Erkeğin belli etmemesi için gerekli sebepler yok çünkü türkiyede.
1ncisi toplum ahlak kuralları kadınlara bakmayın der gibi durmadan ahlak yapımı guzel bir kadın Gorenje kadar duzgundur
2ncisi bunun ne kadar malta birşey oldugunu idrak edememişizdir hala. Bakınız sokakta gelen geçen hatunu inceleyen adamı klonlamış olsaydık yolda baktığı kadın kopyasının karısı olması durumunda kopyası onu öldürürdü. yani kendi yaptığına kendiside katılmadan yapıyor.
3ncüsü insanlar birbirine köstek olmak yerine destek oluyor. yanımızdaki erkek arkadaş bakınca dur demeyiz. dur dersek gaymisin diyen bile olur. oturup mantıksızlığı anlatsanda ya bu ne diyo * diyip birbirine bakar gülerler.
4ncüsü kadınlar çekingendir o yüzden erkekler kadar belli etmez. çünkü erkek nede olsa erkektir ve üstündür gibi bir anlayış var çapkınlar çekicidir bu yüzden o. pularsa iticidir
yani kadı larda aynı koşullarda aynı şekilde davranırdı. bu onların ahlak yapılarının duzgun olmasından kaynaklanmıyor. cunku onlara bakan her bir oğul, bir kadının evladıdır.
mutlu günler herkese00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBeğendiğim kişiyi incelerim kızlarda öyle yani kaç defa rastladım kız ayakkabılara kadar süzdü:)
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki nicin inceliyosun ki :D
- +1 yıl
Beğendiğim kişi incelerim :) bir anlık bişey istemsiz olarak. Giyim tarzı fiziğine bakarız:)
Soran+1 yılAnladım kotu birsey degil yani kotu bisi dusunmezsiniz :)
- +1 yıl
Yok ya kötü düşünce olmaz güzel biriymiş düşüncesi olur:)
Soran+1 yılNe guzeel oyle dusunenlere ne mutlu:)
+1 yılCok rahatsiz edici bir hareket hele bazilari cok abartiyor gercekten itici. Hayir birisini suzmenin bile bir adabi vardir
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen insan rahatsiz etmemek icin elinden geleni yapar hic olmazsa :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Otomatik o refleks :) Göz algıladı beyne iletti beyin malum yere telefon açtı hamdi beyin teklifi öğrenildi başlandı uzun uzun düşünmeye (düşünmek burada süzmek oluyor).
52 Yorumla
Soran+1 yılhaha buda guzelmis :))
+1 yılBu benim başıma 3 kere geldi biri zaten geçen sene o kişi de iki kere yaptı seneler farklıydı kesinlikle eve atmak ya da otele atmak için benim anladığım bu
20 YorumlaHoştur güzeldir Ondan süzer. Acaba bu kız bana uyarmı der Ondan süzer. Acaba bu kız evlenmelikmi eylenmelikmi der ondan süzer. Süzerde süzer göz erkeğin. :D
15 Yorumla
Soran+1 yılErkegin gozunde hangisi evlenmelik hangisi eylenmelik oluyo ac biraz? :D
Soran+1 yılcirkef nasil oluyor ya onu nasil anliyorsun :D
Soran+1 yılbir anlatsana merak ettim kendimi test edicem ben oyle degilimdir herhalde :D
+1 yılmesela ben başak burcuyum burcumun özelliklerini yansıtırım süzmede üstüme yok resmen eritirim karşımdakini :)
09 Yorumla
Soran+1 yılBaya belli edersin yani suzdugunu :) peki bu hareket sadece hoslandigin kisiye karsimi yoksa genel butun kizlarami
- +1 yıl
tabikide ilgimi çeken kıza olur o an bir hoşlanma durumuda olabilir ;)
Soran+1 yılYuh hemen o iki saniyenin icinde oluyor yani? Peki o hoslanma sadece hevesmi olur ozaman yoksa surermi
- +1 yıl
hoşlantı bir tebessümle bile olabilir aşkta bir kıvılcımla olur bunlarıda gözden kaçırmayalım , hoşlantı şöyle karşındakini süzersin o da beğenildiğini anlayınca sana karşılık verirse tutkuya dönüşür o kişiyi elde etmek için çabalarsın zaten karşı tarafta karşılık vermişse devamı gelir ;)
Soran+1 yılPeki bir soru daha. Sen simdi birinden hoslaniyorsun tebessum falan ediyor. Peki baska bir kiz da bu erkegin dikkatini cekmeye calisiyor oda gulumsuyor falan ondanda hoslanirmsn digerinden hemen vazgecermisin yani?
- +1 yıl
hangisi en çok ilgmi çekerse onunla ilgilenirim çünkü erkek bir ortamda sadece 1 kızı elde edebilir o da en iyi olmalıdır bakıştığı kişiyle olan uyuma bağlı ilk baktığı 2. baktığından daha iyise ilk baktığında kalacaktır kıyas meselesi ;)
Soran+1 yılPeki 2cisi daha cok ilgi gosteriyorsa 1cisi pek bakmiyorsa ne olacak? 2 daha ilgili diye onami doner
Bence bayan ya da erkek diye ayırmamak lazım dikkatli her insan karşısındakini inceler.
17 Yorumla
Soran+1 yılTabikide öyle ama bu erkekler biraz fazla yapıyor bu hareketi kızlarnda dikkatlisi varda okadar süzmeye gerek duymuyor yinede
Soran+1 yılKibar bir sekilde anlattn tebrik ederim :D
Soran+1 yılKibar sordugumu umuyorum :)
- +1 yıl
mesele benim hangisini begenmem de 2. si daha çok ilgi gösterse bile begenmezsem ilkine ilgi gösteririm
Soran+1 yılYani senin icin goruntu onemli diyosun
siz bayanlar buna gerek duymuyormusunuzz sen kendi adına konuşman doğru olur çünkü süzmeyen görmedim şahsen
16 Yorumla
Soran+1 yılBen sahsen hic bir erkegi suana kadar okadar suzmedim yani. Buna gerek duymadm cunku beni ilgilendirmiyorlar sonucta. Sadece hoslandigim kisiyi onuda uzaktan belli etmeden :)
Soran+1 yılYoo erkeklerinde var boylusu guzelik fiziklileri :)
Soran+1 yılEe kizlarinda hepsi super fizikli boylu falanda degil yani baklrsa :D
+1 yılerkek milleti tbikide süzecek sen ona süzdürecek şeyler giy oda seni süzsün tbi dikkat çekersen herkez süzer
011 Yorumla
Soran+1 yılSüzdürecek seyler giymesen bile suzerler.
- +1 yıl
demekki erkeklerin hoşuna gdiyosunuz ne yapcan ki artık bunda senin elindne gelen bişey yok ki demkki okdar çok güzelsinn
Soran+1 yılTamam insanin hoslandigi erkek tarafindan suzulmesi hosuna gider ama baskalari tarafindan bir muddet sonra sadece rahatsizlik veriyor bence
- +1 yıl
tbkide sizlere hakveriyorum illkai rahatszılk vercek hoşunuza gitmez tbiki ama ne dicemi bilemiyorum öyle insanlar abaza insanlardır
Soran+1 yılAynen oyleleri hemen belli olur zaten
- +1 yıl
aynen haklısın :d belli edyolar dmii :D
Soran+1 yılFazlasiyla :D
- +1 yıl
:d haklıan sziznle konuşmak isteridm ama gizli kullanıcı olduğuz için mesaj yazamadım
Soran+1 yılNe konusucaz ki
- +1 yıl
hiç öyle sadce sohbet etmek
Mal mülk nedir ona bakiyoz işte ne var bunda birde bu kizdan is cikarmi diye kaportada cizik var mı diye :)
11 Yorumla
Soran+1 yılDegisikmis
Kizlar gerek duymuyo derken? Ulan disari cikinca kizlar şaşı oluyo bakmaktan. Teyzeler bile bakiyo neyin kafası bu
29 Yorumla
Soran+1 yılAbartma. Hem bunu erkeklere belli etmiyorlarki biz resmen tren muamelesi goruyoruz onumuzdeyken bile bakiyorlar biz okadar belli etmiyoruz
Soran+1 yılYa tabi kizina gore degisir bazıları cok fazla acik herseyi yapiyorlar onlari kastetmiyorum zaten.. ama erkegine gore degismiyor hemen hemen hepsi bakiyor yani
Soran+1 yılBende bakmiyom ayniyiz ozaman cak :D
Soran+1 yılDibine kadar asgdjfkg
Soran+1 yılTe Allahm :D
Sevmek sevilmek sorunlar yerine bit kadar şeyden mutluluk bulmak varken insanlar birbirlerini neden üzer mutluluğu kolay buluyorlar kaybetmeside kolay oluyor sonra pişman oluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle guzel anlattin..
+1 yılNe alakası var.. Bence genelleme yapma.. Bir çok bayanda erkeği süzüyor.. sanıyorsunuz ki süzmüyormusunuz? :D Biz net şekilde görebiliyoruz..
011 Yorumla
Soran+1 yılTamamda uzaktan süzeriz okadar dikkat cekmeyiz yani suzerken. Siz boyle yan yana gecerken falan bile yapiyorsunuz yani hoslandiginiz kisinin gozlerine bakilir normalde :D
- +1 yıl
bizde sadece göz var alla alla :D sizde sadece göz yok ki nereye bakacağımızı şaşırabiliriz. :p
Soran+1 yılAlakasi yok kizlar siz kadar sapik degil, bukadar :D
- +1 yıl
hahah bende öyle demek istedim :D
Soran+1 yılBide yussuzumvdiyosun yani :D
- +1 yıl
yok ya ben bakmıyorum. :p
Soran+1 yılKesiiin :D
- +1 yıl
Eveeeet :D
Soran+1 yıltabi tabi :D
- +1 yıl
tamam o zman öyle olsun :/
Soran+1 yılhohohoh
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. kalçaları falan seksi mi, gögüsleri dik mi, ateşli bir kız mı diye bakıyorum ben.. giyimini hep incelerim ayrıca
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kadınları neden süzerse bizimkisi de buna yakın bir sebeple, istem dışı printscreen
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladm :D
+1 yılBen aşağıdan yukarı inceliyorum kanka
oda sayılıyor mu.03 Yorumla
Soran+1 yılBence sen hic inceleme :D
- +1 yıl
Neden :)
Soran+1 yılHaha yok bisey :)
Bir erkek eğer tepeden tırnağa süzüm süzüm sürüyorsa onunla yatmayı hayal ettiği kaçınılmaz bir doğrudur
23 Yorumla
Soran+1 yılBu sapiklar icin gecerlidir
Soran+1 yılOyle tabi
hoşuna gidiyordur her detayıyla hafızasına kazımak seni
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım güzel cevap sagolun :)
Complex Yapıda bir Canlısınız sizi Atomlarına kadar Ayırırız bir güzel züeriz böyle HAyret ederiz Falan :P
00 YorumlaErkekler süzer ancak sadece güzeli süzerler diğerleri ile işimiz olmaz bu yetenektir
01 Yorumla
Soran+1 yılyetenege de bak sen
siz bakmadan erkeklerden nasıl hoşlanıyorsunuz peki?
111 Yorumla
Soran+1 yılya tamam bizde hoslandıgmz kisiye bakarızda genelde hani direk gozlere kontakt oluruz vucuda uzaktan baksakda yeter okadar suzmeyiz yani
Soran+1 yılTamam iste ben o kısa sureli bakanları kastettim sorumla hani digerleri zaten hoslaniyor kategorisine girmiyor bnce resmen her kiza okuz gibi bakiyorlar. O kisa kisa bakanlar gozunu kaydirip suzenler falan hakkinda ne dusunuyorsun?
Soran+1 yılBunu dusunmek tabi kide yanlis. Ama mesela okulda her gordugunde bakmasi. Arada bir gulumsemesi. Tesadufen karsima cikmasi falan biraz da olsa hoslanmaya giriyo bence
Soran+1 yılYinede tam emin olamıyorum ama tabi ben.. :(
Soran+1 yılAtmıyor hic bir sekilde. 6 ay gecti daha ne diyim :)
Soran+1 yılBen yapamam. Elimden uzaktan bakmak veya belkide kucuk bir gulumseme atmaktan baska birsey gelmez gelemez benden beklemesin.
ee yani baştan aşağı bütün vücudu inceleriz fiziği nasıl diye :D
019 Yorumla
Soranbu sadece hoslandıgınz kisi icin mi gecerli? :D
Soran+1 yılpeki hoslandgnz kisi icin ne gecerli :D
Soran+1 yılYuh yani ya :D
Soran+1 yılBukadar suzulecek ne varsa yani benm bildgim birinden hoslaniyorsan gozlerine bakarsin vucudu falan pek onemli olmaz sen onu fizigi icin faln sevmyiorsn sonucta
Soran+1 yılNeyms onlar :D
Soran+1 yılSanki bakinca o fizik sende oluyor hey Allahm :D
Soran+1 yılSizin dilinizde bu tahrik etmek neyse artik :D
Soran+1 yılGerek yok sagol anlatmis kadar oldun :D
Soran+1 yılSen anlat biraz elinize ne geciyo falan :D
Soran+1 yılTerbiyesizligin sınırı biraz insan olmayi denersen sevnrm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım siz kızlar bunu hiç anlamıcak. Erkekler ve kızlar farklı yaratılmıştır. Erkekler sekse kadınlar alısverıse düşkündür. Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Sadece peygamberler nefsine hakim olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayr bence tamamen yanlis bunlar sizin uydurdugunuz seyler.. neden oyle olsun erkeginde kadininda var iyisi kotusu
Soran+1 yıltabi ama sadece peygamberler nefsine hakim olabilir bu kesinlikle öyle..
yapıştırın hemen sapık damgasını hadi bekliyoruz... ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamda haketmiyormusunuz sence :D
Soran+1 yılAnladm peki yanindan gecerken bilemi suzer yan hoslandigi kadini?
Soran+1 yılAnladım :D aynen abartanlar cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziği güzel olan her bayanı incelerim , kızlara saldırmamak için onları süzmeyi tercih ediyorum açlığımı bastırsın diye :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyuh nasıl varlıklarsınız
Cevap sahibi+1 yılniye yalan mı konuşayım sadece iyi niyetle aaaaa ne tatlı deyip sonra hiçbirşey düşünmeyen erkek evladından şüphe duyarım kimse yalan yanlış konuşmasın :)))
yapacak birşey yok türkiyede yaşıyoruz
Soran+1 yılneden oyle diyenide vardir biz kizlar hic oyle dusunmeyiz mesela gorunce yakisikli cocukmus veya tatli cocukmus deriz bu dusuncemizi disari bile yansitmayiz yani kimi zaman hic bakmayiz. sizdende oyleleri vardir mutlaka hepsi ayni degildir
+1 yılEn güzel neresinden elleyebilirim diye boş biyer kollarlar
10 Yorumlaat gibi duruyorlar erkek güzellik aramaz sexilik arar kadında :D
00 Yorumla
+1 yılhoşlandığı kızı bırakta süzsün..
12 Yorumla
Soran+1 yılbuna neden gerek duyuyor ki?
+1 yılbu zamanda kızlar süzüyor maalesef erkekler değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılHer kiz icin gecerli degil :)
- +1 yıl
Dogru olabilir :)
Soran+1 yılevet :)
+1 yılsapıklığına işte niye olucak
02 Yorumla
Soranhahaha erkekler hep aynı degilmi iste :D
çıplak olarak hayal eder ve fantazi kurar
00 Yorumlahoşlanmış beğenmiş süzüyor ne var ki bunda
04 Yorumla
Soran+1 yılKotu anlamda suzmez ama herhalde demi
Soran+1 yılAnladm tamam tesekkurler :)
ben bakmıyorum. Ben de mi sorun var acaba :)
016 Yorumla
Soran+1 yılYok yok bence sorun bakanlarda böyle kal sen :)
Soran+1 yılDemek ilgini cekmiyorlar :) hic kiz arkadasin falan olmadimi
Soran+1 yılKaraktere bakiyosn ozaman yoksa ne olabilir anlayamadmki :D
Soran+1 yılTovbe tovbe :D
Soran+1 yılIyi iyi kal oyle :)
Soran+1 yılIyi ozaman kalma aaaa :D
Soran+1 yıle oyle olmuyo boyle olmuyo :S
Soran+1 yıl:D *
Soran+1 yıl:))
süzmek bir şey değiştirmez ki..
07 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
Soran+1 yılYani gizli yapanlar gözünü kaydıranlar falan oluyor onlar tabi rahatsiz etmiyor ama dikkatli arkadaslarmz var unutmayn :) askıntlk yapanlardan bahsetmiyorum bile zaten
Soran+1 yılHoslandigimsa gider
Soran+1 yılYa illa ki belli olur ki. Bende genelde arkadaslar pot kiriyo ya da ben bakarim bir defa falan gulumserim illa belli olur yani. Ama ha baktim havalaniyo ego tavan yapiyo ozaman hic bakmam
Seni beynine kazıyor..
19 Yorumla
Soran+1 yılFoto yap beyne yapıstır gibimi :)
Soran+1 yılTamamda neden bakmakla yetinmeye calısıyorda tanısmaya calısmıyor?
Soran+1 yılBakiyorum da ben cok nadir bakiyorum ya ha baktigim ha bakmadgm yani nerdeyse hic. Aslnda bakarim ama onceden cok baktm ve maalesef havalandi cool triplerine girdi ve yinede merhaba demedi oyuzden buseferde oyle denemek istedm
Soran+1 yılBunu yaptim zaten iki hafta boyunca.. okul tekrar acildi o bana bakti surekli. Hatta yanimda kiskandirmaya faln bile calisti ben ama herhangi bir tepki bile gostermedim ilgilenmiyorms gibi davrandm.
Soran+1 yılYa ama biliyosundur insan sevince tek onu istiyor baskasini dusunmuyor bile hani:)
+1 yılDis görünüşü hosuna gitmistir
01 Yorumla- +1 yıl
Oylemi dersin
+1 yılBunu istemiyor musunuz zaten
00 YorumlaNeden olacak begendiği için..
00 Yorumla
+1 yılValla ben direk göğüslere bakıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanyo için görüntü kaydediyor :D
00 YorumlaTespit ediyoruz canım ne var ne yok diye :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDegisikmis :D
+1 yılBundan iş çıkar mı diye :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek amacı yatakda nasıl durur acaba dıye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIciniz fesat
Cevap sahibi+1 yılne alaka sordun soledım
+1 yılAzdiklari icin
02 Yorumla- +1 yıl
Tovbe de
hoşlanıyordur