+1 yılAilene söylemelisin kesilikle. Buna göz yumup da ona istediğini mi vereceksin. Saçmalama akıllı ol babana bile söylemiyorsan annene söyle annenin yanında olduğunu bilirse bir şey çıkaramayacağını anlar ve yanına yaklaşamaz bir daha korkusuna. Bir çözüm daha var güvendiğin birine dövdür iyi bir sopa yesin yavşağın çocuğu
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada bana özelden yazarsan yardımcı olurum
- +1 yıl
O zaman git birlikte ol ve şantajlar devam etsin daha mı iyi. Ki şantaj oldu mu ardı arkası kesilmez bunu bil
En İyi Cevaplar
polise git polisi ayarla adamada tamam ne olur gönderme istediğini yapacağım de gelince yakalat. görsün anyayı konyayı. ailen öpüştün diye kesmez seni ama bundan dolayı affetmezler sakın boyun eğme...
02 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok tamam de bir yerde randevu ver sonra sevgiline söyle sende git çekirdek al ve keyifle adamın dayak yemesini izle
14 Yorumla- +1 yıl
Bir tane tokat yerse evet ama kolu bir tarafına girerse hayır
- +1 yıl
Erkek arkadaşının eli armut mu topluyor :D Kim kime neyin şantajı hayırdır a** sapığa bak ya ne yöntem geliştirmişler :D
04 Yorumla- +1 yıl
Şantajçılara önlem çıkmasın diye demiştim. Neyse Troll olma ihtimali dahilinde yazayım aklınızda bulunsun.
Beraber olsanız siler mi sence fotoları? :D Evet bence de silmez. O yüzden durumu erkek arkadaşçığına anlat yanına da sağlam 2 eleman alsın. Şantajcıyı tenha fazla hareket olmayan bir yere çağır. Banka oturun. Ses kaydın açık tabi. Yanına otur -> Olay ile ilgili konuş onda fotoğraflarının olduğu belli olsun ses kaydında.. Erkek arkadaşın da oralarda bir yerde otursun çaktırmadan izlesin.. Senin işaretinle. Sen konuşmada gerekli kısmı duyunca. Onlarda yavaş yavaş gelsin çöksün adama 1-2 patak ama darp raporu alacak kadar değil polisi arayın.. Polise onun şantaj yaptığını söyle işlemler yapılır halledilir, dövmek mesele değil de evdeki bilgisayarına atmış olabilir. Polisi aramak ile de tehdit edip fotoları sildirebilirsiniz ama senin iş yaş biraz. Paranoyak olma olayı basitleştir ve bitir. Tek düşünme git sevgiline bir anlat.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. sende savcılıga gıdecegını soyle. g. tün yiyorsa yap, de. elin geleni arkana koyma de. ne kadar korksan da bunları soyle. korktugunu bellı edersen yandıgının resmıdır. kesınlıkle korkmuyormus havasında ol.
06 Yorumla
+1 yılPolise bildir o kardeşim.'nu sevgiline de söyle. Ben olsam erkek olarak gider onu araziye götürür şişeye oturturum fotolarını çeker yayardım. Onlara bunlar lazım. Salak gibi beraberliği kabul etme sakın direk polise git.
00 Yorumlaohaaa adam manyak bence uzak dur o kişiden yaparsan gene tehditle bişiler yapabilir erkek arkadaşınla paylaş bu konu birlikte halletmeye çalışın hayvayan köpek ısırmaz merak etme
03 YorumlaSevgiline soyle ya da ailene anlat ciddi bir iliskm var diye ya da sevgiline soyle zaten bulusmk isteyeck o zmn sevgln gtsn senn yerne bir guzel islesn ozmn santaji gorur o
03 YorumlaNe zaman dövüyoruz? :) şaka bir yana şantaj tehdit felan şikayet etsen fena olur. Bence hiç bekleme.
02 Yorumlapolise soylemen lazım mutlaka. ) Şantajında cezası var. O adam bana oyle bır sey soylese agzına vurrudum
05 YorumlaŞantajdan savcılığa basvuracağını şöyle hatta söylemekle kalma kanıtını hazırla suç duyurusunda bulun çeksin cezasını veled-i zina
04 Yorumla
+1 yılŞahısın fotoğrafını çekiyorsun, o korkuyla sana yaklaşamaz bile
11 Yorumla
+1 yılsevgiline söyle arkadaşlarını toplasında buluşma ayarla orada ağzını burnunu düzleştirip telefonuda alın bukadar basit başka çıkışıyor vermekden başka bide.
00 Yorumla
+1 yılsenin ki de iş yani tanımadığın biri ailene nerden ulaşacak diyecem ama o seni tanıyorda se onu tanımıyormuşsun gibi bir hava var. işin zor.
00 YorumlaNerden bulacak aileni falan sanki? Ayrıca sevgiline söylesene buraya yazmak yerine
03 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. Biz darbeyi püskürtüp 5 dk içinde tankın üzerinde gezintiye çıkmış milletiz. Sen çocuğu göster biz konuşamayacak hale getiririz ;)
00 Yorumla
+1 yılYa aileni nerden bulcak? Gidip direk polise şikayet ederdim. O zaman görür gizlice fotoğraf çekmek meymiş.
03 Yorumla- +1 yıl
Başka eve gir gittiğinden emin olana kadar da çıkma. Bir kere takip edilmiştim dershanemden biri tarafından mahallemi öğrenmişti ama başka apartmana girmiştim bir zile bastım derdimi anlattım teyze kızımı rahat bırak diye kovmuştu. Yani yardım al birinden herkes taciz durumundaki birine yardım eder emin ol.
+1 yılşikayet etmekle tehtit et.. eğer gösterirse onu polise şikyet de edebilirsin
01 YorumlaBoşver dilediğince hayatını yaşa ucuz şantajçılar onlar.. İstediğini vermezsen korkutmayı denerler hep :)
04 Yorumla
+1 yılben polise gidiyorum ne olursa olsun de mesajlarıda sakla sesi kesilecektir bir de karakolun önünde foto çek by by de 5 yıl hapsi var
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyle bir şey olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece tehdit et o korkar zaten yeterli olmazsa gerçekten suç duyurusunda bulun çare yok başka
Sevgiline Söylemek varken niye buraya yazdın.
Polise Gidin. Dosya'yı Gizli Olarak Yürütme Hakkın var Aile'nin haberi olmasa dahi.02 YorumlaDiğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Polise gidiceksin anlatacaksin sonra hayati mahfolcak
02 Yorumla
+1 yılPolise soyluyeceksın yoksa onların istekleri asla bitmez
010 Yorumla- +1 yıl
Yasın kac
- +1 yıl
Birsey olmadıysa dediğin gibi sadece öpüşme falan varsa polis size birsey yapmaz ailenize söylemez o Ada'mı alırlar içeri. Tüm görüntüleri yok ederler. Yoksa bu kişiler para cinsellik her türlü pisliği yaptırır
- +1 yıl
Seni tehditsen özgürlüğe alı koyma şantaj sebebinden 2 yıl yatırırlar. Ya arkadasım ya şikayet edeceksın ya da hergun bu adamları n santajlarını yapacaksın.
- +1 yıl
Ya vallahı şimdiden benı sınır ettın okumuyormusun yazdıklarımı salakmısın sensın ya. Kac sefer yazacam
- +1 yıl
Yaw he heee ne halt edersen et.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu işte bir gariplik var,
o kişi seni nerden tanıyor neden senin fotoğraflarını çekip tehdit ediyor.
kimse durup dururken tanımadığı birisine böyle birşey yapmaz sanki başka bir iş var bunun içinde tabi yazdıkların doğruysa.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşındasın ailenin sevgilini öğrenmesi çok mu garip
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapmicaktın kızım o zaman ya da söylicektin ailene sevgilinin olduğunu
+1 yılHayal gücün çok zayıf. Buna kargalar bile inanmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
olur giderim. .
+1 yılSevgiline söyle mahalleyi toplayip dovsun
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam de görüşme ayarla görüşmeye polisle git
- +1 yıl
Ogrenmez nasıl öğrensin polis onu gözaltına alır olmadi bir iki gece içerde yatar kayıtları da siler oldu bitti
- +1 yıl
Yapcak bise yok ne diyim
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılkarakolun önünde in ve şikayetçi ol
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman çocuğun dediğini yap her istediğinde napalım ailen öğrenmesin
+1 yılver gitsin bir kere bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılsacmalama mk trolunde bu akdarı
00 YorumlaSen ne yapmayı düşünüyosun?
02 YorumlaSıçtın ya git ver ya da polise şikayet et
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaf olmayın inanmayın böyle aptal saptal tiplere
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım şikayet et sende elinde resim var diye gidip yatacak halin yok ya
- Diğer konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılpolise bildir hadımlaştırsınlar onlar
02 Yorumla- +1 yıl
başkası ile birlikte olmandan iyidir. altı üstü öpüşmenizin resmi ailen de bunu zamanla normal karşılarılar hatta oturup onlarla güzelce konuşursan bir hata yaptım böyle bir tehdit aldım ve hatamı daha da büyütmek istemiyorum hata üstüne hatayı yapmak istemiyorum deyip ailenden de özür dilersen sıkıntın olmaz.. hata hatayı doğurur
- Diğer konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılaileni nerden bulacak allah aşkına.
00 Yorumla
+1 yıllavuk sevgiline söyle
10 YorumlaDiğer konusunda 904 cevap paylaştı. Sevgilin ayarlamıştır 😂
02 YorumlaAilene yollasın bişey olmaz
05 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılAileni nerden bulacakmış?
00 Yorumla Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Seni tanıyan biri değilse niye korkuyorsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılbir kere de ona ver nolcak be
00 Yorumla Nice story bro 👍
00 Yorumla
+1 yılTamam de bana gönder :)
00 Yorumla
+1 yılberaber ol kurtul :D
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
02 Yorumla- +1 yıl
Ya sevgiline söyle ne halt yemeye cikiyosunuz
Hem mal misiniz ulu orta yerde sevisiyorsunuz. Ayrica esek kadar olmussun hot polise şikayet et ailen duymaz bile
+1 yılAl başına belayi
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline söyle
01 Yorumla Polise ver
00 YorumlaPolise şikayet et 😁
00 Yorumla
+1 yılver kurtul
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise şikayet et
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşın 18 den büyükse sorun olmaz eğer 18 den küçükse ailenden birini isterler
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat