sistemin çlsmasını önceki konumundan sürdrme denemesi bsarısız oldu sürdürme ynıden denensinmi
sistm çlsmsnı dvam ettir
geri yüklme verilerini sil,
ve sistem ön yükleme
(klavye devre dışı kalıyo bu ekranda)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bilgisayar açıkken fişten çekmek sakıncalıdır. Hardisk okuma anında atlamalar yapar.Tam o esnada güç kaybı yaşarsa atlamayı tamamlayamaz ve bozulabilir. Buna benzer birşey söylemişti bilgi işlemde çalışan bir arkadaşım.
Eğer hiçbir şekilde açamıyorsan format at. Atamıyorsan atabilen biri atsın.
Enter'a basınca açmıyormu?
Cevap
18Cevap
neyse olmus bir kere masallah hic kimse burda yardimi düsünmemis bak arkadasim pc kapat ac f2 ye bas cikan ekranda önceki degerlere dön yazar ona bas bilgisayarin kendine gelir gecmis olsun dikkat et yaziktir
pc de windows masa üstüne gele biliyomusun gelemiyormusun
gelemiyosan sistem32 dosyalarında ya silinme oldu ya da bozulma var bu yüzden acamıyor
2 yöntemi var ya harddisk i çıkarıp başka pc de onar diceksin ya da format !
ani kesintide gerektigi gibi kapanmadıgı için disk uyarısı ve dosya ve veri senkron hatası oluşur, eger açtıgında ekranda şunlar yazıyosa şöyle yap,
windows güvenli modda başlasın
yada
windows olagan şekilde başlasın gibi
ok tuşlarıyla bunlardan birini seç ama bence güvenli modda başlat, böyle bir ekran geliyosa sıkıntı olmaz devam edersin,
ağam senmisin nan:D mahmut ağam asdfghjk
direkten çekme ana kartı yakabilirsin arada çekmek zorunda kalıyosan açınca onune gelen herşeye enter de yeterlı dedıgım gıbı sık sık çekersen ana kartını yakabılırsın
ani elektirik kaybi oldugu için dosyalar zarar gorur fişten çekersen sistemin çökebilir hard disk yanabilir diğer donanımlar zarar görebbilir
şu kızların teknoloji düşmanlığı nedir .. harddisk e zarar verir detaylara girmicem anlamıcaksın çünkü normal kapanmasınu bekle ve bir adet UPS al ki elektirk gidince hemen kapanmasın
bilgisayar açılıncamı böyle bir hata veriyor yoksa bilgisayar hiç mi açılmıyor yani masa üstünümü görmüyor
evde ki sigortalardan kapat... hatta Tedaş'ta tanıdık varsa ondan rica et şehir trafosundan kessin elektriği o zaman sürücü yükleme hatası vermez.
arkadaş nerden cevap yazdım böyle bir konu ya :))) ablacım bir güncelleme konuyu bir git ya..
Açarken sürekli F8 tuşuna parmağını bas çek. Ekran gelince güvenli kipten bir kez açıp kapat sonrasında açılabilir.
Nedenn çektinki harddisk o anda yazma ya da okuma yapıyorduysa özellikler bir dosyayı kestip yapıştırıken çekersen dosya bozulur
ben cekmedim arkadasım için sordum bu soruyu
biraz daha devam edersen yakabilirsin pcyi.
direk fişten çekmemek lazım
bişey olmaz özür dilersin bida yapmazsın :d
fişlemek lazım yeminlen:D
büyüyünce unutuyor insan
Mındar edeceksin mındar..
pcnin ağzına mıçmak gibi bir şeydir.
göçertmişsin pcyi
işletim sistemin ne
götür format attır mk.güncelleme artık.
sanane yaa alla allaa
sen sus bence. yardım etmek isteyen yazıyo. erkekler küfür etmeden yazmış bir kzın kalkıp mk diye yorum yapması nedir yaa...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar