Arkadaslar fitness ile ilgileniyorum yasım 19 ama halen erkeksi yüz hatlarım kemiksi şekilde ortaya çıkmadı. Yanaklarımın içe dönük elmacık kemiklerinin dışa dogru cıkıntılı bir hal almasını istiyorum. Aşşağda fotolarını koydugum elemanların yüz hatlarını nasıl yaparım?
Erkeksi yüz hatları için ne yapmam lazım?[Resimli]?
Bişey yapamazsın sonradan değişeceğini sanmiyorum yüz hatlarının. En fazla yaşla birlikte oturur
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yasım 19 snce 21-22 de böyle olgunlaşabilir miyim? benim gördügüm cogu fitnessla ugrasan kisiler hep böyle iyi oluyorlar.. benim de yüzüm fitnessla birlikte baya düzeldi fakat biraz daha kemiksi yüz istiyorum.
Aynn bro bunu bnde düsündüm.. Bn fitnessa baslamadan önce %27 yag oranım vardı sonra dietle birlikte falan %18 e kdr indirmiştim. Yüz hatlarım baya bir keskinleşmişti sanırsam biraz da yağ oranıyla alakalı bir durum gibi ama snce yüz kaslarını geliştirme hareketleri falan yapsam mı ki?
Ne alaka. 2-3 kaslı eleman koyduk diye gay mi olsuk yani. Fitnessla ugrasan cogu erkek ztn böyle kendini idol aldıgı elemanların fotolarına bakıp onlardan ilham alır. Gaylik ne alak yani
En İyi Cevaplar