Nasıl ateist oluyorsunuz?

Neden hayvanlar düşünemiyor , konuşamıyorda sadece insanlar düşünüyor , konuşuyor.
+ insanlar manevi duygulara sahip. vsvs.

Yani insan birşeye inanır yani inanmamak çok tuhaf.

Araf suresi, 7/179: "Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir."
Güncellemeler
+1 yıl
Ey insanlar, size bir örnek verildi, şimdi onu dinleyiniz: Allah'ı bir yana bırakarak yalvardığınız sözde ilahlar var ya, onların hepsi biraraya gelseler bir sinek bile yaratamazlar. Buna karşılık eğer sinek onların vücudundan son derece küçük bir parça kapıp götürse onu, onun ağzından geri alamazlar. Demek ki kovalayan da aciz, kovalanan da!
(Hacc-73)
Güncellemeler
+1 yıl
Ulan bir daha yazmıyacam böyle soru adamlara doğru yolu bulsunlar diye yazıyorum herkes bir laf sokma çabasında laf sokanlar sizin adamlığınız klavyede geçer.
Ohhh ohhh
Kafirler için yaşasın cehennem.
Bakalım kaç yıl daha yaşayacaksınız 30 mu 50 mi 70mi
Dönüş Allah'a dır.
Nasıl ateist oluyorsunuz?
Cevapla