinde gerçekleşen bir durumdur. deprem daha farklıdır. medcezir deprem yapar mı? nerdne uyduruyosunuz böyle şeyler ya? hayal gücünüz çok vasat. bilmiyorsanız açıp okuyun
Soran+1 yılAynen kutup isiklari neden deprem yapsin ki cok sacma :/ hic duymadim yani. Ama deprem sirasinda olusan gazlarin atmosfere yayilmasindan dogan bir renk degisimi soz konusu. Tabi deprem oncesi boyle bir sey olurmu nasil olur niye olur bende bilmedigim icin sordum.
- +1 yıl
sakin ol tatlım yok bişey olduğu. aynı ülkedeyiz olsa bilirdim zaten
Soran+1 yılİnşallah olmaz. Çok saol açıklamalar için ☺
+1 yılŞimdi bende baktım Gta hava bozma şifresi bu
00 YorumlaDeprem belirtisi diye duymustum ben
00 YorumlaHe evet güneş doğuyor koptum ya 😄😂
00 Yorumla
+1 yılNerede oldugunu bilsem soylerdim
016 Yorumla
Soran+1 yılSakarya soyle hadi
- +1 yıl
Pf güneş olmaz.
Aya bak.
O etkilemistir
Soran+1 yılAyı goremiyorum ki nerde acaba
- +1 yıl
Bilemwdim. Ama kizilin yansimasidir o. Ayin açısından kaynaklidir.
Manzaranin keyfini cikar bence p l l
Soran+1 yılYa az once deli korktum. Aglayacaktim resmen. Millet ne kötü ya. Odamdan kendimi oyle bir attim ki balkona 😄 simdi oturdum kizilligi izliyorum. Sakinlestim jfjff
- +1 yıl
Niye korktun deli 😊
Sakinles ra iki.
Dogadan korkma. Senin yerinde mak isterdim. hatta simdi diaari cikip biraz yhrumeyi dusunuuorum.
Gunun en guzel saatleri
Soran+1 yılKorkarim tabi yorumlari gormedin heralde. Soruyu sormadan once gercekten ilgimi cekmisti disarisi dedim bunu sormaliyim. Ben needen biliyim boyle olacagini djfhfh sen cik kardesim yuru durma evde balkona cik bir sey yap bak sonra dedi dersin dhfjfj
- +1 yıl
Sacmalama. Balkonda dur evet. Ama tadini cikarmak icin.
Depremin burdaki mallarin soyledigiyle ne alakasi var.
Okudum yorumlari takilma inlara.
Tadini cikart gercektende. Ozel bir hava o.
Soran+1 yılTamam saol ya sen ve bir kac kisi sakinkestim sayenizde. Vallaha digerleri yuzunden nefes alislarim degisti
- +1 yıl
Heyecan guzrldir 😉
Bakma aen onlara.
Nefes alisina bir sey demuyorum ama
Erotik bir hava. Milletin dedigi gibi deprem havasi degil.
Guzel bir an. Keske burada da olsa o.
Soran+1 yılYa keske senin gibi dusunebilsem. Ama malesef hala daha tamamen rahatlamis degilim :/
- +1 yıl
Of yapma şunu.
Havanın gokyuzunun depremle alakası yoktur.
Başka mesajlara bakma
Aksine sanslisin.
Ay gunesin dogusunu yansitiyor aslinda.
Ne sanslisin. Orda olsaydim keske
Soran+1 yılUmarim bir gun sende sahit olursun o zaman
- +1 yıl
Olduğum çok zaman vardır ki. Isim gereği haftada ıki gece uyanigim.
Çok severim o havayı
Tadını çıkar diyorum ya 😊
Soran+1 yılCıkarıcam inş
- +1 yıl
Diğer mesajlari okumaktan cikmiyor mu. Okuma
Yaz bana
+1 yıldur bakayim bir nasılmış😂😂
00 Yorumla
+1 yılDeprem havası genelde öyledir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa valla deli korktum ya
bir yerde yangın olmasın :l
01 Yorumla
Soran+1 yılKokardi ya
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaraştırdım biraz depremden önce hava kızıllaşırmış
00 Yorumla Betü benzi rengi atmıştır
10 Yorumla
+1 yılKıyamet bu gündür ey Ümmet-i Muhammed. : )
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir ışıklarının yansıması
01 Yorumla
Soran+1 yılBuda ilginc bir teori. Olabilir
+1 yılDeprem belirtisi. Hangi ildesin?
05 Yorumla
Soran+1 yılSakarya yaa cok korkuyorum
Soran+1 yılSakarya depremindede olmustu ya agliycam Şu an
- +1 yıl
Uzmanlık alanım benim.
Soran+1 yılEee sonuç
- +1 yıl
Her saniye depreme hazırlıklı ol.
Deprem habercisi olabilir
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgökyüzünü bile utandırdınız yaa kızardı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo kafa 1500
ne içtin buba bana da ver00 Yorumlafoto atsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılKaranlik ya disarsi cekilmiyor telefonla
+1 yılDeprem! :)
00 YorumlaDeprem olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılYa niye oyke diyorsunuz
Soran+1 yılYa agliycam cok mutsuzum Şu an dalga geciyorsunuz bide ya
Detaylı bilgi