Magazin Ufuk Bayraktar'ın boyu doğru mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnternette yaptığım aramalarda boyunun 181 olduğu yazıyor ama ben 175 ten fazla olduğunu düşünmüyorum sizce kaç cm dir Ufuk Bayraktar'ın boyu doğru mu? Cevapla Arama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
--Altus__ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl 1,70-1,75 arası gibi geliyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Banada benim boyumda 181 bu adam benle aynı olamaz Yorumla --Altus__ +1 yıl 1.81 olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Soran +1 yıl Bu arada haberlere baktım palayla mekan basmış , ünlüye kafa atmış falan Hemşoma yakıştıramadım Yorumla --Altus__ +1 yıl Yanlış yapmış eğer haber doğruysa Yorumla Soran +1 yıl esrarcıya benzer bir tipi var yapabilir :D Yorumla
Amakafamıznassıgüzel Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Bu herif uzun doğrudur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Engin oğlum bu nasıl uzun ya :P Yorumla Amakafamıznassıgüzel +1 yıl Dizilerde racon kesiyodu ivne 😅😎 Yorumla Amakafamıznassıgüzel +1 yıl bir dk ya sdn beni nerden tanıyon 😅 Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjsj *kfks* Yorumla Soran +1 yıl Sjjsjs bilmemnenin 8 günü diye şey vardı ordada oynadıDağ 1-2EzelVatanım sensin Diziler hep vurdulu kırdılı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1,70-1,75 arası gibi geliyor
Banada benim boyumda 181 bu adam benle aynı olamaz
1.81 olduğunu düşünmüyorum
Haklısın
Bu arada haberlere baktım palayla mekan basmış , ünlüye kafa atmış falan
Hemşoma yakıştıramadım
Yanlış yapmış eğer haber doğruysa
esrarcıya benzer bir tipi var yapabilir :D
Bu herif uzun doğrudur