Kolumada cok yakisti dun yaptirdim :D simdi cektim profosyonel cekim gibi durdu lo :D

Yakışmış lâkin demek istediğim bişey var benim, atatürkü severim yaptıklarını ala gözardı etmedim. Sadece onu haşa allah yerine koyup ona tapan herşeyde atatürk diyen kısacası putlaştıran gerici zihniyette ki insanlardan nefret ediyorum anlamadıkları bişey var adam ölmüş gitmiş hala onun üzerinden prim, siyaset yapmaya çalışıyorlar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Evet 👍 Hayranım
Cevap
50Cevap
Prim yapma çabaları herkeste var artık özelliği kalmadı keşke Atatürkü Bayrağımızı dogru yerlerde kullansakta değerini düşürmesek.
Mutlak olarak birçok imza güzel bana göre. Özensiz yapıldığı için hoş gelir gözüme.
Ama dövmeci pek güzel yapamamış dövmeyi. Çok kasıntı çizilmiş duruyor, imza salaşlığı yok.
Tamam biliyorum onu benim de dövmem var. Demek istedigim o değil, k'nin kuyruk kısmına bak. Çizim kalitesizliği orada ele veriliyor. Genel olarak da belirginleştirme kısmı başarısız olmuş.
Yorumumu yaptım, daha profesyonel bir yeri tercih etmeliydin. İmkanın varsa bir git düzelttirmeyi dene. Yapabilirler sanırım.
Bu arada sen dövmeni beğendiysen eleştrilerime kulak asma, sürekli briileri bişey söyleyecektir zaten alışman gerek.
Ben de estetiğine yorum yaptım zaten..
imzası ilk bakıldığında fiyakalı gidibe dikkatli bakarsan harfler okunabiliyor sadeleğini korumuş yanına 2 çizgi alttan k yı uzatmış bol yapmış K yı t t leri birleştirmiş güzel yani
gerçekten de çok güzel durmuş
Geçici dövme iticiliği ile imzanın karizması biraz sekteye uğramış.
Bence mükemmel bir imzası var. Ama dövmeyi çok yapamamışlar be :D
peki imzayı Ermeni asıllı birinin tasarladığını kaç kişi biliyor :)
Köprücüğüne daha çok yakışırdı
Başka yerlerine de olur
Biz böyle imza atsak bu ne lan destan mı yazıyorsun derler
Çok kaliteli iyi bir iş yapmışsın da zaten 10 insandan 1inde Atatürk imzası var, senden farklı bir çalışma beklerdim :)
imzası kendisinin değil Hagop Vahram Çerçiyan diye bir adam tasarlıyor
Yazı güzelde kolun kötü o nasıl kol kürek gibi :)
Bu herkeste var. Gazi M. Kemal imzasini yaptıracağım ben
Her 5 kisinin 6 sinda var klışe dovme
Fiyaka olsun diyemi yaptirdin pardon?
Atatürkü severim, ama neden putlaştırma çabası içersindesiniz?
Dövme yaptırmak putlaştırmaktır. Putlaştırmak itaet etmek değil, bir yere bağlamak gözönünden ayırmamaktır.
@Akulka RTE için de, ahmet için mehmet için de, hasan için de hüseyn için de. Putlaştırmaya karşıyım.
Kutsallaştırma da putlaştırmanın içerisinde.
Çiçek böcek bilmem slogan ve s. başka
Canlı varlığı yapıyorsan putlaştırmak oluyor. Bu sadece Atatürk için geçerli değil. Bu sevdiğin müzisyen ve s. da olabilir. Bunu anlatmak istiyordum.
Hayır, aynı şey değil. Birinin heykelini yaptırmak, portresiin yaptırıp başının üstüne asmak, ismini resmini dövmesini yaptırmak putlaştırmaktır.
Sen dediğine kalırsa bin tane yere imza atıyoruz o zaman kendimizi mi putlaştırıyoruz? Putlaştırmak kutsallaştırıp yüceltip ölümsüz yapma isteğidir
İnsanoğlunda hep vardır putlaştırma isteği. Önemli olan bundan kaçmaktır.
Dövme yapmak putlaştımakmıdır? kime göre?
Adamin herşeyi karizma..
Instagram'a da atsaydın?
Tamam, ülkeyi kurtardın.
Cevaplamaya değecek bir şeyse
Tamam.
Kendi gibi imzası da karizma
Helal kurabiye
Hayirli olsun güle güle kullan ne diyelim
Ateş ediyor Atamın herşeyi fiyakalı.
Kalemle mi çizdin bu ne
Öyledir tabi atamın imzası :)
Ben çözemedim kolmu o başka biseymi
tamam o artık bir atatürkçü
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bunun nesi populer soru anlamis degilim
İmza güzel ama dövme olarak çirkin buluyorum
G. tüne de yaptır bir tane
Çok büyük
Hea bu yapistirma
Boşver :(
Dövmeyi yapan kalın yapmış sanki
Çok hoş olmuş lo 😄
Tebrik ediyorum. Atatürkçü kızlar çok güzel
sıradan artık herkeste var
Diğer imzası daha iyi.
hint kınası ıle mı yaptın
çok güzel duruyor bravoo
harika olmuş bende yaptıracağım
k harfi akmış gibi sankim :D
Çok güzel olmuş 💕💕💕
:D güzel
Dogrudur
Güzel
Güzel kanka :)
RTD de yaptır altına
Vayy cok guzell
çok güzelmiş <3
Olmamış.
Mükkemel :)
Güzel olmuş
Hint kınası mı o 😀
Degil
İmza gibi imza
Guzell
Estetik...
güzell
çok güzel
Akmış mı o
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar