Herşeyin B. kunu çıkarmışız efenim; dinden çok dinci, Arap'tan çok arapçı, Batılıdan çok Batılı... Arapdan çok Çarşaflı ve Batılıdan daha çok çıplak giyiniyoruz.
Türkler arap gibi davranmayı İslam zannettiği sürece daha çook yaşarız bu hissi.. Adama soruyorum sarık cübbe vesaire giymenin temel sebebi ne? Efendim bu Müslüman kıyafetiymiş.. Peki mekkedeki putperestler ne giyiyordu diyorum, ses yok.
Turkler nasil musluman oldu onu da bir arastirsa herkes cok iyi olur bati emperyalizminden nefret ediyoruz ama burnumuzun dibindeki arap emperyalizmini gormuyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onlar bedeni gizlemek icin dikkat cekmeyelim diye karaya bürünüyor senin beynin de aynen böyle. Kalbin kara beynin boş örümcek ağı dolmuş. ne kadar cahilsin.
Hala hor görmeler, üstten bakmalar.. Bu tavrı kim size veriyor anlamıyorum..
Arkadaşım türban takmak, tercih meselesi.. üstteki tatar güzelleri de iran da suudi arabistanda yaşasalardı onlarda kapanırdı.. Bazı yapılan davranışlar toplumsal kalıtımın neticesidir.. ne sen nede bir başkası değiştiremez.. iki seçenek vardır önünde.. yaaa kabullenmek ya da isyan edip hayatını başka şekilde idaretmek uzaklarda gitmek..
Dine imana geldik işte onu niye eklemiyorsun gizli üyecim? Sadece kapandık mı biz İslam'ı kabul edince? Dışarı çık bir gez en fazla 3 tane görürsün böyle kara çarşaflı. ŞU MİLLETİNİZİ EZMEYE BAHANE BULMAYIN ARTIK LAN.
Araplarla tanisip musluman olmamiz guzel ama ilk fotograflarda islama uymayan tek sey bas örtü bence keske islamla birlikte arap kulturunu de benimsemeseymisiz :(
Arap milliyetciligine karsiyim... ama araplardan dolayi boyle oldugumuza inanmiyorum... islamiyet araplara maledilemez... O kapanan insanlar araplardan dolayi degil... dini gereklilik icin kapaniyorlar... burayi iyi ayirt etmek lazim
Kesinlikle katılıyorum, bir bedevi dini Türk'e zaten uyumlu değildi. Keşke Avrupa Hun devleti varlığını koruyabilseydi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Değil. İyi ki tanışmışız :) Sizene isteyen istediğini giyer. Çok istiyorsanız üsteki gibi giyinin sizi tutan yok.. Ama siz üsteki gibi bile giyinmiyorsunuz Batı tarzı kıyafetler giyiyorsunuz.. Hani Türklük?
at binip kilic kusandiniz da elinizden. mi aldkk canakkaledeki onca kadin nene hatun pecesiyle savasa gitti de de onune mi gectiler bunlar 90 yillik gerileyis
turkum diye irkimi agzina alip kirlet. daha islam inanciyla turk bedwnini ayiramamis birisi oluze de hakaret etmesin hadi yallah ozenti avrupa atiklari sizi
he keyfimizden tanıştıkdı zaten aa komşu gelin öpüşelim koklaşalım filan dedikdi hatta şaka bir yana bu araplar tehlikeli adamlar çinlilerin yüzlerce yıl yapamadıklarını yaptılar hemde 70 yıl gibi kısa bir sürede haklarını yememek lazım
En İyi Cevaplar