Başlıkta dediğim gibi neden istedikleri bişey olmayınca direk Kezban etiketini yapistirirlar?
Cevabın nedir?
+1 yılYa şu insanlara bir etiket yapıştırılmasından nefret ediyorum. Yok bakımsız egoist kızlar kezbanmışta avrupalı kızlar değilmiş. Birincisi avrupalı kızlar gibi olsak özenti derler ki illa avrupalı kızlar gibi olucam diye çırpınsak özenti olmuş oluruz ne gerek var? Bakımsızlık konusuda şöyle, bu konuları aileleri ya da büyükleri kızlara ergenliğe girdiği anda öğretmeleri gereken bir şey. Fakat bu kadar çok tacizci, sübyancı ortalıkta kol gibi gezinirken bazı muhafazakar aileler kız çocuklarının dikkat çekmemesi için onlara bakımı öğretmiyor örneğin bıyıklarını aldırmalarına izin vermiyor. Kız da belli bir yaşına gelene kadar kendi çabalarıyla öğrenmeye çalışıyor ya da boşverip salıyor. Ayrıca kızlardan bakımlı olmalarını isteyen bir çok erkek dişlerini bile fırçalamaktan aciz. Egoist konusuna gelirsek, etrafımızda egoist kızlarımız olduğu kadar erkeklerimizde var. Bazı yorumlarda da basenli kızlar gibi dış görünüşe göre yargılamışlar. Kimse 0 beden olmak zorunda değil ayrıca bazı insanlara da basen hoş gelir ayrıca kimse siz ona kezban diyeceksiniz diye basenlerini eritmek zorunda değil. Türk kadınlarında zaten genetik olarak büyük basenler var. Bir çoğumuzun annesi/anneannesi de basenli kadınlar. Acaba kendi büyüklerine de kezban diyolar mıdır?
14 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi demişsin eline sağlık valla😄
- +1 yıl
Biraz uzun olmuş eminim kızlara kezban etiketi yapıştıran erkeklerimiz bir çoğu okumaya bile yeltenmez
- +1 yıl
Görüşünü eig yapıcam umarım hemcinslerimiz ve karşıcinsler okurda anlar biseyler🙏
- +1 yıl
Okurlar umarım ama bu yaşlarına kadar anlamadılarsa bu saatten sonra da zor, teşekkür ediyorum bu arada
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendileri de mahmut olduklari için bize kezban demeleri normal.
20 Yorumla
+1 yılSoru güzel ama kimse cevabını veremez, çünkü dilimizde rastlanan bir durum bu. Kelimeler anlamlarının zıttı olarak kullanıla kullanıla yer ediyor, yozlaşıyor. Sonra zamanla kelimenin anlamı akıllarda farklı kalıyor. Saf mesela. Saf dediğimde sizin aklınıza temiz duru mu gelir yoksa insanlarla alay etmek için kullandığımız saf kelimesi mi gelir? Aynı olay burada da var yormayın kafanızı
Not:( bizim bakış açımızda bakımsız ota boka tirip atan ergen kızlar işte ee tabi aralarında bakımlı olanlarda var10 Yorumla
+1 yılAslında kıZlara kezban diyen erkek değil özellikle. kızlar kendi arasında ayrım yapıyor aslında her. kız açmamiş bir çiçektir
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür
- +1 yıl
Özele gel
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
49Cevap
Her kıza kezban demem ama sıfır ram'a sahip olup, bunun farkına bile varmadan burnu kaf dağına varan tiplere kezban diyorum ben. He bir de başka güzel yeri ya da sevilecek bir hiçbir güzel huyu olmadığını düşünürcesine orasını burasını teşhir eden ergenlikten kurtulamamış tiplere diyorum..
20 Yorumlakedı ulasamadıgı cıgere mındar dermıs bu denyolarında olayı bu kezban nedır yaa salak sacma ısler yapıyolar ınsanlık dıye bısey kalmamıs sımdı bır kız senı ısterse on numara ıstemezse kezban bır kız sana verırse super vermezse kezban ya da bulmustur kızın bırını baska bı kız buna bısey dedıgı zaman kezban yanı hazır cevap ama donup kendıne bakmaz bılmıyokı kızlar olmasa ortalıkta abaza gıbı dolasıcak kı ölede oluyo onlar :D
20 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkendı kendıne bır anlam katılmıs ısmı baskalarına kullanmak ne sacma kezban kımınde ısım kımınde ıse uydurma saf kendını begenmıs kısıler mı oluyor kezban ne ya bırakın uydurmaları hekres cok mu ustun ya da eksıksız
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Arkadaş ortamı ve özgür kalırsa ortayi gecersin
ben bu kezban sözcüğüne bir anlam veremiyorum zaten. ne demek bu kelime ne anlama geliyor? paçoz gibi birşeymi? yoksa herşeye atlayan sazan gibi bişeymi? resmen saçmalik kizlar koklanmaya hazır bir çiçektir bence. koklamasını bilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdı kezban ise kezban denir. Yani bu isime sahip olan kadınlar kendini kötü mü hissetsin? Hissetmesin. 🙄 Akıllı olun ulan kızlara kezban demeyin.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılKimi ulaşamadığından der kimi beğenmediğinden ama o güzel olmayan kızların yüreğini 100 güzel gelse tamamlayamaz önemli olan iç güzellik
10 Yorumla- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakımsız olduğu zamanlarda
trip attıkları zamanlarda24 Yorumla- +1 yıl
Trip atan erkeklerde var☺
- +1 yıl
kızlara göre çok nadir
- +1 yıl
Benim eski ciktiklarimin hepsi trip atiyodu bana o zaman onlarda Mahmut mu?☺
- +1 yıl
Evet sana hep öyle denk gelmişlerdir ya da sen öyle anlamıssındır birçok sebebi olabilir
kezbanlar okul okumayan kendine bakmayan küfür eden sigarayı içmeyi beceremeyene denir ha bir de aptal aptal konuşan da kezbandır :D
10 Yorumla
+1 yılKardeşim senin de dediğin gibi istedikleri şey olmayınca yapıştırıyorlar etiketi.
10 Yorumla
+1 yılBazilari gercekten kezo. Bosa inkar edilmesin ama kamiller de yok degil hani.
10 Yorumla
+1 yılSozde ezecekler bizi sozde kendilerini ustun gorecekler sozde ego falan kasacaklar he he 😄
10 YorumlaKezban demelerinin sebebi
Bana göre bir kızın kendine güveni olmaması herşeye bir bahane veya işine geldiği gibi hatta Çoçukca davranınca ister istemez Kezban oluyor10 YorumlaBn söylemem.. Söyleyenler ise konuşmak için konuştuklarından söylerler 😊😄
10 Yorumla
+1 yılElde edemedikleri kızlara derler. Normalde o kezban dedikleri kızları nefessiz...
10 YorumlaErkeklerin kızlara kezban demesi kötü tabiki ama kızlarda her erkeğe aynı gözle bakıyorlar iyilerde arada kaynıyor
10 Yorumla
+1 yılBence de haklısın, ben karşıyım bu tür laflara.
O kezban diyen kişi, istediğini elde etse o kız kezban değil hülya olurdu.. xD11 Yorumla- +1 yıl
bana mesaj atsana , xper 2 olamadığım için atamadım
Haklı olabilirler bazen ama öyle haklı haksız da dememeliler. O zaman çok Mahmut oluyorlar.
10 YorumlaKedi uzanamadigi cigere mundar dermis. Sizlerde onlara kamil deyin 😄
10 Yorumla
+1 yılbizler sadece kezbanlara ve kezbanlik yapanlara soyleniriz
10 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar erkeklere neden keko ya da sapık dediği için
20 Yorumla
+1 yılelde edemedikleri her kız kezbandır o denyoların gözünde.
10 YorumlaKedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş herhalde o misal
10 Yorumla
+1 yılKezban arapçada yalancı demek ondan olabilirmi acaba
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıllı bakımsız pasaklı kızlara kezban diyoruz efenim 😊
10 Yorumla
+1 yılBence de kezbanlik yapana kezban denir
13 Yorumla- +1 yıl
Kezbanlik yapmak nedir ki
- +1 yıl
Guzel olmadigi halde egoist salak kendini adriana lima zanneden kizlara kezban derim ben
- +1 yıl
Anladım
+1 yılyoo. ben sadece kezbanlık yapanlara kezban derim
21 Yorumla- +1 yıl
Kezbanlik yapmak nedir peki
+1 yılSadece kezbanlara, killi, bakimsiz, giyinmeyi bilmeyenlere
10 YorumlaKedı ulaşamayacağı ete mındar dermıs ya ondandır ne olacak :)
11 Yorumla
+1 yıldavet etmissinde bir cay yok =D
17 Yorumla- +1 yıl
@Slaughterphantom sana diom sana asdf
- +1 yıl
Zibar be ooolm sbxvdbxf
- +1 yıl
anlamadım akjsdfhlaksdf
- +1 yıl
Boşver knk iyi geceler 😂
- +1 yıl
ama sacmalıon sacmalıon iyi geceler diyon knki aslkdjfş
- +1 yıl
Buda benim serseri serbest stilim jdjsd
- +1 yıl
ya he he he tamam öyle olsun bay akjsfghlkas
- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBeni Nasıl davet ettin bu yeni özellik sanırım :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum 😄
+1 yılKezban oldukları için :)
13 Yorumla- +1 yıl
Aslında Kezban diye kendine bakmayan giyimine falan dikkat etmeyen kızlara derler ama ismi Kezban olan kızlara haksızlık olur bence
- +1 yıl
İsmi Kezban olanlar için kötü bir durum ya😔
- +1 yıl
Aynen bunların adına bütün ismi Kezban olan kızlardan özür diliyorum :)
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılseviyesiz ve kişiliksiz oldukları için
10 Yorumla
+1 yılbaşka savunmaları yok çünkü bu kadar basit.
10 YorumlaDiğer konusunda 616 cevap paylaştı. cunku kendileride mahmut
10 Yorumla
+1 yılBizim kizlar paracı arkadaşlar unutmayın bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Ben paraci değilim para benim için önemli değil fazla işi olsun yeter
+1 yılKezban kız ismi diye adfgh
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar da erkeklere keko diyor.
10 YorumlaCunku kendileride nurü olduklari icin
10 YorumlaKendileri kamil olduğu için.
10 Yorumlacirkin kiro kizlara denir
10 Yorumla
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere... malum
10 Yorumla
+1 yılKafalarinda var he de geç 😅
10 Yorumlaçünkü siz avrupalı kızlar gibi düşünmüyorsunuz kezbansınız evet hele hele egoluk türk kızındaki ego allah kayına ulaşmış çünkü mütevazilik yok
07 Yorumla- +1 yıl
Gururlarına yediremeyince çamur atanlar çok
10 Yorumlakedi uzanamadığı cigere mundar dermiş
10 YorumlaBen hiç demedim saçma
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede malasef ortasi yok ya Kezban ya da kasar
011 Yorumla- +1 yıl
Ortasında olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
Himm şu anlık öyledir ama ilerde nlr olur bilemezsin
- +1 yıl
İnş ortada kalmaya devam ederim
- +1 yıl
Arkadaş ortamı ve aile çok önemli serbest birakirlarsa ortayi gecersin
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
Geceler e takil serbest serbest görürüz seni o zmn
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Rock bar çıkışı neler var nlr
- +1 yıl
Barlarda gezicegimi nerden biliyosun acaba? O tarz kızlardan değilim
- +1 yıl
Arkadaş ortamı onemli
- +1 yıl
Tamam.
Diğer konusunda 745 cevap paylaştı. çünkü kezbanlık yaparlar.
51 Yorumla- +1 yıl
Kezbanlik yapmak nedir peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileri keko oldukları için
10 Yorumla
+1 yılKezban..
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır değilim
- +1 yıl
@hakantuna peki abi😇
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek işte :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sitede kızların sordukları o kadar çok saçma şey gördüm ki Türk kızının aklı yok eksileyin kızlar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Pardon ama annenin kardesinindemi yok?
Cevap sahibi+1 yılOlayı nereye çekiyor kezban sorusu işte annem vefat etti, kız kardeşim de yok hemen olayı nereye çekiyor yaşasaydı emin ol buralarda sizin gibii saçma soru sormazdı
- +1 yıl
Basın Sağolsun da ne diye bilirdim böyle bir yoruma insanın düşünceleri yüzünden damga vurmak saçma
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmıyorum ama ne iğrenç sorular görüyorum kardeşim ister istemez insan soğuyor
- +1 yıl
Anladım
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bıyıktan dolayı
10 Yorumla
+1 yılKezban oldujlari icin
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Onlar beyinsiz çünkü
10 Yorumla
+1 yılkezban oldukları için
05 Yorumla- +1 yıl
Acarmisin biraz
- +1 yıl
neyi açayım kezbanın tanımınımı?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
görüşümü beğenmekten vazgeçtin açmam
- +1 yıl
Keyfin bilir
Bilmeyen anlaminda
11 Yorumlaçok saçma bence
10 Yorumla
+1 yılegoist bodur basenli kızlar daima kezbandır.
059 Yorumla- +1 yıl
@morphy_54 hem de ne biçim onlarda ki egoyu ben yabancılarda görmedim ya o kadar hoşgörülüler ki
- +1 yıl
@morphy_54 hayır bide avrupalı diyince sadece güzelliklerinden bahsediyoz zannediyolar. yabancı erkeklerin bile Türk kızları hakkında iyi düşünceleri yok. olsa da nadir.
- +1 yıl
@morphy_54 bir yerde okudum adam yakışıklıyım diye bir vermediği kalmıştı demişlerdi. bir kaç tanesi de fazla tripli ve nazlılar demişlerdi. ben her yorum da dile getiriyorum Türk kızları yakışıklılar o. ospu çirkinlere veya orta tiplilere namuslu olurlar.
- +1 yıl
bizim türk kızları bukalemun gibi zaten hiç bir zaman kendi kişiliklerini sergilemezler ne yazıkki burda şimdi üstüne alınanda çıkar ama hiç kimse kusura bakmasın türk kızının kişiliği değişkendir dediğin gibi yeri gelir namuslu yeri gelir namussuz ama o punun önde giddenidir aslında bizde yedik zaten safız ya :D :D
- +1 yıl
@morphy_54 ya ben kaç kere şahit oldum ben gelince erkeklerle konuşmuyorum diyolardı 10 dk sonra bir erkekle tokalaşıp öpüşüp samimi oluyolardı sohbet ediyolardı al bide burdan yak herfite yakışıklıydı tabi
- +1 yıl
Bu ne saçma bir konuşma ya senin annen/anneannen varsa ablan ya da kız kardeşin Avrupalı herhalde. Ayrıca tüm Türk kızlarını tanıdın mı da bu kadar net konuşabiliyorsun? Bodurmuş, acaba senin boyun kaç 2 metre falan mı? Ayrıca acaba senin şu sürekli övdüğün Avrupalı kızlarımız gelse senin gibi hödüğü beğenir mi bir düşün. Şöyle genelleme yapabilecek kadar ne biliyosun ya kezban olmak sizin gibi aptal olmaktan iyidir
- +1 yıl
@morphy_54 mallar işte
- +1 yıl
@morphy_54 @freedom667 sizin anneniz falan Türk değil herhalde bu kadar asagilidiginiza göre ve ayrıca lütfen tüm kızları genellemeyin herkes birbirinden farklıdır lütfen...
- +1 yıl
ben şimdiki Türk kızlarından bahsediyorum yani sizin yaşlarınızda olanlardan. siz Türk erkeklerini aşağılamakta üstünüze yok biz yapınca niye problem oluyor?
- +1 yıl
@scandinaviangoddes mala gel mala. o bodur dediklerim sadece kısa olmasından değil kısa olup dev adam arayışlarından dolayı bodur diyorum neymiş erkek dediğin uzun olurmuş 1.80 den aşağısına erkek denilmezmiş adam denilmezmiş. bu ne ya? erkekliği adamlığı sizden mi öğrenicez? boy ile adam olunmuyo güzelim. hödük diyosun da bana bugüne kadar hiç bir kıza kötü davranmışlığım olmadı nazik davrandım noldu? kendilerine acı çektirenlerle birlikte oldular onlara devam ettiler bei ezik buldular sırf iyi niyetliyim diye. ama yabancı kızlardan öyle bişi görmedim ben yazın raftingde çalıştım ve her gün turist ağırladım ve o kadar iyilerdi ki telefonumu e-postamı isteyen oldu ne konuşuyon sen?
- +1 yıl
@morphy_54 ya ztn şu okul bitsin yurt dışına çıkıcam kardeşim orda
- +1 yıl
aman boşver be olum boşa dil dökme o şimdi yine kendini haklı çıkartmak için nedenler yazar gençliğine güzelliğine güveniyolar sanıyolarki 40 yaşına geldiğindede aynı güzellik kalacak egoları sönecek onu bile düşünemiyolar bak neymiş efendim yakışıklı hadi bide olaya şu açidan bak yakışıklı diye geberiyolar ulan o yakışıklılığını kullanıp bunları yatağa atmanın peşinde ondan sonra ayyy sevgilimden ayroldooommm kızloooorr diye yollarda bağıra bağıra ağlarlar neyse knk diyecek hiç bişeyim yok avrupalı kızları yererler çünkü onların tırnağı bile olamazlarda ondan bizim kızlar 100 fırım ekmek yese bir avrupalı kızın tırnağı olamaz avrupanın türkleri neden adam yerine koymadıkları belli zaten
- +1 yıl
@morphy_54 aynen.
- +1 yıl
gerçekleri söyleyincede kötü insan oluyoruz kardeşim ama ben realistim ve her yerde doğruları söylerim bırak kötü olayım umrumda değil bu saatten sonra hiç birşey umrumda değil savaş sa savaş her türlü bende seneye hollandaya gidicem bakim işlemlere başladım pasaport falan çıkartıcam işte kimyagerim bende bir işe gireyim ilk işim parayı toparlayım şöyle bir hafta falan bir kaçmak yeter bu ülke iyice psikolojimi bozuyo artık
- +1 yıl
@morphy_54 valla ya kızları sürekli ben o kızlar gibi değilim karaktere bakarım diyo ertesi gün yakışıklı piççin tekiyle sevişiyo. gel de küfretme şimdi.
- +1 yıl
Ben Türk erkeklerini asagilamiyorum çünkü aynı irkiz ne diye asagiliyim babam Türk Erkeği kardeşim Türk erkegi dedelerim türk erkeği sonuçta
- +1 yıl
yapma yaa. Türk erkekleri hakkında sorular sorarken cevaplarınızda kırıcı aşağılayıcı cevapları var. sanki biz yazıyoz onları.
- +1 yıl
Sizinde anneniz öyle yapmış galiba bu kadar asagilamaya soyluycek başka bişey bulamıyorum çünkü
- +1 yıl
ya kendini savunmaya kalkma da Türk erkekleri hakkında kızların cevaplarına bak. valla her tartışma da haklı çıkmak zorunda mısınız siz ya?
- +1 yıl
@morphy_54 bütün Türk kızlarını tanidinmikide çoğunluğunu hesaba katarak bunları diyosun
- +1 yıl
ya kızım burda tartışma yapıp kendini haklı çıkarmaya çalışacağına şu sorulara bak diyorum
- +1 yıl
Zorunda değiliz zorunda olduğumuzu söylemedim tartışmayı haklı olan haklı çıkar kız erkek fark etmez
- +1 yıl
o zaman ben haklıyım demek ki Türk kızları böyleymiş.
- +1 yıl
@morphy_54 hım
- +1 yıl
Neden kızları bukadar çok ayiriyosunuz kaşar yollu Kezban vs? Çok merak ediyorum naptik biz size
- +1 yıl
hah saysam 100 sayfalık liste ortaya çıkar.
- +1 yıl
2008 de bende katil oluyodum görüştüğüm kızın beni aldattığını gördüm ya e tabi doğukan bunun intikamını illaki alır yani ben kızı dağa kaldırdım şişe vardı bir tane kırdım gel ln buraya diye bağırdım ağlıyo tabi affet beni ben ettim sen etme bak yine insanım ki ona zarar veremedim tyinede kendi elime verdim sağ elimin içinde bir yerde dikiş var şu an zaten yani bu kızlar erkekleri katilde eder dinden imandanda çıkarır
- +1 yıl
ve ayrıca piççler sizi aldatırken kullanırken affedersin becerip atarken niye bizleri aşağılıyosunuz genelleme yapıyosunuz. onların şerefsizzliğini neden bize satıyosunuz? biz naptık size?
- +1 yıl
ne yaptınız biliyomusun yaşamdan soğuttunuz bizi erkekleri aşağılamaktan ve egonuzu tatmin etmek ten başka bişey yaptığınız yok insan gibi yaklaşmaya çalışıyoruz hayvan gibi muammele görüyoruz biz peki bunu hak edicek ne yaptık insan gibi hoşlandığımızı söylemek kanun namına suçmu oluyo beğenmesen bile güzel bir dille söyleyebilirsiniz ama sizde o yok illaki bir hakaret kişiliğe saldırı yapacaksınız bide ego en önemlisi biraz alçak gönüllü olun allah bile alçak gönüllü olmayan kullar benden değildir diyor
- +1 yıl
@morphy_54 abi bırak ya sosyal deney yapmışlardı herif orta tipliydi tanışmak istemişti gitti yanına aboovvv herifi yerden yere vurdu yerin dibine soktu. daha sonra yakışıklı biri geldi piçç karakteri oynadı herif rahat rolü yaptı cinsellikten de girdi kız nerdeyse evine gidelim dicekti o ağzının içine düştü resmen. hayır kıza baksan güzellik denen bişi yok.
- +1 yıl
@morphy_54 size oyleleri denk geldiyse bişey diyemiycem
- +1 yıl
he bide en önemlisi ama en önemlisi biz temiz aile çocuklarıyız okuduk ettik kariyer yaptık peki bizim gibi temiz çocukların aşık olması suçmu oldu hoşlanması suçmu oldu burda nerde beyefendi insanlar var onları hep ezik görürsünüz ama nerde p ç eli bıçak tutan tutmasa bile karakteri 5 para etmez toplum bile insan sıfatına koymadığı insanlara değer verirsiniz bizim şuçumuz neydi ğeki aşık olmak mı sevmekmi delikanlı duygularımızla hareket etmekmi
- +1 yıl
Dediğim gibi her kız farklı genelleme yapmayin
- +1 yıl
@morphy_54 Türk erkeklerinden çeken biri de Türk erkekleri hakkında makale yazsın bari de esitlensin
- +1 yıl
emin ol kızların eksisi erkeklerden daha fazla yapalım hodri meydan benim için hiç sorun yok kardeş he bişey daha mesela asosyal erkekler kariyer yapmış erkekler mmm cık e e onda iş yok fos adam diyebilecek bir zihniyet var ln ne güzel işte adam kariyerli alkolü sigarası yok düzgün bir aile çocuğu ama yok macera peşinde koşcaksınız ya dediğim gibi yazın yazın çok merak ediyorum bakalım neler çıkıcak bir kere biz erkekler sevdikmi sonuna kadar gideriz tabi her erkek için değil parantezde söylüyorum ama kızlar öyle değil kızlarda bağlanma ve aşık olma gibi bir duygu yok çünkü peşinde erkekler koşuyo ama bir erkeğin peşinden kızlar koşmuyo acı çeken göz yaşı döken hep erkek kız neyine göz yaşı döküyo ya yalancı göz yaşları siz ayran gönüllüsünüz yani arkadaşın dediği gibi daha etkileyici bir erkek çıktımı acımasızca tekmeyi vurabiliyosunuz
- +1 yıl
öyleleri denk gelmiş diye kendini avutma. erkekler de öyleleri denk gelmiş dese kızlar anında itiraz eder. inkar etme oldu böyle bir olay
- +1 yıl
@morphy_54 benim iliskilerimde neden se hep tam tersi oldu kızlar baglanmayi bilmiyo demisin ya güldüm tabi aramızda yaş farkı var değişken olabilir hersey
- +1 yıl
Kendimi avutmadim
- +1 yıl
hee işte kızlarda da erkeklerde böyle hep tam tersi. siz piççlerden tekmeyi yersiniz. bizde sizin gibi piççleri sevelerden. sevmeyen yok gerçi de. seven erkeğe bağlanan kaç kız gördün de konuşuyon? sürekli üzenlere bağlandınız yala konuşma.
- +1 yıl
demin avuttun ama tam tersiymiş son yazdığımı bir oku
- +1 yıl
Yalan konuşmuyorum ben çıktığım her kişiye baglandim canimdan çok sevdim
- +1 yıl
o sevdiklerin de umursamayan karaktersizin önde gidenleriydi. seni seven erkeğe şans verdin mi hiç? yok seven erkek eziktir
- +1 yıl
Seven erkek ezik değildir ve şans verdim yargılama beni
- +1 yıl
şans verdi de seni daha sonra terk mi etti? hehee sevmiş sevmiş belli. siz kızlar çok çabuk kanıyosunuz hakikaten.
- +1 yıl
Birincisi dediğin bu sevilen aşağılanır yok işte biz erkekler seviyoruz siz bize bakmıyosunuz başka erkeklerin peşinden gidiyorsunuz demişsin ama aynı şey kızların da başına geliyor. Birçok evli kadın aldatılıyor kocaları ya tek gecelik kadınlarla ya da metreslerle kadınları aldatıyor ama bir çoğu boşanmıyor sevgisinden. Nerden biliyosun diyiceksen kendi annemden ve annemin arkadaşlarından, kendi arkadaşlarımın ailelerinden biliyorum. Yani güzel kadınların peşinde gezen ve evdeki ona hizmet (!) eden karısını aldatan bir çok erkek var. Erkeklerde tipi gayet önemsiyor gördüğün gibi. Ya da karaktersiz insanlar her iki cinsiyette de mevcut. Ayrıca 20li yaşlarda her insan macera ister madem genelleme yapmayı çok seviyorsun bak bende yaptım. Zaten doğalı budur 20li yaşlarda daha çok heyecan yaşamak istersin. Ayrıca asosyallik bir sorundur, asosyalsen bir psikoloğa falan gitmeni öneririm.
- +1 yıl
@scandinaviangoddes asosyal olmayı ben mi seçtim sanıyosun hee? siz beni bu hale getirdiniz. psikolog ne yapacak bana söyler misin? sosyal olmak için sevilmek lazım yakışıklı uzun boylu olmak lazım. tipsiz biri asla sosyal olmaz. sizin o bayıldığınız yakışıklı piççler gibi yaratılmadık maalesef ortama girince ne görürsünüz ne dinlersiniz ama bir açık yakalayınca direk alaya edersiniz. karşılık verince kavga edersiniz. o piççleri tutarsınız onları haklı bulursunuz bu kadar malsınız işte. biz haklıyken onları savunursunuz. biz bizi sevecek kişiyi ararken kızlar da piççleri arıyo neymiş tatlıymış. iyi git onlarla yat kalk ama burda aldatıldım kullanıldım bütün erkekler mi böyle diye ağlama tamam mı?
- +1 yıl
Bodur kızın açıklaması kısa boylu olup uzun boylu erkek isteyen kızlar demişsin, maşallah okumuşsun falan ama günlük konuşma dilinde kullanılan kelimelerin anlamlarına pek hakim değilsin sanırım. Yani bodur senin dediğin şey değil. Sen bayaa kompleks yapmışsın bakıyorumda. Bu ne kin, bu ne nefret? Baya tedavi olması gereken bir hastasın, üzgünüm. Kızlar dış görünüşe göre yargılıyorlar diye sitem edip aynı şeyi sen yapıyorsun. Yani o kadar çelişkilisin ki seni ciddiye bile alamıycam.
- +1 yıl
@scandinaviangoddes salakksınız kızım salakk. ben dış görünüşe önem vermezken o kezban tipli kızlar kaslı yakışıklı erkek istedi ben defalarca reddedildim. tip yüzünden işitmediğim laf yemediğim damga kalmadı. spor yaptık kilo verdik kas yaptık ama sonuç? elde var 0. niye? boy kısa tip çirkin. siz böyle insanları yargılayarak anlamazlıktan gelerek ve daha doğrusu ciddiye almayarak daha da kötüye itiyosunuz. bana psikolğa git diyeceğine ben ve benim gibilere insanca davranın hayvanca eğil. o bayıldıın karaktersiz piççlere yavşayacağına onlara gözlerini dikeceğine biraz da bizi görün yavşayın demiyorum ama insan yerine koysanız iyi edersiniz. siz böyle hayan yerine koydukça bizi bizde size böyle davranırız kusura bakma.
- +1 yıl
Ay canım merak etme asla genelleme yapacak kadar cahil olmadım. Ayrıca demekki yanlış ortamlarda bulunmuşsun. Egonu hayatın boyunca tatmin edemeyip bu hale gelmişsin. Söylediğin hakaretleri üstüme alınmıyorum. Ayrıca sosyal olmak ne demek sence? Sosyal olmak için senin tabirinle illa karı kız lazım değil. Bahanelere sığınma. Üni. lerin farklı sosyal aktiviteleri var. Bunlara katılabilirdin. Tiyorta/kamp gibi klüplere katılabilirdin. Sosyalleşmek sandığından daha kolay. Ayrıca herkes tipe bakmıyor örnek olarak kendi ablamın sevgilisi yakışıklı değiş kesinlikle ama o kadar iyi bir insan ki ablam onu dediğin yakışıklı çocuklardan hepsine tercih eder. Ayrıca ciddi komplekslerin var. Bu halde sosyalleşmen tabii ki zor olur.
- +1 yıl
@scandinaviangoddes devam et devam et ezmeye devam et. sosyalleşmek kolay değil güzelim. yakışıklı uzun boylu olan daima dinlenir ciddiye alınır tam tersi ise köpek gibi bekler dinler ciddiye alınmaz. herkes tipe bakmaz diyon da niye çoğu kişi şikayet ediyo bu durumdan? ben hayatım boyunca hep nefret edilerek geçirdim hayatımı şimdi bir işyerinde stajyerlik yapıyorum orda bile sevmediler beni. bişi söylüyorum ciddiye almıyolar yine yalnızlık yine yalnızlık bende içimden beddua ettim yalnız takılıyorum. iyi kalpli iyi niyetliydik ağzıma sıçtılar. dışladılar laf ettiler. beni görmediğin için böyle nasihatler veriyosun ama yemez kardeşim yemez. bizim okulda da klüp falan yok bir tane bile olmadı olsa katılırdım hemen. okul okul değil ki etraf piçç kaşarr kaynıyo. dışardakilerinin de pek farkı yok. benim gibi olanlar hep yalnız dolaşırken uzun boyluların hep çevresi geniş. kısa boylu erkekleri pek kaale almıyolar hani sizlere göre 1.80'den aşağısı olana erkek denmez ya ondan yani
Devamını Gör(50)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım