Pişman değilim tabi ki ama şey yani, keşke böyle olmasaydı diyebilirim. İyi bir kızdı, niyeti de huyu da iyiydi. Sanırım en son 4 ay önce konuştuk ve daha da konuşamadık. Öyle kaldı işte... Keşke sevmeseydim diyemem, keşke her şey daha iyi olsaydı diyebilirim sadece. Gerçekten iyi olabilirdi, çok fazlasıyla seviyordum, yazılarla ifade edemem.
Hiç kurmadım bu cümleyi. Hayatımdan çıktığı an ona dair hissettiğim ne varsa silinip gidiyor içimde. Ne hissediyorsam birlikteyken hissederim, yoğunluğu ilişki süresince geçerlidir duygularımın. Böyle de tuhaf bir özelliğim vardır. Gidenler için keşkelerim, pişmanlıklarım olmaz. Çünkü gittiği an bütün duygularım yok oluyor. Pişmanlık duyacak kadar taze bir şey kalmıyor ben de.
Yaptıklarım icin pişman değilim aklım hala yapmadiklarimda 😎
Şaka bir yana da sonunu düşünmeden bir yola cikmam o yüzden pişmanliklarim çok nadir olur yani böyle körü körüne baglanmam lazım onuda yaşatabilecek biri cikmadi
Hayır pişmanlık duymadım.. Ben hayatıma birini alıyorsam sonu kötü de olsa bu benim seçimimdir ve olanlardan pişmanlık duymam.. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta ve ne olursa olsun güzel günlerin hatrına kendimi pişman hissetmem.. Keyifli geceler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
oldu evet
ama yine de onu sevdiğim için onunla yaşadıklarım içinde mutluyum
oda bir tecrübe oldu :)
Hayatımda bir kez dedim bunu 5 ay önce sokakta ağlamıştım en son kaldırıma oturup
Bu cümleyi herkese kurduran birileri olmuştur.
Evet bencede muhakkak olmuştur 💃
🤷♀️
Evet tek bir kisi oldu...
Hi hiii.. oldu yaptık bir hata. Geldi geçti işte
Oldu evet
Herkesin olmuştur sanırım
Mutlaka
Olmadı yalan yok.
Oldu son ilişkim
Pişman değilim tabi ki ama şey yani, keşke böyle olmasaydı diyebilirim. İyi bir kızdı, niyeti de huyu da iyiydi. Sanırım en son 4 ay önce konuştuk ve daha da konuşamadık. Öyle kaldı işte... Keşke sevmeseydim diyemem, keşke her şey daha iyi olsaydı diyebilirim sadece. Gerçekten iyi olabilirdi, çok fazlasıyla seviyordum, yazılarla ifade edemem.
Evet oldu …
Keşke onu tanıyacağıma kamyon 🚛 çarpsın dediğim oldu …
Hatta biri vardı
Annesi bunu küçükken terk ediyor başka bir adam icin
Buda Meger kadınların kalbini alıp sonra onları terk ediyormuş 😬😬
Genelde hep böyle olur
Hiç kurmadım bu cümleyi. Hayatımdan çıktığı an ona dair hissettiğim ne varsa silinip gidiyor içimde.
Ne hissediyorsam birlikteyken hissederim, yoğunluğu ilişki süresince geçerlidir duygularımın.
Böyle de tuhaf bir özelliğim vardır.
Gidenler için keşkelerim, pişmanlıklarım olmaz. Çünkü gittiği an bütün duygularım yok oluyor. Pişmanlık duyacak kadar taze bir şey kalmıyor ben de.
Keşke sevmez olaydım, vakit harcamasaydım dediğim insanlar oldu.
Ben çünkü arkadaşça yaklaşıyorum, bu yanlış anlaşılıyor. Sonra beni saçma sapan insanlarla aynı kefeye koyuyorlar, ayar oluyorum.
Başkalarının hatasını ben çekmek zorunda değilim. Başkaları bir şey yapıyor diye ben bunu da yapmak zorunda değilim.
Ben böyleyim işlerine gelirse.
Tabii oldu. Hayatımızı s... p çekildiler bi kenara, kendi hayatlarının tadını çıkarıyorlar. Devran döner mi peki?
@AşkıÖldürmek peki ya sorum?
Döner elbet senden bulamazsa da başkasından bulur belasını 🙏
Bela bulmasın. Ama...
Amam çok. Teşekkür ederim. 👋🏻
Yaptıklarım icin pişman değilim aklım hala yapmadiklarimda 😎
Şaka bir yana da sonunu düşünmeden bir yola cikmam o yüzden pişmanliklarim çok nadir olur yani böyle körü körüne baglanmam lazım onuda yaşatabilecek biri cikmadi
İyili olmuş yoksa adam olamazdık, tecrübe en iyi öğretmendir
Güzel bir bakış açısı ve doğru🙏
Hayır pişmanlık duymadım.. Ben hayatıma birini alıyorsam sonu kötü de olsa bu benim seçimimdir ve olanlardan pişmanlık duymam.. Hiçbir şeyin garantisi yok hayatta ve ne olursa olsun güzel günlerin hatrına kendimi pişman hissetmem.. Keyifli geceler..
Olmayan var mı ki?
Evet oldum...
Ama oda bir tecrübe doğru insana giderken
Olmayan yok evet ve tecrübe her kişi doğrudur
O yüzden ne yapıyormuşuz? Minnak kalbimizi üzmüyormuşuz :)
Elbette öyle🙏🤣
😀hah şöyle her tebessüm hayata atılan bir kazıktır. O yüzden tebessümünü eksik etme :)
Hiçbir zaman etmiyorum🙏🤣
:) Hayatı kaziklamaya devam :)
Olurda palyaço ne bilim şebek filan lazım olursa :) güldürmek için buralardayım :)
Estağfurullah olur mu öyle şey🙏 çok teşekkürler
Rica ederim ne demek 😀
Öyle demiyim ya iyi ki sevdim. Yoksa bu halde olamazdım.
Değişikmis
Hayır aksine ne güzel sevmişim derim hep, seviyorsam güzel severim
Güzel seviyoruz da hani karşı taraf kötü çıkınca deriz öyle düşün 🤷
O da onların karaktersizliği olsun 😄
Puuu onlara🤣
Bak yumuşatılmış hali "karaktersiz" daha kötüsü var ama ban yerim siteden djsjdj
Aynen demeyelim🤣
Cok pişmanım cok onu o kadar sevip kör olduğum için Allah bildiği gibi yapsın..
Amin amin