Hiç bir zaman mutlu olamayacagım bazen de ölmeyi istiyorum bu böyle nereye kadar gider?

mutlu olamayacağımı biliyorum yapabileceğim her şeyi denedim artık hiçbi şey yok
ya sorun komple bende ya da etrafım da , yaşantım da büyük ihtimalle bende dir bazen ölmeyi çok istiyorum ailesini yuvasını kurmuş neşeli insanlar ölebiliyorken onların hakkına geçmiş gibi düşünüyorum şehit birilerini duyunca keşke onun yerine ben ölseydim mutlu olurdu diyorum yaşadıkça daha fazla günaha gireceğimi biliyorum intiharın da günah oldugunu biliyorum çevremde kimseye bunları anlatmadım psikolaga gidemem gitsem de anlatamam ailemde öyle büyük bir sorun yok ama hayat zor ve ben insanlarla geçinemiyorum sürekli ağlamaktan çok yoruldum etrafımdakilerin ailem dışında beni 5 yıldan uzun süre hatırlayacağını sanmıyorm gerçekten çok yoruldum ya ben anlatamıyorum ya da kimse beni anlamayacak istediğim şeyleri asla yaşayamayacağım yapacağım hiç ama hiç bir şey yok olmuyor diyorsam dibine kadar olmuyor sonuna kadar çaresizlik daha da değiştirebileceğim bir hayatım kalmadı her şeyden denedim
Hiç bir zaman mutlu olamayacagım bazen de ölmeyi istiyorum bu böyle nereye kadar gider?