KKTC hakkında Türkiye'de ne düşünülüyor?

Türkiye'de yaşayanların gözüyle KKTC nasıl bir yer? burda aşırı derecede bir Türkiye düşmanlığı var, sizce bu konuda haklılar mi?
Güncellemeler
+1 yıl
türkler üzerıne oynanan oyunlarıdan bırıde kıbrıs adasında gerçeklestırılıyor Bız yunanlıları denıze döktügümüz savasta ölü ele geçırılen bır rum albayın ajandasından çıkan bır not rumların ne yapmaya çalıstıklarını daha iyi anlatıyor bir türkü savasarak yenılgıye ugratamazsın savascılık ruhu kanlarında var bır sekılde yenılgıye ugratırsın bırbırlerıne düşürerek su anda yapılan bu degılmı arkadaslar
Güncellemeler
+1 yıl
ben baska ulkelerdede bulundum ama burdakı zorlukları hıç bırınde gormedım burda zaten vatandas olma gıbı bır durumun olamaz anca kıbrıslı bır torpıl bulman lazım 20 25 sene burda yasayan ınsanlar var baska bır ulkede çoktan vatandas olmustu burdakı baska sorunda burdakı guvenılıgı saglayan bırımlerde var hırsızı tecavuzcusu hepsı rahatça gırebılıyor bu ulkeye şimdi bazı arkadaslar dıyecek turkıyeden gelıyor hepsı hayır ısraıllı kırmızı bultenle dunyada aranan adam kıbrısta gece klubu acıyor
KKTC hakkında Türkiye'de ne düşünülüyor?